Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
ani mne s aoslovenie svokra a svokor nepaci..a ani tak o nich nikde nehovorim.Ja ich oslovujem mamka a tato a pred cudzimi vascinou poviem.. manzelovi rodicia alebo Imkovi rodicia/mamka,tato.. :-)
je pravda, ze tie nazvy su nic moc a ani ja ich nepouzivam, ale snazim sa vyhnut priamemu osloveniu...moja mama si s drahym tykaju a oslovuje ju menom a otcovi vyka zatial
Tak v tomto s aangazovala jeho mamka :-) ,ze ved uz som v rodine a ze ich snad nebudem volat ujo a teta az kym nebude babo.. Ona navrhla,tato suhlasil... no a potom som to ja povedala mojim rodicom,ze keby im to neprekazalo,tak by to mohli aj oni navrhnut drahemu... nech je to na obe strany rovnake.. Zatial to funguje :-)
hmmm, no co uz, snad aj zajtra sa sem dostanem, dnes ma muz rannu takze do devitaej ma nikto nenahana
a inak mam asi chripajznu, takze pojdem spat buvat
zabka, takze dnes nerobite? Moj ma dnes poslednu skusku, ale neveim ci to spravi, bo sa ucil len vcera :-D , aj to len asi 3 hodiny ]-( tak som zvedava ako dopadne