Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Ja mozem zajtra,ale tiez nemozem dlho zostat,kaprik oslavuje s drahym meniny a narodky,ty mozes tiez iba na chvilocku a zabka..to neviem :-) ,takze to radsej posunme..
tak to radsej prelozme na buduci tyzden, snad uz najdeme taky datum, ktory bude vyhovovat vsetkym...len ci zabka nebude mat kopec inych starosti ako sediet a kecat s nami... :-D
no, uz som zase tu, padol nam net :-D asi som ho pretazila.
To asi nestihnem, lebo mi volal drahy, ze nemoze prist pre mna, bo bude robit na byte a bla bla bla, takze z vybavovaciek nic nebude, ani do banky nestihnem ist, ani kachlicky...tak reku naco sa budem trepat skor domov z prace ]-( , aspon si nebudem musiet nadrabat