Svadobné prípravy v Žilinskom kraji
Krásne ránko ....
no baby nejak sa tu moc nestretávame, len sporadickyhm, každá máme asi nejaké tie starosti
dúfam len, že príjemné ...
lea - tak sa pripájam ku gratulácii, a poriadne to oslávte, či už doma alebo niekde vonku ale hlavne oslávte
u mňa zatiaľ nič extra nové nie je ... ešte stále nemáme obrúčky, len sa rozprávame, žeby sme už mali ísť ku zlatníkovi ale akosi sa nám do toho nechce alebo čo1. júl 2009- Sponzor fóra
ahojte zilinanky
ako zijete? uz davno som nebola na tomto fore....moc casu neni
Lea gratulujem k prvemu vyrociu
my sme sa akurat vratili z dovolenky z Talianska,bolo nádherne....a teraz zas robota,skola...... a planujeme 1 augustovy tyzden byt na sk.......som zvedava zas na tie zmeny v ziline
prajem vam krasny dnicek....a slnecné leto papapa1. júl 2009ahojte..no vidim,ze nie som jedina,co nestiha a stale niekde je..ale to by sa mhlo na chvilku aspon skoncit,kedze nam zacinaju prazdniny..ale chcem toho vela postihat pocas nich,tak dufam,ze sa podari..len budem musiet vymysliet nejaky harmonogram,aby som vyplnila vela casu
a na vyrocie ideme pozriet jerseyletime uz dalsi piatok,tak robime este nejake tie nakupy,nech mame vsetko potrebne
3. júl 2009Kati ďakujeme za správy o Janke, som rada, že sa má dobre
Smaily vitaj, teba som už dlho nevidela
Super, že si nám podala najnovšie info, že sa máte dobre... taká dovolenka by bodla už aj mne
Tak nech sa vám naďalej darí, držte sa a pekný pobyt v Žiline... ak budeš mať chuť na kávičku, daj vedieť5. júl 2009ahojte žilinčanky.tak aj ja sa pripajam k tým čo planujú pomaličky svadbu.dievčatá,tie ktoré ste už mali svadbu.je lepšie mať dj alebo živú hudbu?nevieme sa rozhodnúť.tak poradťe.dakujem.
6. júl 2009- Sponzor fóra
cauky: no tak uz je skoro po pondelku, ten cas nenormalne rychlo leti...
katika: s hudbou je to tazko poradit....kazdemu sa paci nieco ine, nam osobne viac vyhovuje DJ,ale zase niekto ma radsej skupinu. ak chces skupinu tak dievcata si tu velmi chvalili Bonitu....Letea a rospina ich mali...
ako inac dievcata pokracujete?6. júl 2009no tak celkom v poho...uz to mame len za par...
tiez som kupovala nejake veci tento vikend, oblek pre moje male krsnata, este nejake kamienky na bolerko co mi kamoska sije...potvrdili sme izby v hotely a zajednala som si kozemticku, no a tento vikend sa nam potvrdil presny pocet ludi z uk co maju prist. No a konecne ma moj drahy hoteove papiere o potreboval na slovensku koli sobasu, lebo sme mali s tym veru vybavovaciek...a ty ako ?
6. júl 2009Nooo, tak to sa uz pekne u vas vyrysovalo....
My chceme ist v stredu kupovat komplet oblecenie pre moju polovicku, svad.nauky mame za sebou...Este zhanam nejake bublifuky pre deticky a take srandy na stoly, co budu drzat menovky....
A zajednala som si termin u kader..kozmet a na nechty...
Saty na prezlec.si dam z promocii aaaa jeeeej, no jasne, este musime ist zajednat kyticu a pierko....A nemam spodne pradlo pod saticky.....6. júl 2009ahojte babule..vidim,ze niektore mali pekny den
ja tiez..beham po nakupoch a este ma jeden caka..ale vacsina je kupena..takze vo stvrtok uz len pobalit kufre a mozeme ist
radlinka..ty si sa ani nepochvalila,ze sa vydavas uz v juni..no pockaj
katika..ja som mala kapelu,bonitu..a za nic na svete by som ich nemenila..vrelo odporucam..boli uplne skveli
moni..tak takmer vsetko mam kupenekolko budete mat nakoniec hosti?
tanana..to uz su take super vecicky na zhananie6. júl 2009čaute babky
pekný dník prajem ...
tanana - veru už iba také super vecičky ti chýbajú pri ktorých sa zabavíš - halvne pri tom prádielku
moni - tak ako si nakoniec dopadla s tým heliom? my sme sa rozhodli pre tu firmu - veď vieš ktorú- nepišem tu radšej názov ...
katika - my budeme mať živú hudbu, takých mladých chalanov, som zvedavá ako to dopadne7. júl 2009ahoj rospina.ako počuvam tak sama chvala na tu bonitu.no a koľko beru za taku svadbu,ak to neni tajomstvo?lebo ja nemám potuchy koľko sa platí v dnešnej dobe za takú kapelu.dakujem.
8. júl 2009ahoj katika, neviem, kolko platila leatea, ona sa vydavala necely rok predomnou.
My sme im zaplatili, tak ako si zapytali, 400 eur (ca 12.000). Oni su styria v kapele, aj so spevackou, takze zrejme kazdemu po stovke.
A poviem ti pravdu, ze nebanujem, lebo sme boli nadmieru spokojni, lepsiu zabavu sme si nemohli zelat.
vela ludi si objednava aj dj, ktory moze byt takisto dobry a k tomu vyjde urcite lacnejsie, ale ziva hudba na svadbe ma predsa krajsiu atmosferu, hlavne ked muzikanti a spevacka vedia dobre zabavit ludi8. júl 2009
ahojte..vidim,ze aj vy ste zrejme zaneprazdnene..nam uz bezi posledny tyzden v skole a potom par tyzdnov volna..uz sa nenormalne tesim..mam pocit,ze kazdy centimeter plasta mi sprdi inou chemikaliou
a to nas zajtra caka zrejme triedenie na vyhodenie..takze to bude mozno aj dvojnasobny smrad..fuuuj
ale mame tu krasne horuce pocasie..pomaly ako v nas svadobny den..a len obcas sprchne..dalsiu nedelu je to presne rok,co sme manzelia..normalne neuveritelne..ale mali sme celkom zaujimavy rok..aj zle chvile a aj pekne a vesele
tatiana..ja ked som pocula hrat bonitu,nikoho ineho som nechcela..ale sa mi zda,ze aj oni su dobri..no osobnu skusenost nemam..