Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • na co potrebujes celofan a kolko?

• na zabalenie pernikov (som si spomeluna na kvetinarstvo), ale neda sa kupit ako balik alobalu? som mrkla v tescu aj poluse, ale tam som to nenasla

• ako alobal nie, tak je balena len ta potravinova folia, ale v kvetinarstav to maju urcite, su to velke rozmery cca 1 x 0,8 m

• Sponzor fóra
  • a cca kolko to stoji? takze nabehnem do kvetinarstva a ze prosim si 5 metrov celofanu 😃

• Skus celofan este v papiernictve, ale skor nebudu mat ako ano. A mozno naozaj v kvetinarstve.

• evi k tomu alkoholu, my sme ratali 0,7 na hlavu, ale taktiez sme brali v uvahu abstinentov, cca priblizne vies odhadnut vasu skupinu, tak toi vies vyratat, aj podla toho, kto co pije

• tak uz prsi aj v SA 😒

• Ja neviem. Prave som sa na tom s mamou cez telefon povadila. Uz aby bolo po celej svadbe.

• preco ste sa povadili? kazda mate iny nazor? nastastie ta moja sa do nicoho nemontuje a som rada, lebo takto sa natahujem len z drahym

• Ja ani neviem, mozno mam ja take blbe obdobie. Som strasne podrazdena.

• ahojteeee

• kaprik, nie si sama, ja uz sa stranim ludi, aby som nebola zla a jedovata, neviem, mozno je to len tym strsom, co si nepriznavam, ale viem, ze som zla

• kaprik to bude asi len take docasne, ja sa teraz s mamou pochytim este aj na tom, ktore saty sa nam v casopise pacia 😃 povedala, ze nevie, ci to so mnou do septembra vydrzi 😎 ... no ale bude musiet ...
    budete po svadbe a prejde to ...

• ahoj emkaa, tak ako sa mas dovolenkujuca?

• NO hej, uz sa nam to blizi. Mam depku - musim sa priznat.

• Sponzor fóra
  • ja upadam postupne do letargie, neviem si za ten svet vybrat kyticu a uces, vobec sa neviem rozhodnut a uz mi je z toho do placu, este ze ine veci su uz vybavene

• a uabudla som dodat vela veci mi zacina byt ukradnutych a je mi to jedno ...

• Na ja mom o kytici od zaciatku jasnu predstavu (nastastie) a uces, to neviem. Predstava tu je, ale obrazok ziadny a tak to necham asi na kadernicku.

• ja vlastne oficialne nemam dovolenku, aby som vas dostala do obrazu 😃 my sme taka "trojchlapova" firma, ako hovori moj Robo... moj sefino mi povedal, ze v takomto teple nech sa netrepem kazdy den do BA, ale veci, co treba zvladnem aj z domu cez tlf alebo mail.. prave mi inak volal.. ci aj tu prsi... 🙂 takze tak... ale toto je tajneee 😃 😃

• ja ani zdaleka nie som tak blizko k terminu, ako vy dve a tiez si neviem nic vybrat, ani sa rozhodnut... ked vidim vsetky tie ucesy a kytice a saty aj tu na nete, tak som z toho hotova, ze aka sucharka budem ja oproti tym ostatnym.... 😞
    asi je to normalne, neviem si to inak vysvetlit... a dufam, ze to prejde, ked uz bude 15.septembra...

• aha jasne, sme mudrejsie, tak to mas fajn sefa!

• kaprik, ty sa teda mas! ja sa dodst bojim tej mojej kadernicky, na co ma a naco nie ... a chcela by som mat skusku uz za sebou ale vobec neviem, akym smerom sa dat, momentalne spekujuem s rozpustenymi, pripadne mysacim chvostikom a zavoj asi predsa len budem mat ak v galante maju stredny alebo dlhy

• Ja tiez nemam zlu robotu, tiez som jedina baba. Ale mam tu ovela viac chlapov. Sice cez den su tu len 2 sefovci. Okrem toho tu este je cca 10 robotnikov.
    Akurat rozmyslam ci si mam dat kavu alebe nie. Volala som aj konzultantovi, ale je na sluzubke, mam zavolat v pondelok.

• zabka, aka kadernicka ti bude robit vlasy?

• kaprik, jedina zena 😵 , si ta musia obchadzat!

• Ani som ta na tej fotke nespoznala. Ja budem mat pravdepodobne polorozpustene vlasky. Keby som ich mala uplne vypnute, tak by mi asi vynikla baculata tvar - co nechcem.

• Ale chcú sem prijat este jednu kocku v blizkej buducnosti. Ale po 8 rokoch samoty si to ani neviem predstavit robit so zenou. Zvykla som si.

• hej a hlavne ak si nebudete sediet, ja som vzdy mala radsej chlapsky kolektiv, chlapi maju akurat tak sproste reci ale inak su uprimni, zato o holkach sa to neda povedat, intriguju priamo pred tebou

• Prave toho sa bojim. A urcite bude o dbrych 6 az viac rokov mladsia a to je ina generacia.

• a ja by som najradsej uz z BA vypadla............... 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov