Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • no necakam, len ma to napadlo, akosi hustne atmoska v robote a lezie mi top tam na nervy, viem, ze na urad prace pojdem hned na druhy den po statniciach, len nechcem aby ma tam tahali za nos
    ktovie, ci budeme mat vybaveny byt, ale asi este nie

• Ahojte.Zabka,robila som si pracu,ale priebezne som aspon citala,co si pisete.. 🙂

• Tak som tu opat.
    Ja som bola pre Tescom len v sobotu, ale bolo celkom fajn. Aspon sme si pokacali, dali pecienku a pivo a tak.

• Sponzor fóra
  • 😵

• ja som aj zabudla, ze nieco take bolo 😶

• kaprik,my sme to riesili podobne ako vy.. 🙂

• my sme boli doma len na otocku a to v piatok sa dovalila rodina na novom auticku tak sme nikde neboli a v sobotu sme utekali do prace, taku klobasku by som si dal mnaaaam 😛

• jeeeeej, emkaa, mali si super uces 😉

• jeeeeej, emkaa, mala si super uces 😉

• A v nedelu sme sa boli kolotocovat. Polovicky so 6 mesacnym synovcom boli na autickach.

• ahojte
    dakujem csikike 🙂

• ajoj emkaa naozaj pekny uces

• emkaa,pekny uces 🙂

• emkaa, fakt sikula kadernicka...ja som sa este stale nerozhodla kde sa mam objednat na licenie, sama to asi nezvladnem aj ked mam kozmetiku doma 😞

• robila ho kamarátka ..

• Sponzor fóra
  • emkaa a ona je kadernicka alebo je len taka sikovna?

• je kaderníčka, ale už teraz vlasy nerobí, len zriedka

• emkaa a co tak dat si fotku do pasu, nech ta vidime? kaprik a ty preco uz nemas?

• zabka, ale ja sa hanbím 🙂

• ale no, neboj 😉

• emkaa, ved mi nehryzieme, a ak ano, tak to len kazda vlastnu polovicku 🤔

• ale však srandujem ... 🙂
    ani vás nie je na tých fotkách veľmi vidieť, dá sa to niekde zväčšiť, alebo je to len takto k náhľadu?

• 😃 csikike 😃 ja toho mojho skutocne, ked som nervna
    emkaa o to ide, ze nas nie je az tak vidiet a predsa mas predstavu s kym sa bavis 😉

• Aby ste boli spokojne - tak som si na malu chvilu hodila foto aj ja.

• je mi to jasné .. ale aj tak som ťa už videla v albumoch 🙂 a csikike naživo 🙂

• jeej, kaprik nie je ruzova 😃

• kaprik supis, aj ja som si dala najnovsie foto, co mam do kroniky 😉 aby ma bolo viac vidiet

• hľadám pre vás fotku 🙂

• konecne budem vediet aj ja o koho ide, emkaa 😉

• Sme zvedave!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov