Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
no :-S neviem, ci tak skoro ... som drahemu ghovorila, ze tym tempom ako tam teta triedi veci sa tam tak skoro nedostaneme
ale je velky na to ako mi ho drahy opisoval, ano je jednoizbovy, ma malu kuchynu a velku izbu a velky balkon! (sa divim na ba) a ma este take ozdobne predely ... je to pekne, ked s ato prerobi, bude to krasa
nie zatial nie, nechcela som jej tam hned fotit ... bude cas na to a je treba vela veci prerobit, ja by som hlavne chcela okna a kupelku, uvidime este
a vy kam idete kupovat kachlicky? a akej farby?
uz som zase tu
my sme si kupovali obkladacky do kupene v Betakeri v Galante a do kuchyne v Hornbachu tu v BA ... tie v Hornbachu boli v celkom dobrej cene
:-D uvidim, niekedy ma chyti apatia a su mi lahostajne aj veci na ktorych mi velmi zalezalo, uvidime, ja osobne by som mala rada bytik bielunky s ceresnovym nabytkom a zelenymi rastlinkami, keby bolo na mne ... ale mam taku izbu doma konecne podla mojich predstav zladenu x-)
ja presne uz neviem, kolko to stalo, ale viem, ze tie obkladacky do kuchyne boli v Hornbachu dost lacne... a myslim, ze take mensie predajne maju o nieco vyssie ceny ... my sme sice v Betakeri mali zlavu :-) lebo je to rodina, ale podla mna su tam tie kachlicky o nieco drahsie
My mame plavajucu vsade a zatial je to v pohode...A moji rodicia maju v kuchyni tiez plavajucu a ziadne problemy.Manzelova mamka ma dlazbu a je to tiez pekne... . asi som ti nepomohla.. :-)
aha kvetinky ... ved zistis sama
emkaa je studena ale napriklad my sme byvali na piatom a tam to bola parada, vyhriata od susedov :-D
na dome mame spravene podlahove, ale nepouziva sa
ja osobne si neviem predstavit laminat v kuchyni, ja som smudlo a okeckam vsetko a aj my vsetko pada z ruk