caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
smaily: dakujeme ;-) som vravela manzelovi, ze si to uzijeme na lyziach :-D budeme na Velku noc na Martinskych holiach, ako sa ten zivot meni, pred pol rokom bolo krasne teplo a mali sme svoj den D :-D
fifi vy casto lyzujete? :-D super a mate teda este na sk sneh? :-N
my mame v alpach...preto tam este nejdeme,lebo tam je v poslednych dnoch aj ten orkan.....
lea,ja sa uz tesim na moje topanocky........pekne ich vyskusaj :-D :-D ;-)
luko..ja som sa rychlo prebrala..ked som videla ponuku..ale musim povedat,ze vo feb mali asi troje co sa mi celkom pacili..ale neboli presne to,co chcem..ani tie sandalky nie su..ked mam byt uprimna..no povazovala som ich ako vhodne..aspon teda ich vynosim aj s niecim inym :-)
fifi..tak ja na velku noc budem tak sediet za netom v uk..alebo sa prekonam a sadnem nad gramatiku :-N
smaily..no budem sa snazit..
smaily: lyzujeme radi ;-) na Martinkach je sneh dlho, je to vysoko a je uplne prirodny, ziadny umely :-D
okrem Tatier dalsie stredisko, kde sa da dlho a fajn zalyzovat ;-) i ked Alpy su Alpy :-p
fifi tak peknu lyzovacku ;-) my sme uz davno nelyzovali..... :-N aj tak by nebol cas.....ale nastastie od piatku budem mat do pondelka velkonocneho volno...... :-D a budem sa ucit,ucit,ucit.......ale bude sa mi chciet? :-N
prajem vam krasny vikend.....ja som uz unavena.......a tesim sa na zajtra,mam probu u vizazistky v jednej super parfumerii ....este lauder,schiseido...a artdeko.....budem namalovana presne ako v svadobny den a som zvedava ako budem vyzerat :-N a porovnam s dnesnou vizazistkou,lebo sme sa dnes fotili...... :-)
luko vsak? :-N :-N no ja inu moznost nemam.......kedze do za prideme tyzden pred svadbou,musim sa sama v svadobny den malovat s tym co si kupim......a chcem len profi...... :-) ;-)
ja budem mat vacsi problem, lebo potrebujem zohnat niekoho v Cadci a ok. aj kozmetiku aj kadernicku... 8-(
inak dobre ranko, ja mam uplne opuchnute pod okom, tak fakt neviem, ci to vyrazka alebo ma nieco stiplo,t akze dnes radsej nebudem vychadzat z domu, lebo to vyzera hrozne...tak sup do upratovania :-.