Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • ved hej ozaj a co fotili ste sa v tej nitre?

• nie, nestihali sme, nakoniec sme boli len v Dolnej strede a v Seredi a aj tam sme meskali 30 min....ale tiez nie koli nam, ale sofer zabudol kyticu u babky a museli sa pre nu vratit, ani na obrad sme nemaskli koli nam...bratranec zabudol kvety pre rodicov 😃

• teda den zabudlivcov ... farar bol zlaty, ked vysiel, ze ci sa nechce niekto miesto vas sobasit 😃 , celkovo to bol akysi vtipkar

• Sponzor fóra
  • hej, bol strasne zlaty, drahy mi povedal den po, ze je super, ze som ho ukecala aby sme to mali v kostole, lebo to bolo nadherne 😵

• hej bolo a hlavne ze aj jemu sa pacilo, inak velkeho fesaka mas muza! 😃

• hi, dakujem, no vo stvrtok ho chceli dake baby zo skoly zlakat do ich triedy, vraj tam mu bude lepsie, ale nedal sa 😃

• hehe uz mozu vymyslat uz je tvoj aj na papieri! 😃
    inak mozem si dat foto vyzdoby do albumu (gerberku)? a kedy ides dnes dom? donesiem ti na stanicu cd s fotkami? nie je to sice nic moc, ale mas aj iny pohlad fotografa amatera 😃

• jej, super, mooooooc ti dakujem, dnes idem asi 16.22 z BA

• ja tu vyzdobu ani nemam odfotenu, takze budem rada 😉

• ja tu vyzdobu ani nemam nafotenu, takze budem rada 😬

• dobre, aspon nieco 😎 , som myslela, ze viac pofotim, ale v kostole mi bolo blbe behat s fotakom, takze len tak decentne ... inak tu stuhu na stoloch si mala krasnu, z dialky to vyzera ako ten vlizelin

• tvoje zazitky s kytickami mi niekoho pripominaju 😃 a to som ti chcela pisat nech davas pozor aby si nezabudla kyticku len som mala pocit ze to vyznie paranoidne 😃 😃 😃

• hmmm tak som asi osirela 😞
    csikike dnes sa idem konecne pozriet na byt ale predpokladam, ze ta stihnem, tak ti donesiem cd 😉 na stanicu

• zabka, uz mate bytik? Ako dopadol tvoj manzel, vsak bol sikovny?
    Dorotka, hned som si na teba spomenula 😃

• No dnes maju darovacie konanie, ale musime este doriesit podlznosti voci mestu, takze sa to odsuva, ale potom uz snad len kataster a dali sme zrychleny vklad (to bude mastne 😞 , ale vraj keby sa s tetou medzitym nieco stalo, tak je po byte) a mestu musime zaplatt asi 10 litrov (lebo vraj pri odkupovani dostali zlavu, na ktoru mi nemame narok ...)
    a muzik na skuske, no nebol spokojny ale je uz pan inzinier a to je hlavne!

• Sponzor fóra
  • zabka, je jedno co bolo na skuske, hlavne je co vie 😉

• hej hej, ved kaprik ma dnes skusku, dufam, ze sa jej podarila a uz sa motka spokojne mestom 😃

• no jo, drzime palce 😉 . Kedy pojdes domov?

• ja az v stredu vecer, jaaj jak by som rada doma par dni ostala a len tak sa flakala ...
    ale ved snad dame o dva tyzdne stretko a donesies uz i fotecky 😉

• no postupne pridavam, ale este su to len amaterske... 😉 . A co pripravy? Ako pokracujete? Uz si vymyslela nieco na pohare?

• ano asi hej, dam do albumu ... momentalne si pojdem asi objednat kadernicku na promocie a musim vymysliet, co sa hodi k satockam

• a chces mat rozpuestene alebo vypnute?

• vypnute urcite na promo nieco jednoduche aj tak mam pocit, ze budem prilis slavnostna

• tie modre saty budes mat na promo?

• hej presne tie, som si ich musela ist v sobotu este skusat, lebo ta holka hovorila, ze su dlhe a mala pravdu a takto som tam stretla aj majitelku a dohodla som si saty v jednom salone a nie po vsetkych ich zbierat

poradis mi?

• a urcite chces vypnute?

• rozpustene nie, radsej nieco jednoduche, som pridala par fotiek, na svadbu chcem byt ako princeznicka 😃

• ved to aj budes 😉 , idem mrknut

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov