Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • vidim, ze tu nie ste alebo ste zahrabane pracou, tak idem aj ja robit nieco uzitocne 😉 , zelam krasny den

• Ahoj zabka, neviem ci si si to tak predstavovala, ak nie, tak stihas este dat robit ine 😴

• ahoj, som spokojnucka, dakujem 😵

• Sponzor fóra
  • to ma tesi 😃 , som rada, ze sme sa vcera stretli, mama vam odkazuje ze ste strasne zlatucky (aspon vies ze níe som z rodiny najukecanejsia 😃 )

• 😃 , to som rada, aj nam bolo fajn, vypadnut a pokecat 😉 momentalne sa bezim slnit, otec dokosil a ozvem sa okolo obeda

• tak sa pekne sln, nech mas este lepsiu farbu 😉

• Ahojte! Lensa pozdravaim a letim. Dnes toho mam fakt vela.

• Ahoj kaprik a co dobre robis?

• ahojki, uy som spat stacilo nateraz

• to bolo rychle, aj ja by som chcela vylihovat na slniecku 😃

• som si pozrela fotecky, krasne! a ta torta poschodikova je uzasna!
    no nechcem sa slnit, ked je obed, skusim, az ked prideme z galanty opat
    ale ze by ma chytilo sa neda povedat 😞 a ako mam stastie tak buduci tyzden bude skaredo!

• neboj, urcite nebude skaredo, uvidis, ze vsetko bude tak ako si si vysnivala 😉
    to nie su vsetky torty 😃

• Ocenujem 1 stavbu.

• teda, kaprik, to znie desne diovoko 🤔

• kaprik teeda a co to obnasa? ja si to neviem ani predstavit

• Sponzor fóra
  • No je to celkom zaujimave. Ale ja robim (s pomocou mojho sefa) len elektro.
    Blizsie vam mozem povedat na stretku, ak neake bude. Aj tak s om zvedava csikike na to co robis ty.

• kaprik: neplechu 😃
    uz by sme sa vazne mali dohodnut na niecom, ale asi az po zabkinej svadbe, vsak?

• To robim i ja 🙂 obcas. Ale dnes som akosi poctivo pracovala od rana az doteraz. Po praci idem za svojim konzultantom ohladne diplomovky - tak drz palce.

• samozrejme, a mozno ti vynada, ze co si nenechas nieco aj na neskor... 😃

• ahojte, Baran sa na mna.... 😠

• Neskor budem mat inu robotu. Chcem to mat z krky, kym stiham. Ale neboj, az taka usilovna za to nie som. Mam len teoriu, chem sa dohodnut na analyze a narh mi asi zostane na september a tym padom vyhodnotenie.

• zuz, neodpisal ti, ci ti vynadal, ze co do toho strhas tehu nos?
    kaprik, aj tak si dobre v predstihu 😃

• Zuz u zubara si bola v piatok a v podstate ti neic nerobil lebo si tehu (3 mesiac)? Zda sa mi, ze taketo nieco hovoril v pondelok sestricko na neaku Zuzku.

• Inak nic ma do toho, len som zvedava

• kaprik, ja som uy v 4mesiaci 😃 ale nic mi nerobil bo trhanie nie je surne a rezat osmine cestu on nemoze... ale mohol o mne hovorit 😃 sestricka tam uz nebola ked som tam prisla ja 😃

• csikike, zatial ignoruje 😠

• ahojte, tak ja som po "poslednej" skuske 😃 a stvrtok idem opat, aj ked uz len doladit, jeej ja sa tesim 🙂 , akurat musim vymysliet nieco ine na hlavu ako som chcela 😞 a aj ine sperky musim zajtra omrknut

• a objednala som si 35 balonov s heliom 😵 , aj ked to bude drahe, ale nechali ma, sa tesiiiiiiim

• a ake sperky chces? Strasove alebo nieco ine?

• zabka, tie balony budu urcite super 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov