Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
idem domov 16.22 tak ak chces ti to niekde hodim, alebo si prides preto na stanicu?
Odpovedať
pridem na stanicu, to uz je to najmenej a ak planujes ist do tej obuvi, ked uz budem v meste len ja som slepusik a neviem, ci ta tam uvidim medzi davom, ja vsak budem neprehliadnutelna na hnedom bicykliku a v sivo-oranzovej veste ;-)
Odpovedať
ok, tak sa stretneme na stanici
Odpovedať
emkaa ty ktorym vlacikom cestujes, ak si este tu?
Odpovedať
som tu, ale nesledujem forum, pozerala som nejake albumy a stranky :-) ja chodievam bud na ten, co ide csikike, alebo na ten o hodinu neskor.. teraz idem na ten druhy
Odpovedať
skoda, mohli sme sa nazivo spoznat ;-)
Odpovedať
vsak sa este stale mozeme :-)
Odpovedať
hladam nejake obrazky na menovky, aj som to v nejakom albume videla, ale uz to neviem najst
Odpovedať
na menovky, skoda ze nie som v ba mam nejaku zbierku obrazkov
Odpovedať
uz inak zacinam byt nervozna, lebo este nic nemame, ani na matrike sme neboli, hlavne, ze si tu vsetko v hlave planujem ... naozaj sa da ist na matriku len 3 mesiace pred terminom?
Odpovedať
jasne emkaa skor nie a nemusis byt nervozna /az na to ze je to fakt september, mesiac svadieb), volala si do Lukasa? To by si mala asi najskor
Odpovedať
pozeram si oznamenia a uz zase som si nie ista, ci chcem take, ake som si vybrala.. asi ma trafi .. som strasne nerozhodna :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne s ato vase paci, ale ved na to mas este kopu casu a mozes si to premysliet, my ich tiez este nemame vytlacne a budeme ich davat cca mesiac pred svadbou
Odpovedať
nevolala som, ale ked nie Lukas, tak Galvan, tam som uz bola na svadbe, bolo to v pohode ked sa chcem len informovat, tak uz musim povedat, kolko ludi a tak?
Odpovedať
emkaa, kde mas to vase oznamenie, aj ja chcem vidiet :-x
Odpovedať
my ho este nemame hotove, ale chcem nieco jednoduche slohla som to z Mia design, dam na chvilu do albumu
Odpovedať
povodne by to malo byt otvaracie, ale nase nebude.. len take kvietky a obycajny text
Odpovedať
jeeej sa tesim, ked uz aj ja moje budem moct pridat 8-) (sice bude ubohe v porovnani s inymi vysperkovanymi ..) ale bude nase :-D
Odpovedať
jasne, uz som ho cuckla. Je take krasne jednoduche.
Odpovedať
zabka, preco by malo byt ubohe???
Odpovedať
zabka ]-( vase nie je ubohe
Odpovedať
lebo je jednoduche bez ozdob a na tejto stranke je clovek zvyknuty na kadeco
Odpovedať
ja som bola tiez nestastna, ked som videla niektore albumy, ale evatu ma nakoniec upokojila.. kaslem na to, co maju ini a hotovo :-)
Odpovedať
no to je jasne,mne bolo od zaciatku jasne, ze nemozem mat to, co ostatne tu a musim sa uspokojit s mensimi narokmi, a ani sa nad tym nepozastavim, len sa tak usmejem, ked vidim album urcitych buducich neviest, ze co vsetko chcu mat :-) ja som realista a peniazky sa daju aj lepsie vyuzit, ze csikike vieme kde :-D
Odpovedať
emkaa, spravny pristup ;-)
Odpovedať
budete mat zavoj?
Odpovedať
ja nie, moj si to nezela ale mozno ak sa bude hodit k ucesu si ho nakoniec zoberiem
Odpovedať
dakujem csikike zabka, tiez si myslim, ze na niektore veci netreba zbytocne vyhadzovat peniaze.. ani nechcem robit nejake velke vydavky mame ani sebe
Odpovedať
presne taaaak, som rada, ze su tu aj triezvi ludia
Odpovedať
a fotit vas bude kto? z fotocentra v Sali?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?