Diskusiu odoberá 0 ľudí

Svadobné prípravy v Žilinskom kraji

Zobraz úvodný príspevok
caute zilincanky, kedze jedina tema, ktoru som tu nasla od ziliny je "zilina-oktober 05" a ta bude zamknuta ked skonci oktober(a vela som sa z nej nedozvedela), tak otvaram novu... zaujima ma totiz uplne vsetko co suvisi so svadbou v tomto kraji. kde mat sobas, kde hostinu, s kym mate dobre a s kym zle skusenosti, aka vyzdoba frci v za, kde nakupujete a zhanate saty, prstene, ozdoby, oznamka, fotografov, kameramanov, ake zvyky dodrzujete.... proste vsetko co vas len napadne ja dufam, ze nas je tu z toho zilinskeho kraja aspon zopar a nejakej odpovedi sa dockam :-)
Odpovedať
ahojte..vidim,ze aj vy ste zrejme zaneprazdnene..nam uz bezi posledny tyzden v skole a potom par tyzdnov volna..uz sa nenormalne tesim..mam pocit,ze kazdy centimeter plasta mi sprdi inou chemikaliou :-. a to nas zajtra caka zrejme triedenie na vyhodenie..takze to bude mozno aj dvojnasobny smrad..fuuuj |-| ale mame tu krasne horuce pocasie..pomaly ako v nas svadobny den..a len obcas sprchne..dalsiu nedelu je to presne rok,co sme manzelia..normalne neuveritelne..ale mali sme celkom zaujimavy rok..aj zle chvile a aj pekne a vesele :-) tatiana..ja ked som pocula hrat bonitu,nikoho ineho som nechcela..ale sa mi zda,ze aj oni su dobri..no osobnu skusenost nemam..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj leatea, gratulujem k bliziacemu sa vyrociu, tak prvy rok mate uz za sebou, nechvam to vydrzi aj nadalej :-) pojdete to niekam oslavit?
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne ránko .... no baby nejak sa tu moc nestretávame, len sporadicky :-) hm, každá máme asi nejaké tie starosti ;-) dúfam len, že príjemné ... lea - tak sa pripájam ku gratulácii, a poriadne to oslávte, či už doma alebo niekde vonku ale hlavne oslávte ;-) u mňa zatiaľ nič extra nové nie je ... ešte stále nemáme obrúčky, len sa rozprávame, žeby sme už mali ísť ku zlatníkovi ale akosi sa nám do toho nechce alebo čo :-)
Odpovedať
ahojte zilinanky ;-) ako zijete? uz davno som nebola na tomto fore....moc casu neni :-) Lea gratulujem k prvemu vyrociu :-) my sme sa akurat vratili z dovolenky z Talianska,bolo nádherne....a teraz zas robota,skola...... a planujeme 1 augustovy tyzden byt na sk.......som zvedava zas na tie zmeny v ziline :-D prajem vam krasny dnicek....a slnecné leto papapa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata :-) smaily, tak vitaj po dlhej dobe. mas pekny album, tak aj ty si aprilovka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vas dievcata :-) Aj vy ste stale take rozlietane ako ja, ze neviete, kde vam hlava stoji??? My sa stresne vytesujeme, ze uz mame kluciky od noveho bytu, aaa ani nebadame, a o chvilku je tu 15.8....Uf, zajtra posledna svad.nauka, ze o pocati.,... :-D
Odpovedať
ahojte..no vidim,ze nie som jedina,co nestiha a stale niekde je..ale to by sa mhlo na chvilku aspon skoncit,kedze nam zacinaju prazdniny..ale chcem toho vela postihat pocas nich,tak dufam,ze sa podari..len budem musiet vymysliet nejaky harmonogram,aby som vyplnila vela casu :-N a na vyrocie ideme pozriet jersey :-) letime uz dalsi piatok,tak robime este nejake tie nakupy,nech mame vsetko potrebne :-D
Odpovedať
Lea ...si tu ? ahoj
Odpovedať
no som :-D ale ty si uz asi prec..skus zajtra vecer.. baby..janka,murinko, vas zdravi a mysli na vas..kedze je v blave,na stretka v ziline nechodi.. viac som pisala na modrej streche o nej,tak ak chcete,mozete kuknut..
Odpovedať
Ahojte dievčatá! Ja som už strašne zúfalá, nikde nemôžem zohnať kozmetičku, ktorá by ma nalíčilia :-S Neviete o nejakej, ktorá je fakt šikovná, nemá na 1.8. už 8 neviest a nemá dovolenku??? :-N (v rámci Žiliny)
Odpovedať
Ahojček Táni, pozerám a pozerám a koho to tu nevidím. Ako mi žiješ? Sa ti to blíži, už len mesiac a kúsok, nenormálne ako to beží. Kedy dáme to stretko? ;-) Monika
Odpovedať
Kočky, nájde sa ešte nejaká, čo má sobáš 3.10.?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kati ďakujeme za správy o Janke, som rada, že sa má dobre :-) Smaily vitaj, teba som už dlho nevidela ;-) Super, že si nám podala najnovšie info, že sa máte dobre... taká dovolenka by bodla už aj mne 8-) Tak nech sa vám naďalej darí, držte sa a pekný pobyt v Žiline... ak budeš mať chuť na kávičku, daj vedieť ;-)
Odpovedať
ahojte..tak aky ste mali vikend? tyaja..skus salon margaret,je to tam,ako svadobny salon dagmar,len uplne hore..ja som sa tam davala licit a bola som velmi spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte žilinčanky.tak aj ja sa pripajam k tým čo planujú pomaličky svadbu.dievčatá,tie ktoré ste už mali svadbu.je lepšie mať dj alebo živú hudbu?nevieme sa rozhodnúť.tak poradťe.dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Radlinka-boli ste naaaadherny na svadobnych foteckach :-) , ze gratulujem!!! No aj ja som bola ako stratena, ked som sa v CA chcela objednat ku kadernicke, kozmeticke a na nechty... Tak drzte palce ;-)
Odpovedať
cauky: no tak uz je skoro po pondelku, ten cas nenormalne rychlo leti... :-. katika: s hudbou je to tazko poradit....kazdemu sa paci nieco ine, nam osobne viac vyhovuje DJ,ale zase niekto ma radsej skupinu. ak chces skupinu tak dievcata si tu velmi chvalili Bonitu.... ;-) Letea a rospina ich mali... :-) ako inac dievcata pokracujete?
Odpovedať
Profilova fotka
Monika a ty pokracujes akoooo????? Ja som dnes bola kupit nejake tie stuzky na vyzdobu.....
Odpovedať
no tak celkom v poho...uz to mame len za par... =-) tiez som kupovala nejake veci tento vikend, oblek pre moje male krsnata, este nejake kamienky na bolerko co mi kamoska sije...potvrdili sme izby v hotely a zajednala som si kozemticku, no a tento vikend sa nam potvrdil presny pocet ludi z uk co maju prist. No a konecne ma moj drahy hoteove papiere o potreboval na slovensku koli sobasu, lebo sme mali s tym veru vybavovaciek... 8-( a ty ako ?
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo, tak to sa uz pekne u vas vyrysovalo.... My chceme ist v stredu kupovat komplet oblecenie pre moju polovicku, svad.nauky mame za sebou...Este zhanam nejake bublifuky pre deticky a take srandy na stoly, co budu drzat menovky.... A zajednala som si termin u kader..kozmet a na nechty... Saty na prezlec.si dam z promocii aaaa jeeeej, no jasne, este musime ist zajednat kyticu a pierko....A nemam spodne pradlo pod saticky.....
Odpovedať
ahojte babule..vidim,ze niektore mali pekny den :-) ja tiez..beham po nakupoch a este ma jeden caka..ale vacsina je kupena..takze vo stvrtok uz len pobalit kufre a mozeme ist :-) radlinka..ty si sa ani nepochvalila,ze sa vydavas uz v juni..no pockaj :-. katika..ja som mala kapelu,bonitu..a za nic na svete by som ich nemenila..vrelo odporucam..boli uplne skveli x-) moni..tak takmer vsetko mam kupene :-) kolko budete mat nakoniec hosti? tanana..to uz su take super vecicky na zhananie :-)
Odpovedať
LeaTea - vsak si sa somnou pol roka nebavila, bo si bola busy :-D ja som chcela vsetko v tichosti... :-D
Odpovedať
radli..no teeeeeeeda..musim sa pozriet,kedy sme naposledy pisali..ale urcite to je menj ako pol roka :-p :-D ale teraz to mozeme dohnat..ved mam prazdniny :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
čaute babky :-) 8-) pekný dník prajem ... tanana - veru už iba také super vecičky ti chýbajú pri ktorých sa zabavíš - halvne pri tom prádielku :-D moni - tak ako si nakoniec dopadla s tým heliom? my sme sa rozhodli pre tu firmu - veď vieš ktorú ;-) - nepišem tu radšej názov ... katika - my budeme mať živú hudbu, takých mladých chalanov, som zvedavá ako to dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, ako sa mate? :-) Katka, my sme tiez mali bonitu z povazskej bystrice, ako leatea, a tiez ich odporucam, boli skveli, zabava bola vyborna, kukni do albumu :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, nooo dufam, ze sa zabavim....danyledu, len snaad to nebude tak, ze teraz kupim a bude velke.... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Caaaaaaaaaaaaaao MKONIKAO, nooo vidis to,a ni som si nevsimla Tvoj odkaz.... Mali by sme dat stretko, to ano... Pozri do mojho albumu (klikni na ten "fotak") aaa tam su nejake kyticky, ta predposledna vyhrava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
malo tam byt MonikaO ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj rospina.ako počuvam tak sama chvala na tu bonitu.no a koľko beru za taku svadbu,ak to neni tajomstvo?lebo ja nemám potuchy koľko sa platí v dnešnej dobe za takú kapelu.dakujem. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj katika, neviem, kolko platila leatea, ona sa vydavala necely rok predomnou. My sme im zaplatili, tak ako si zapytali, 400 eur (ca 12.000). Oni su styria v kapele, aj so spevackou, takze zrejme kazdemu po stovke. A poviem ti pravdu, ze nebanujem, lebo sme boli nadmieru spokojni, lepsiu zabavu sme si nemohli zelat. vela ludi si objednava aj dj, ktory moze byt takisto dobry a k tomu vyjde urcite lacnejsie, ale ziva hudba na svadbe ma predsa krajsiu atmosferu, hlavne ked muzikanti a spevacka vedia dobre zabavit ludi :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?