Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
ale je to malovane jedno cez druhe a kde bolo murovane, je to drsne a take blbosti, ale zase volat na to maliara, to nie a atak ako vy ste to robili som chcela aj ja, ale vraj to by sme sami nezvladli, tak som rezignovala
no ale pekne skrabete steny u nas sa zoskrabalo len to, co nedrzalo, aaale to je jedno, ked sa nastahujeme, bude dobre aj to ;-)
tak co ako dnes v praci? dokedy budes?
samozrejme, ze nic nove, mali sme mat inglis, ale neprisiel a to som si aj ulohu spravila ]-( (asi 2 x za 2 roky) Dnes budem asi do 15 tej...
prave mi pisala kamoska, ze vraj od buduceho tyzdna budu prerabat hlavnu stanicu a ze vlaky pojdu asi z noveho mesta a predmestia
aj ja som nieco zachytila v radiu ale neveim co presne, teda nic moc, ale ved nam to moze byt v podstate jedno, len keby na predmesti listky predavali
este ze si povedal, inglis nemam nabalenu! :-)
tak moj muzik uz je cistucky a ideme na obedik a vybrat darcek pre krpca (jeho neter ma zajtra dva roky)
ozvem sa z roboty, papa
ako mne je fuk ci nastupim na vinohradoch alebo na predmesti, len nech nejdem na vinohrady a necakam tam ja kuko a vlak mi poza chrbat prefrci a ja tu zozstanem...takze do 14 tej ticho
aj ja by som radsej na bytiku makala...aj budem ked pridem domov, chceli sme aj zajtra od rana, ale drahy ma rannu, takze pride az o 16 tej...utahany ako konik
co kupujete malej? To je ta Emka?
Inak, kedze ja nie som vobec fotogenicka tak sa asi ani nemas na co tesit. Najkarjsie budu asi tie fotecky, kde je aj maly 9 mesacny krpec. Mal bielu koselu a ciereho motylika.
ze nie si fotogenicka...cha, by si mala vidiet ake fotky sme ti narobili...aspon zabka (uz som ich par videla), moje su este vo fotaku, bo akosi nieto casu...
ten malinky sa bol s vami fotit? Ci len na obrade?
Chceli sme ist 13.9-17.9, ale draheho kolega ma vtedy este dovolenku, potom ideme na svadbu a potom sa uz pripravujem na novembrove statnice. Svadobna cesta sa nekona.
hihi, to ti este chvilu potrva :-D , ja tiez casto pisem drahy, znie to pekne. Ale uz s predstavovanim nemam az take problemy, tento tyzden mi to uz islo :-D
takze aj vy odkladate na rok?