Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • na tlac s pauzakom ti odporucam laserovku, nie atramentovu, bo ak tam chces mat nieco farebne, tak ti to bude vlnit.

• nie asi cierne, skusim jedno a uvidim, ale ako poznam drahusika, tak ani to nebude ono, aleee uz n ato kaslem

• a keby ste si nerobili sami oznamenie, tak koho odporucate?

• Sponzor fóra
  • ak tam nebude vela tlaceneho tak to je v pohode, neboj urcite najdes nieco co sa bude pacit aj drahemu, aj ked uz mate iba okolo 50 dni

• emkaa klasicky vyber mas v salskom salone, take najdes vacsinou vsade a potom ti este kaprik moze povedat, kde pozerali oni (niekde pri stanici)

• o tom pri stanici som pocula
    keby som si nieco nakreslila, urobia mi to niekde?

• tak to ti nepoviem, to uz potom musi byt graficke studio a ked mate malu svadbu, nechcete to skusit svojpomocne?

• nemam predstavu ako

• a mas obrazok ako by to malo vyzerat? pozerala si uz na nete, napriklad avepress, je firma, co ma na nete obrazky a su to tie co ponuka salon angelika

• pozri v mojom albume

• Alebo aj pamas. A v Sa mozno faxcopy robia, ale to neviem naisto. Tam ti to asi aj spracuju.

• jeeej emkaa to je krasnucke a hlavne neokukane, to by som ja osobne skusila sama na atramentovej, pripadne laserovej v robote, nakreslit, to nie je problem
    je to velmi chutnucke 🙂

• dakujem 🙂
    mam radsej take jednoduche veci

• Ja sa na dnes lucim. Idem este pracovat, takze sa sem uz dnes nepozriem.

• maj sa pekne kaprik

• Sponzor fóra
  • dobre kaprik, pekny dnik zelam, papa 🙂

• a takéto chcem motto:
    Choď s tým, kto ťa má rád. (V. Hugo)

• moj bol proti takym osuchanym veciam, tak som sa raz nahnevala a povedala, nech teda vyberie text aky chce, on to spravil a ja som vyrobila oznamka a az pred par tyzdnami sa priznal, ze ten text bol len taky narychlo, ze on nechel to 😠 , som myslela, ze ho pretrhnem,a le uz ma smolu, uz bude to co dal:

... budeme stastni, lebo chceme byt stastni ... ,
    som dala oznamko do albumu a nejako sa ten slogan uchytil a nachadzam ho na oznameniach 😢 aj ceskych

• aj na tej stránke je, ktorú som ti poslala v IP

• a aké máte oznámenie?

• hej viem, asi odtial to drahy vytiahol, ich oznamenia sa mi velmi pacili, ale su velmi drahe

• teraz idem, ak by som už neprišla, tak zajtra 🙂
    pekný deň

• Ja som si na chvilku odskocila k praci a vy ste uz tolko toho stihli prebrat.. 🙂

• zabka..jasne,pojdem s kosikom na trh,aspon sa tu rychlejsie pozoznamujem 😃

• 😃 zo starymi klebetnymi babkami?
    emik ajoj

• 😃 to by som si velmi nepomohla,ze?

• to ani nie, ale na druhej strane by si bola v obraze co sa v sali deje 🙂 , cenny zdroj informacii

• NO,to ano..Som sa prave zacitala do diskusie o podpazusi.. 🙂

• a co zaujimave tam pisu? ja uz konecne opat pracujem a o chvilu pojdem robit asi nieco, lebo uz ma chyta unava od tej monotonnej prace

• Ja to tu uz tiez planujem cele vypnut a idem von na dvor,ved dnes je tak krasne.. V tej diskusii ma zaujalo,ze jedna kocka pouziva depilaciu aj na oblast bikin.To ja som dva razy skusala na nohy a mala som dost..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov