Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • uz je lepsia ta malovka?

• neviem, ani nie, teda mne sa to nepaci, ale co uz 😐

• a co sa ti na nej nepaci? su tam smuhy alebo co?

• Sponzor fóra
  • ale je to malovane jedno cez druhe a kde bolo murovane, je to drsne a take blbosti, ale zase volat na to maliara, to nie a atak ako vy ste to robili som chcela aj ja, ale vraj to by sme sami nezvladli, tak som rezignovala

• preco, ako sme to robili my? Ved este nemalujeme...

• no ale pekne skrabete steny u nas sa zoskrabalo len to, co nedrzalo, aaale to je jedno, ked sa nastahujeme, bude dobre aj to 😉
    tak co ako dnes v praci? dokedy budes?

• samozrejme, ze nic nove, mali sme mat inglis, ale neprisiel a to som si aj ulohu spravila 😠 (asi 2 x za 2 roky) Dnes budem asi do 15 tej...
    prave mi pisala kamoska, ze vraj od buduceho tyzdna budu prerabat hlavnu stanicu a ze vlaky pojdu asi z noveho mesta a predmestia

• aj ja som nieco zachytila v radiu ale neveim co presne, teda nic moc, ale ved nam to moze byt v podstate jedno, len keby na predmesti listky predavali

este ze si povedal, inglis nemam nabalenu! 🙂

tak moj muzik uz je cistucky a ideme na obedik a vybrat darcek pre krpca (jeho neter ma zajtra dva roky)
    ozvem sa z roboty, papa

• ako mne je fuk ci nastupim na vinohradoch alebo na predmesti, len nech nejdem na vinohrady a necakam tam ja kuko a vlak mi poza chrbat prefrci a ja tu zozstanem...takze do 14 tej ticho

• 😃 to bolo zlato napisane
    no musis klebetit s kaprikom a emkou, tie asi vsak poctivo pracuju na rozdiel od nas (teda emkaa upratuje)

• aj ja by som radsej na bytiku makala...aj budem ked pridem domov, chceli sme aj zajtra od rana, ale drahy ma rannu, takze pride az o 16 tej...utahany ako konik
    co kupujete malej? To je ta Emka?

• Ahojte! Ja som mala doteraz rusno v praci. Prevo som volala aj s fotografom. Po piatej si ideme pre fotecky.

• super, a kedy ich uvidime my? Som ale drza, vsak?

• No cez vikend budem asi malo doma, takze v pondelok?

• Inak, kedze ja nie som vobec fotogenicka tak sa asi ani nemas na co tesit. Najkarjsie budu asi tie fotecky, kde je aj maly 9 mesacny krpec. Mal bielu koselu a ciereho motylika.

• Sponzor fóra
  • ze nie si fotogenicka...cha, by si mala vidiet ake fotky sme ti narobili...aspon zabka (uz som ich par videla), moje su este vo fotaku, bo akosi nieto casu...
    ten malinky sa bol s vami fotit? Ci len na obrade?

• NIe bol sa fotit. Ale zostal asi na 5-6 zaberov a potom ho brali domov. Ja som uz tiez par videla od zabky, ale podla mna nie som fotogenicka.

• nehadaj sa, uvidis, ze bude ocumovat ake krasne budu fotecky a hrdo ich bude kazdemu ukazovat, ved ste obaja zlati, tak neviem co taras 😉

• Uvidime. Niektore amaterske fotecky sa mi aj pacia, len bracha nam opravuje skarede cervene ocka.
    Ozaj, spoznala by si ho?

• no jasne, mame aj spolocnu foto...videla si?

• no vidis, nie na darmo ti hovorime, ze sa nemas coho bat 😉

• No nevsimla som si. Fotenu gigitalom alebo klasickym fotakom. Idem pozriet z digitalu este raz.

• Musim sa ho spytat, kde ta fotka je, lebo bud som slepa alebo ju nemam.

• zabka ju ma...nie tvoj bracho 😃

• Jajjjjjj, tak potom tu som asi nevidela. Ale slubila mi, ze mi potom da cd.
    Prave mi volala polovicka, ze nam prisiel novy fotak.

• a kedy idete na svadobnu cestu?

• Chceli sme ist 13.9-17.9, ale draheho kolega ma vtedy este dovolenku, potom ideme na svadbu a potom sa uz pripravujem na novembrove statnice. Svadobna cesta sa nekona.

• a teraz nestihate? Ved bude skoro volny tyzden?

• Nie, lebo vtedy ja nemozem odist z prace. Ale ani drahy moc nie, lebo teraz je doma uz 2. tyzden. Musim sa naucit pisat namiesto draheho manzel. 🙂

• hihi, to ti este chvilu potrva 😃 , ja tiez casto pisem drahy, znie to pekne. Ale uz s predstavovanim nemam az take problemy, tento tyzden mi to uz islo 😃
    takze aj vy odkladate na rok?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov