Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
no necakam, len ma to napadlo, akosi hustne atmoska v robote a lezie mi top tam na nervy, viem, ze na urad prace pojdem hned na druhy den po statniciach, len nechcem aby ma tam tahali za nos ktovie, ci budeme mat vybaveny byt, ale asi este nie
Odpovedať
Ahojte.Zabka,robila som si pracu,ale priebezne som aspon citala,co si pisete.. :-)
Odpovedať
Tak som tu opat. Ja som bola pre Tescom len v sobotu, ale bolo celkom fajn. Aspon sme si pokacali, dali pecienku a pivo a tak.
Odpovedať
x-)
Odpovedať
ja som aj zabudla, ze nieco take bolo :-x
Odpovedať
kaprik,my sme to riesili podobne ako vy.. :-)
Odpovedať
my sme boli doma len na otocku a to v piatok sa dovalila rodina na novom auticku tak sme nikde neboli a v sobotu sme utekali do prace, taku klobasku by som si dal mnaaaam :-p
Odpovedať
jeeeeej, emkaa, mali si super uces ;-)
Odpovedať
jeeeeej, emkaa, mala si super uces ;-)
Odpovedať
A v nedelu sme sa boli kolotocovat. Polovicky so 6 mesacnym synovcom boli na autickach.
Odpovedať
ahojte dakujem csikike :-)
Odpovedať
ajoj emkaa naozaj pekny uces
Odpovedať
emkaa,pekny uces :-)
Odpovedať
emkaa, fakt sikula kadernicka...ja som sa este stale nerozhodla kde sa mam objednat na licenie, sama to asi nezvladnem aj ked mam kozmetiku doma :-(
Odpovedať
robila ho kamarátka ..
Odpovedať
emkaa a ona je kadernicka alebo je len taka sikovna?
Odpovedať
Článok sa načítava...
je kaderníčka, ale už teraz vlasy nerobí, len zriedka
Odpovedať
emkaa a co tak dat si fotku do pasu, nech ta vidime? kaprik a ty preco uz nemas?
Odpovedať
zabka, ale ja sa hanbím :-)
Odpovedať
ale no, neboj ;-)
Odpovedať
emkaa, ved mi nehryzieme, a ak ano, tak to len kazda vlastnu polovicku =-)
Odpovedať
ale však srandujem ... :-) ani vás nie je na tých fotkách veľmi vidieť, dá sa to niekde zväčšiť, alebo je to len takto k náhľadu?
Odpovedať
:-D csikike :-D ja toho mojho skutocne, ked som nervna emkaa o to ide, ze nas nie je az tak vidiet a predsa mas predstavu s kym sa bavis ;-)
Odpovedať
Aby ste boli spokojne - tak som si na malu chvilu hodila foto aj ja.
Odpovedať
je mi to jasné .. ale aj tak som ťa už videla v albumoch :-) a csikike naživo :-)
Odpovedať
jeej, kaprik nie je ruzova :-D
Odpovedať
kaprik supis, aj ja som si dala najnovsie foto, co mam do kroniky ;-) aby ma bolo viac vidiet
Odpovedať
hľadám pre vás fotku :-)
Odpovedať
konecne budem vediet aj ja o koho ide, emkaa ;-)
Odpovedať
Sme zvedave!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?