Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
pridem na stanicu, to uz je to najmenej a ak planujes ist do tej obuvi, ked uz budem v meste
len ja som slepusik a neviem, ci ta tam uvidim medzi davom, ja vsak budem neprehliadnutelna na hnedom bicykliku a v sivo-oranzovej veste ;-)
som tu, ale nesledujem forum, pozerala som nejake albumy a stranky :-)
ja chodievam bud na ten, co ide csikike, alebo na ten o hodinu neskor.. teraz idem na ten druhy
uz inak zacinam byt nervozna, lebo este nic nemame, ani na matrike sme neboli, hlavne, ze si tu vsetko v hlave planujem ...
naozaj sa da ist na matriku len 3 mesiace pred terminom?
mne s ato vase paci, ale ved na to mas este kopu casu a mozes si to premysliet, my ich tiez este nemame vytlacne a budeme ich davat cca mesiac pred svadbou
nevolala som, ale ked nie Lukas, tak Galvan, tam som uz bola na svadbe, bolo to v pohode
ked sa chcem len informovat, tak uz musim povedat, kolko ludi a tak?
no to je jasne,mne bolo od zaciatku jasne, ze nemozem mat to, co ostatne tu a musim sa uspokojit s mensimi narokmi, a ani sa nad tym nepozastavim, len sa tak usmejem, ked vidim album urcitych buducich neviest, ze co vsetko chcu mat :-)
ja som realista a peniazky sa daju aj lepsie vyuzit, ze csikike vieme kde :-D