Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
som si pozrela fotecky, krasne! a ta torta poschodikova je uzasna!
no nechcem sa slnit, ked je obed, skusim, az ked prideme z galanty opat
ale ze by ma chytilo sa neda povedat :-( a ako mam stastie tak buduci tyzden bude skaredo!
No je to celkom zaujimave. Ale ja robim (s pomocou mojho sefa) len elektro.
Blizsie vam mozem povedat na stretku, ak neake bude. Aj tak s om zvedava csikike na to co robis ty.
To robim i ja :-) obcas. Ale dnes som akosi poctivo pracovala od rana az doteraz. Po praci idem za svojim konzultantom ohladne diplomovky - tak drz palce.
Neskor budem mat inu robotu. Chcem to mat z krky, kym stiham. Ale neboj, az taka usilovna za to nie som. Mam len teoriu, chem sa dohodnut na analyze a narh mi asi zostane na september a tym padom vyhodnotenie.
Zuz u zubara si bola v piatok a v podstate ti neic nerobil lebo si tehu (3 mesiac)? Zda sa mi, ze taketo nieco hovoril v pondelok sestricko na neaku Zuzku.
kaprik, ja som uy v 4mesiaci :-D ale nic mi nerobil bo trhanie nie je surne a rezat osmine cestu on nemoze... ale mohol o mne hovorit :-D sestricka tam uz nebola ked som tam prisla ja :-D
ahojte, tak ja som po "poslednej" skuske :-D a stvrtok idem opat, aj ked uz len doladit, jeej ja sa tesim :-) , akurat musim vymysliet nieco ine na hlavu ako som chcela :-( a aj ine sperky musim zajtra omrknut