Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • jasne hod, a postel vam pride tiez? Lebo to asi nebude az taka mala krabicka

• A tiez skrina, bude mat dlzku jej vysky

• 🤔 csikike nestras! pride postel a skrina a pc stol zatial

• Sponzor fóra
  • Tak fotky este nemame. Mozno dnes.

• ja ta nestrasim, aj my sme mali nabytok v krabiciach, tenke ale dlhe, hlavne skrina...postel neviem ako sa dodava, lebo zatial mame len rozkladaciu sedacku 😃

• Ja sa ani nedivim, ze vam to este nespravili, Igor toho ma stale vela, nestiha si so mnou ani pisat 🙂
    Takze bol prijemny na foteni? Lebo aj nas bude fotit on, ale este ma fotil len raz a to bola len taka rychlovka, podla toho to neviem posudit..

• a kedy ti ma prist linka?
    kaprik, 😞 , a ja som sa tesila, ze budeme ocumovat dalsi krasny parik...no tak zatial mozeme ocumovat zabkovcov 😉

• kaprik a prec nie su? ci ste po ne len neboli?

• csikike, lebo vy ste neboli krasny par? nevymyslaj 😃

• Nie, ze nestiha.

• csikike presne ako hovori emkaa a vy co! vy ste uzasni na fotkach 😵

csikike kuchyna pride az v septembri, lebo musime cakat 2-3 tyzdne a navyse v predajni budu mat dovolenku 😒

• Zabka, n a tej fotke sa ani nezda je ten panelak je v Ba.

• kaprik hej, som happy 😵 lebo som si uvedomila, ze je to tak schovane, ze ani nevies, ze si v blave, je tam tichi, ziadna dvojprudovka, hned vedla mame skolku, skolu pre nadane deti a gympel (musime sa snazit, aby to bolo inteligentne) a aj kostol a pred barakom velke ihrisko, prosto nadhera!

• ja sa tu dnes asi unudim k smrti, mala by som si robit domacu z inglis, bo pride chlapik a ja zas nic neurobene

• csikike aj ja by som mala zacat seriozne sprtat ale s ami neste, mam poobednu tak ta budem bombardovat rp 😃 (ak chces) a ak s aeste niekto nudi, nech da vediet, postaram sa o to 😎

• Sponzor fóra
  • ja som doma, nemala by som sa nudit, lebo by bolo celkom vhodne trosku poupratovat, ale nejako sa mi nechce vstat ani zo stolicky..
    jedine, co ma tesi dnes, ze ideme muzikovi pozriet oblek... konecne

• emkaa tak to sa tesim, nech vyberiete pekne a nech mu to nie je jedno!

• co je to rp?

• jaaaaaj ip (rp, rychla posta je na pokeci 😃 )

• aj ja som sa divila, preco pises RP ...csikike, ty nie si na azete?

• nie, moj drahy ma tam schranku, a aj bracho cez to fungoval v poslednom case...vidite, mne treba vsetko vysvetlit, som blba

• nie si bla, kde na to chodis 😠
    baby uz nam donesli nabytok 😵 o chvilu utekam

• tak gratulujem, nezabudni nafotit

• ale ty nefotis 😞

• dnes nafotim, ale my tam nemame ziadny rozdiel...lebo sme 2x natahovali lepidlo na stenu a to sa mi neoplati fotit, ale dnes zoberiem fotak a kazdu miestnost nafotim ako vyzera, slubujem 😉

• daaakujem, tak ja sa lucim a idem za muzikom,majte sa pekne 😉

• bambulky, ja ze nebudem stihat citat a vy nic 😒 no my sme na dnes skoncili, mame domalovane a ja som pekne diery medzi stenou a listami upchavala, tak uz aj to je
    sa tesim, zacina to vyzerat ako domov 😵

• teda, tak uz mate aj vymalovane? a co zmestil sa nabytok?

• heeej vmestil, je pekne naskladany v kuchyni a caka na rozbalenei, citim sa jak na vainoc, ze kedy ho uz otvorime 😃 len drahy s aboji, aby sme nedopadli tak, ze nam bude nieco chybat, alebo bude nieco navyse ... takze uvidime

• neboj, chybat vam asi nic nebude, nam tiez skor vystalo par srobov a to tam drahy namontoval vsetko co tam malo byt... 😃 , dufam, ze nie na ukor dakej inej varky

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov