Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

8. júl 2012195880
  • no pekne..to ma asi tak ako ja..
    mne sa praca konci 11.7 😬 😃
    ale hadam nebude problem odist skor 🤔

• hm, hlavne ze drel ako kon,a by sa tam kvalifikvoal. jaj taka som nas....ta, lebo mali ist v marci a my sme si stanovili datum a oni si to posunu...ja by som "vrazdila" 😠

• a co je to za konferenciu..o com?

• Sponzor fóra
  • no to maju v ramci svojej oblasti financie, poistenie a tak, budu tam z celeho sveta a zo slovenska ide len 10 ludi...tak sme sa tesili, ked tu miestenku ziskal...a nakoniec tam ani nepojde....no nic treba mysliet pozitivne nadej zomiera posledna 😵

• no ved este casu je dost..tak sa uvidi..mozno to zas presunu.. 😬

• tak to dufam 😬
    inak som uz bola aj stadiu, ze dame svadbu aj o rok, ale uz ma to preslo 😃

• az o rok ...malo byt...nie ze by som sa chcela vydavat pravidelne kazdy august 😃

• tak ja uz pomaly asi idem nejak oddychovat 😃
    este som u niekoho v albe objavila tuto nadheru:
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=1252177&vReferer=%2Fphotos%2Fluko
    laska na prvy pohlad
     😵 😵 😵

• ta ty si 😃 😃 😃 si neviem predstavit,ze by som svadbu posuvala..uz teraz sa neviem dockat jula 😬
    pekne saty,to ked budes tehotna,tak sa ti super hodia 😉

• ale to som uz hladala vsetky mozen riesenia 😎
    lea, to ja by som necakala, ja by som ich nosila aj teraz a vsade, no mozno v noci by som si dala pyzamo 😃 😃 😃

dobru nocku 😉

• 😃 😃 😃
    pekne sny prajem..
    a neboj..nejako to bude.. 😉

• krasne sviatky baby 😉 😵

neviem ako u vas,no tu snezi ako najate 🤔 😬

• u nas tiez su stale nejake snehove prehanky, ale tu v BA sa vsetko roztopi....

ideme dnes na oslavu narodenin buduceho svokra, takze povinna navsteva 🤔 😃

• no aj tu sa to roztopi,ale aj tak..zobudit sa na velku noc so snehom sa nestava kazdy den 😃
    takze nevaris 😃 si to tam uzite 😉

• jak sa tesim a zajtra sme pozvani na obed k draheho asistentke, takze opat nevarim, huraaaaa 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahojte a u nas bolo doteraz nadherne slniecko uz ..... 😉 zas je zamracene a to sme sa tesili na prechadzku do parku....
    uz sme po super vydatnych ostern-ranajkach 😬 😃 😃 a mozem znovu dietovat..... 😬 😬
    prajem peknu velkonocnu nedelu....

• ja som zacala varit a piect o pol jednej rano 😬 😃
    ahoj smaily..tiez mam po ranajkach..mnam 😛

• tak krasnu nedelu 😃 vecer nakuknem 😉

• lea a co dobreho?
    luko prijemnu oslavu 😃
    ja tu vecer budem dufam.... 😬

• luko..len sa neprejedz 😛
    smaily..ryzu,kuraciu polievku,kolac s jalbkom a hrozienkami..posypany skoricov..vlastny recept 😎

• lea no teda 😃 😃 😃
    nas este caka trochu zemiakoveho salatu s reznami.......na obed 😃
    a k tomu pudincek coko......a haribo troppifrutti sme uz zjedli...... 😬

• no pekne..ja este musim spravit kura na vine 😛 to bude moj obed.. 😎
    ale az sa vratim z omse

• kura na vine, fiiiha 😃
    my mame obed uz uvareny od vcera...... 🙂 a na omsi sme boli rano o 8,00....no tak sa mi nechcelo vstat,ked sme prisli vcera az okolo 23,00 z omse...a este sme robili s pc.....
    teraz stahujem film pad anjela - novinka. vyzera zaujimavo...uvidime.
     😉

• no treba cosi lepsie..a potom si mozem dat to vino s kolacikom 😛 😎
    ja idem na dvanastu..az..lebo netusim,kedy su inokedy omse..len vecer viem,ale ta dnes nie je..

• tak som tu na chvilu...hodinu som nastavovala novu vezu 😃 sme sa cestou k svokrovcom stavili v nay a zobrali aj LCD a DVD rekoder...aby sme mali co splacat pol roka a rok 😃 😃 😃 ale na tu nasu mini TV sa uz fakt nedalo pozerat...jak ma to zmohlo 😮

• luko..no ste sikovni 🙂
    mne staci povedat,co potrebujem a mily mi to donesie..min rok doniesol necakane 2zehlicky 😎 😛
    ja kuknem zilinsky nay..

• my sme sa aj preto rychlo orzhodli lebo panasonic Viera mali zlacneny z 54 na 36 tis. a mali len tri kusy v Ba, este som ho objavila v TPD letaku, ale to mali zatvorene dnes, tak sme vlitli do Nay.

• no ja ti len tak poviem,ze som raz nasla presne ten isty lcd televizor o 20t lacnejsi v tpd 😮 😮 😮

• tak to ja som zmierena, ze o rok bude tiez nas TV stat o dost menej....ale keby ho najdem v inom obchode lacnejsi v tom istom case, to uz nastve 😃 ten nas som nasla bez akcie najlacnejsie za 48 tis. a akcia bola v Nay a TPD

• no ti poviem,ze som to videla v priebehu dvoch dni..a ziadna akcia na ten televizor nebola 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Ten najúžasnejší deň čaká na vás! Nechajte sa viesť vašou
    svadobnou sprievodkyňou. Prežite váš svadobný deň bez starostí.
    Svadobný e-shop... Predaj dekoračného materiálu, servítky, sviečky, mašličky, podbradníky, knihy hostí, magnetky, poďakovania a mnoho iného...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov