Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
No vidis zabka. Ja mam doma neake bizu, kupila som si ho z CR cez internet. Dam si to do albumu a ak chces, mozem ti ho pozicat. Ale neviem, ci to je dost jemne.
ty mas tie prve ak si pamatam, ze?
ja budem potrebovat asi take male okruhle nausnicky, len som myslela, ze budem bez nahrdelnika, ale vraj totam mam prazdne na krku
nie, zabka, to som len na foto zmenila, nechcela som necha SPZ auta, ale dostali sme taku pohladnicu, ak chces ked ti odovzdam pohare, tak ti to mozem ukazat
neviem, akosi sa mi to prestalo pacit (a naopak laka ma ta tacka, divne :-S ), lebo taku malu sklenenu som si kupila a aj piesok mame :-D (vcera sme ho konecne objavili aj so svietnikmi)
kaprik teda a budes sa rozhodovat az ked to pride?
dakujem za tip, je to pekne ;-)
inak zistila som, ze tu SPZ nevyrobim, ved nemam papier 11x52 :-( , no tak rucne strucne
inak my tu mame pomale pc, alebo aj vam ide stranka pomaly?
My asi nebudeme mat etikety. Kupili sme akostne vino a ta flase je taka krasna aj s tou etiketou, ze to asi nebudem prelepovat. Ala davaju sa mena + datum + miesto.