Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
:-D kaprik to nevadi ;-) aj aj som prave zistiila, ze nemozem ist do skoly do labaku, lebo tam nikto nie je a nemozem ziskat grafy z pociitacov :-S zabijem dva dni a to to mam v piatok odovzdat
s nemcinou som na tom tiez tak, ibaze 9 rokov mam za sebou, i ked na strednej som chodila aj na sutaze, teraz len nieco rozumiem, ale akonahle mam nieco povedat tak onemiem :-S
Tak ja som sa ucila aj nemecky aj anglicky,aj by som este co to rozumela,ale tiez som na tom ako csikike,ked mam ceknut,tak koncim.. :-( Mala by som s tym nieco robit. Ale takto som na tom aj s madarcinou.. :-)
evi, ja som sa ucili po rusky asi 1 hodinu...mali sme ju nepovinnu, ale museli sme chodit, tak som si dala napisat list od rodicov, ze si nepraju aby som chodila a tym som asi zahajila protest a pridali sa vsetci, takze nakoniec rustinu zrusili. S madarcinou som na tom celkom dobre, denne v nej komunikujem...mozno zachvilu aj pracovne