Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
Tak je pravda, ze tato stranka uz nie je pre nas celkom vhodna, ale nazov stranky nam moze byt ukradnuty, nie? Mna skor strasi, ze nam chcu zacat sledovat po akych strankach surfujeme a tato sa im urcite nebude pacit.
Bam a nemali ste vy kupeny pozemok inde, ci to ste ho mali len vyhliadnuty?30. okt 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
dobré ránko, dnes bude opäť krásny deň... a je piatok, tak to bude ešte krajší
včera bolo super stretko... ten punč ale bude určite
Linda hneď tak zrána chuť na punč?
baby, môj manžel je chorý chúďatko moje, som taká nevyspatá, lebo sa celú noc prehadzoval z jednej strany na druhú... a to máme ísť dnes na Oravu.31. okt 2008aj ja začínam cítiť, že na mňa niečo lezie... asi bacily od manžela
musím sa nadopovať vitamínmi... a kúpiť niečo na nádchu
Linduš, no veď preto, že na pokec viac ako na punč
Zuzi, úprimne závidím pol dňa voľna... ja dnes fakt nevládzem akosi...
Kati, na kolieskach sú dobré tašky, aspoň nemusíš nosiť a namáhať sa, nie?31. okt 2008ahojte, ja som sem ešte večer zablúdila, ale bolo asi pol desiatej... Tak som si povedala, že sa ozvem ráno. Včera večer nám Jarko zapojil doma internet. Takže už budem môcť s vami kecať aj z domu.
Bam, nejako začalo aj na mňa niečo liezť. Večer som mala zapchatý nos a do rána ma už aj hrdlo bolelo31. okt 2008
a ešte vďaka Lindi za gratuláciu... však sme sa dlho potrápili, kým sme ho našli
aký dom - budeme riešiť až na bud. rok, lebo buď bude dvojgeneračný s našimi, alebo taký domčúrik pre nás