caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne
ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
no ved uvidim neskor..ako dopadnem :-D ale planujem si cosi aj re seba kupit..mam vouchery do marks & spencera..tak som vcera obzerala nejake nohavice :-) minule som kupila len jedny..
no ja rifle nemozem..takze nakupujem novu vybavu :-D
nemali moje cislo a vsetko bolo dost tenke..ale vzala som si teda jedny..chcela som cierne..len su akosi divne cislovane,lebo su mi hodne velke..no neva..su sportove a to je podstatne :-D
ahojte,tak ja som namalovana profi....je to super tie znacky ester lauder, schiseido ....tak asi v pondelok tam necham 160 eur..... :-N :-N 1 krat v zivote tolko penazi na kozmetiku...ale svadba je len raz v zivote..... :-)
pappa
ahojte..tak som spat :-)
nekupila som vse,co som mala :-( a uz som neni schopna ist ani do ikei..doprava je priserna..same zapchy..nechcem vidiet,co bude na wembley =-)
lea, no tak to je ako v Ba nakupovat sme schopni pozriet maximalne dve centra za den...a to nechapem napr. ako tam su schopni v tom hluku a ruchu ludia obedovat, to si vzdy zajdeme do nejakej tichej restauracie
no na uxbridge ti treba min 2dni..ale ja som sla len do tych,co som potrebovala..vobec som sa inde nepozrela..
je otrasne pocasie..takze ani sa mi nechcelo..no po velkej noci asi skocim este..ale na wembley..do ikei a do velikanskeho tesca.. :-)
no dnes som si kupila dvoje nohavice :-)
ahojte ;-)
luko foto som nehodila.....nemala som cas a nechcelo sa mi :-N ;-)
uz nedela.....ale nastastie este len doobeda :-N prajem pekny den...... ;-)
aj ja prajem pekny...vcera som vstavala o siedmej a dnes o pol desiatej :-D
uz sa tesim na drahusika, o piatej dojde z Tatier, a ja pojdem varit o chvilu :-x