Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • som dostala chut na zeleny cajim 😃

• baby my mame cervene vinko a pistacie 😛

• jeeeej 🙂 fifi romantikus

• Sponzor fóra
  • fifi..ja som vzala akurat lieky..takze alkohol nemozem..a pistacie ti len zadrzia vodu v tele 😛
    ale dala by som si.. 😃
    ja musim dopit cely liter toho caju..nech rychlejsie zhodim..

• hi, kati a z coho chces zhadzovat? 😃 vsak si stihla ako prutik

• kocky ja uz zalamujem, idem citat toho mojo Pamuka a snad nezaspim aspon 5 stran chcem precitaaat 😃

• fifi..som pribrala v londyne,takze to musim zhodit..a este mi ostalo vtedy zhodit cosi..

• vazne? som si vobec nevsimla 😃

• no bolo to vidiet..aj na tvari..teraz je to uz o cosi lepsie..
    kde mas manzela?

• Kati: vo vani 😃 vstaval rano so mnou, bol ma zaviest do prace a uz rovno ostal aj on, tak vypil vinko a isiel relaxovat, dufam, ze sa mi tam neutopi 😃

• super..aj ja chcem..len ja sa hrozne nudim,ked som vo vani..takze sa rychlo poomyvam a radsej polezim na posteli..

• ja sa radsej sprchujem... manzel radsej kupe 😃 on si tam vezme knizku alebo casak a dokaze tam stravit aj 3 hodiny 😃 no a teraz mame povinnu literaturu: studujeme katalogove domy 😃 😃

• idete stavat?

• jasne, tak o 5-6 rokov by sme chceli 😃

• aha..a to uz teraz pozerate?

• Sponzor fóra
  • ahojte kocky...... 😃 ako sa mate?

• fifi - idete stavať? som kukla na modrastrecha.sk a teda musím povedať, že tiež snívame o takom nejakom krásnom domčeku... 😃
    choď kuknúť, či sa naozaj po tom vínku ešte kúpe 😉 😃

• fifi: ja som tiez pozrela na modrej streche.a uz mate nejaku predstavu, kde by mal stat? tie domceky su naozaj pekne. Ja by som tiez chcela domcek, ale az neskor 🙂 zatial nas caka prestavba bytu

• ahoj afra..no ujde to..co ty?ako pripravy?
    bam..a vy sa nechystate?

• lea: uz je ti lepsie? pripravy pokrocili: dnes sme boli za fararom a na velke prekvapenie to dopadlo dobre a slo to az moc hladko.....cakala som ze bude tvrdy...

• lea: jasne, ze pozerame, zbierame inspiraciu,aby sme vela setrili 😉
    afra: stat by mal pri Terchovej, zajtra ide moj tatko riesit pozemky, ktore tam ma... tak uvidime.... 😉 dufam, ze to vyjde tak ako chceme....
    u nas su jednoznacne ti dvaja favoriti: Jantar alebo Landhaus, oba su za zhruba rovnaku cenu.....
    bam: manzel este zije 😃 cita nejaku 600 stranovu knihu brrrrrrr 😬

• afra..ja sa tvarim,ze mi je dobre 😃 😎
    a co ste u farara vybavovali?

fifi..preto som tiez dala dom,ktory sa paci obom..ale kedy bude,to vie len pan boh 😐

• fifi: tak to sa ti tam potom este dlho zdrzi 😃 Ten moj sa uci na skusku..aspon dufam 😒 Joj to mate dobre, ze pozemok uz mate skoro? isty. My mame pozemok, ale na nom dom....zburat ho nemozeme a dostavat ho by nas vyslo strasne vela a prestavat sa neda 😞 a nepaci sa mi ani ako je postaveny....je dost vysoky a mne sa pacia nizke domceky

• afra: preco ho nemozete zburat? ci v nom niekto este byva? 😕
    no pozemok je tak na 50 %, ale ja verim, ze nieco bude.... predsa len, je to kopu usetrenych penazi....

• lea:boli sme sa pytat, co vsetko potrebujeme na to,aby sme mohli vypisat zapisnicu a potom sme mu oznamili, ze chceme,aby nas v nasom kostole zosobasil farar az z NR a ze by sme chceli mat v NR aj nauky......cakali sme odmietnutie a protesty,ale nepovedal na to nic....no uvidime nabuduce 😐 Ja si myslim, ze este len bude protestovat 😒

• Kati - zatiaľ len snívame... dúfam, že raz tie sny dostanú reálne kontúry 😉

• no nam to vzali,ze knaz z inakadial..si poznacil jeho meno a posobisko a bolo..a povedali sme mu,ze nauky budu u neho..
    fifi..to su riadne prachy usporene.. 😉

• fifi: lebo ho postavil moj ocino pre mna a pre moju rodinu.....a je to: prizemie z prirodneho kamena, stred a podkrovie ako drevenica.A zburat ho by bolo dost nevyhodne, lebo kedze je to skoro vsetko z dreva, zburali by sme tak velmi drahu stavbu. a na dokoncenie nam treba este aspon 2mil a na to zatial nemame. a dreveniciam sa tazko robia nejake velke upravy a buracky, lebo vsetko stoji na tramoch 😐 takze to nie je dom aky by som si predstavovala....su to predstavy o dome mojho tatina.

• no ja aspoň zatiaľ kupujem NČ bývanie každý mesiac poctivo... raz sa to môže hodiť, čo sa mi páči si zakrúžkujem 😛
    myslím, že teraz by už nemali byť problémy s tým, že chcete na sobáš iného kňaza ako toho, ktorý pôsobí vo farnosti... síce ja som tiež išla s malou dušičkou na Solinky za farárom - lebo on nerád dáva povolenia na sobáše v inej farnosti 😃 ale nakoniec to bolo našťastie v pohode... som rada 😵

• bam..urcite sa to raz podari..
    aj my by sme ccheli vlastne..si neviem predstavit byvat u jeho rodicov..jednoducho to nie je pre mna..
    afra..a nechystate sa pozhanat cosi dalsie..pripadne,ak je velky pozemok..tak postavit druhy 🙂 aj ked to su dalsie investicie..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov