Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
jaaj csikike ani nehovor, mam nervy
a papam len bananyako zaludok prostestuje
teraz som bola na ten celofan a tete bolo tazke mi dat(hoci som to mala dohodnute, ze si pridem), vraj ho je tazko zohnat, ale mam nejake 4 metre za 20 SK, budem musiet este ist niekde na najazd
a take starosti male ma trapia10. júl 2006- Sponzor fóra
ano je ich devat a jedenast na kazdej strane
a rozpravala som sa aj s nejakou tetuskou v kostole a nebola som nadsena, vraj uz sa ohlasil iny par a ti prispievaju, takze to nechavaju na nich a ze ci aj my prispejeme a ze kvety robia biele ... to je vsetko a v sobotu su tam do pol jednej, takze zdobit sa musi dovtedy10. júl 2006- Sponzor fóra
v Sali som pozerala v tej co je vedla T-Mobilu, nepacia sa mi, prilis spicate a na moc nizkom podpatku
oproti na druhej strane ta novsia obuv, tak tam maju jedny, co sa mi velmi pacia, ale este som sa nerozhodla..
potom tam pri moste tiez detto, moc spicate, moc nizke...
v zelenom dome tak tam sa mi uz vobec nic nepacilo, ale tam som bola uz davnejsie
kde je este obuv v Sali? nespomeniem si ..
ja som asi nejaka moc prieberciva, uz sa opakujem, ale kazdym dnom sa mi to javi viac... ale po pravde, vsak tie topanky si aj tak uz nikdy neobujem, tak neviem, naco tolko preberam... asi mi uz sibe z tej svadby..10. júl 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
kaprik, sme to rozdelili na kazdy mesiac 1