Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
supis!cas budem mat aj dnes vecer snad ale ty ides na sluzobku :-S
neboj zdokumentujem, tak teraz mozem utekat, idem do tesca, galanterky a ocino mi vybavil jedno kvetinarstvo, tak si idem po celofan
kamoska mi vravela, ze videla orginal nalepku mladomanzelia v tescu, tak ak chces skus pozriet...a na sluzobku nejdem (to som sa dozvedala teraz rano ked som prisla nabalena do BA)
ja som sice bola v Diakovciach, ale manzel bol na byte, a nic nevravel, sice hrmelo, ale nastastie nezacalo prsat, prave sme chystali veci na grilovacku
Nie, na viac. Povedne som chcela etikety, potom som nechcela kazit vzhlad flase, ale taraz som videla v 1 albume, ze ich mali priviazane iba na flasku, tak to sa mi pacilo. Teraz by som si chcela rozdelit A4 na 3 riadky a 5 stlpcov.
ahojte opat som tu, saaakris csikike teraz mi hovoris x-) , no prebicklujem este raz, len kde to hladat, ja som tam ani silonky nenasla" ]-( ale mam rozetky na viazanie pernikov
kaprik aj ja som chcela tak, len original flase previazat, ale nebudu origos, takze musim vyrabat etikety
ak chces poslem ti vo worde, co mam ja pripravene, take male karticky
kaprik, ak chces rozdelit na viac tak daj vlozit tabulku a potom to vies natahovat ako potrebujes, alebo ak vies presne rozmery danych policok, tak vloz obdlznik a klikni pravym a chod na format autom. tvaru a velkost, zadaj udaje v cm a kopiruj viac krat
kaprik, ak chces vela na 1 stranu tak si predtym uprav vzhlad stranky a nastav vsetky okraje na minimum (ono to upravi podla seba na to najmensie co moze mat) a bude sa ti lahsie robit.