Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
- Sponzor fóra
Ahojte, dakujem zabka.
Je to sice dost blba fotka, ale aspon nejaka. Zo salonu mat foto nebudem, bo drahy zase siel do skoly a bral si aj fotak...
Vccera sme boli vo velkosklade pre moje kvetinky a som uuuuuuuuuplne unesena, uz mam lalie, orchidky, frezie, ruze a zelene v obchode, jupiiiiiiii. Ale jedna zla sprava vsetkym nevestam, kvety isli dost hore.
Dnes budem mat asi rozbehany den, ale ak sa podari tak sem pridem
Zabka, nezabudnem drzat palce tvojmu muzikovi nech mu to dobre dopadne, aj ked si myslim, ze to nebude potrebovat
Inac spendliky som nasla v tej pri levoch, ale stuhy su tam drahsie ako v SA. Vcera som z velkoskladu doniesla take bordove volaco siroke asi 10 cm sko sietoviny, to budeme mat na stoloch.8. jún 2006csike ako sa mas? prajem vsetko naj nech to dobre dopadne a pre stastie pfuj pfuj pfuj
ak by sa nieco kazilo kasli na to a hlavne nech su aj vsetci okolo vas nervozny nenechajte si to na seba nachytat nase heslo bolo kasleme na nich
a to ti poviem ze obe svadobne sa velmi snazili nas znervoznit
hmm pamatas ako sme tu spolu zacinali a zachvilu budes mat aj ty po tom8. jún 2006- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
aha tak ak nestihnes daj vediet, ja ti to omrknem, aj tak pojdem draheho podporit do skoly
a je to kusok

ja ta uz nebudem zdrziavat, chod na obedik a aj ja sa idem pobalit, nech sa potom nenahanam
ak sme uz spolu neboli (predpokladam, ze obidve sem zabludite), zelam krasnu dovolenku, csikike krasnu svadbu a kaprikovi prijemne ucenie
a v sobotu sa urcite vidime