Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • toto poznam, uz som tiez alergicka na cestovanie, alebo skor na ludi vo vlaku ... a to musim absolvovat kazdy den 2x ... niekedy by som radsej uz isla na materskú 😃

• 😃 drahy sa hneva, ze preco nie som tolerantna ale niekedy mi to neda
    a kedy chces ist na matersku?

• nie som tehotna, aspon o tom neviem 😉 takze na matersku asi po 8 mesiacoch po pocati 😃
    ale inak chcela by som mat dieta uz na buduci rok v lete.. alebo tak nejak 🙂

• Sponzor fóra
  • jaj poznam to aj ja som viac ako rok chodievala zo sale do BA nastastie uz nemusim 😃 riesenie bolo jednoduche nastahovat sa do BA 😉

• byvala som v BA dlho, ale uz asi 4 roky zase cestujem
    mame v Sali byt a je to uplne super, takze cestovanie vydrzim.. lepsie ako byvat v cudzom .. a na byt v BA nikdy nebudeme mat 🙂

zabka, ten vas byt je v Sali?

• zuz to ano len keby aj peniazk yna to boli ... ale ked som tak cestovavala rano z mlynov do skoly trvalo to asi tak dlho ako zo sale rychlikom 😉 , takze ziadna vyhra ... teraz je to uz lepsie ked sme na garde aj ked staci jedna nehoda na kolajniciach a kracam pesko

emkaa a aj sa uz snazite? ja by som pod vplyvom tejto stranky uz aj cchela ale bolo by to asi este nezodpovedne (aspon tak to tvrdi drahy), takze ratam, ze na matersku pojdem najskor v druhom doktorantskom roku a posledny rok spravim externe ... predstavy pekne 😃

• nie emkaa je pri garde, ale zatial ho este nemame 😐 , snad to vsetko vyjde a po statniciach sa obeha darovacie konanie

• emkaa mozem mazat obrazky? pozrela si si? ak by si chcel akvietky, tak tych mam habaduru krasnych, ale to ti skor dam uz asi na cd

• zabka nesnazime sa nejako vedome ... bude, ked bude..
    hej, obrazky som uz pozrela, dakujem
    a bude z teba oficialne Bratislavcanka 🙂

• zabka hej nastastie ja byvam 5 min pesky od prace, aj ked teraz nas docasne prestahovali a ma to na pol hodinku pesky 😃 a ked nas zas nastahuju spat mne to bude docasne jedno 😃 😃
    a rozdiel v cestovani z sa a z mlynov je v cene a v zdialenosti 😃

• zuz to hej je tam rozdiel, ale ked je clovek zufali zavrety v 39ne bol by radsej vo vlaciku
    emkaa hej snad budde, aj som to vzdy chcela ale teraz sa zacinam priklanat aj k moznosti ist dalej od ba a mat tam vlastny domcurik, ale ved aj to niekedy bude

• este nejdete na obed? ja som strasne hladnaaa

• emkaa ja mierim do postielky z knihami, idem konecne studovat, tak dobru chut ti zelam! 😉

• Ahojte. Emkaa, ja som z neho prave prisla.

• dakujem 🙂 ale este nejdem 😞

kaprik, ty robis v BA tiez?

• Sponzor fóra
  • Nie, ja len v Ga a cestujem autobusom.

• to mas dobre, zavidim......

• Niet comu, mozno len pre to, ze som skor doma.

• asi ano.. aj to staci 🙂

• Tiez mi to vyhovuje, ze po stvrtej som vacsionou doma.

• ja len ked uteciem ... v poslednom case dost casto zdrhavam, nebavi ma to tu

• Ahojte, tak sa konecna hlasim aj ja, mam o zubok menej 😢

• ahojte nevesticky aj ja sa hlasim, ale len na chvilu

csikike takze zubok, hmmm ale aspon mas viac miesta v papulke 😃

• zabka, 😃 , ale este mi drahy moze hovorit selma zubata 😃

• hej este sme mlade, co budu hovorit v takej osemdesiatke 😃
    idem na vlacik tak papa zatial

• a ako dopadla tanecna, boli ste?

• emkaa, mas za sebou dalsie skusanie?

• ahoj csikike
    hej, bola som v piatok... ale nie som o nic mudrejsia..
    dostala som tu dnes nejake posty, te tie druhe saty v albume su na mne najlepsie, lenze ja som chcela nejake s rukavmi .. takze sa neviem vobec rozhodnut

• no, hlavne aby si sa v nich citila dobre 😉

• pojdem asi dalej skusat ... ja som sice nechcela vela skusat, aby som sa nedostala do takej situacie, ze si neviem vybrat a nakoniec si ani z mala neviem vybrat...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov