Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
aka svadba? hm? aj by sme sa...ale bohuzial nam to financne urcite nevyjde...uz som spominala, ze sme znulovali konto a kolko veci treba este pokupit...aj tak budeme moct len po troche nakupovat, prave co bude najnutnejsie... :-S
ale nechci vediet ako vam to prajem, aby ste si to uzili a oddychli si...
no ja som to prave asi zamietla, drahy povedal, ze na to bude stat asi 5 litrov a to uz nieeeee, terab do ineho vrazit! asi nikam nepojdeme
presne ako vy, treba ine :-(
uz si asi zdrhla, pomaly aj ja zaspavam, ale musim pockat na tu pracku a kopia sa mi dalsie ponky.....boze............pockam do zajtra, mozno sa poparia same takze im necham otovrene sufliky aby sa tam mohli pekne naukladat :-D
zabka, viem o com hovoris, je to hnusne, ze ked obaja robia a nemozu si dovolit 5000 polozku navyse, ze sa musi sledovat kazdy jeden vydavok...hm, ma to ser.e :-| ]-( :-(
snad, ale manzel sa uz teraz rozculoval, ze som mu nepovedala, ze 16 chcem byt v sali, a o stretku sa bojim,ked je tak proti tejto stranke, ma zozerie aj s topankami, tak neviem :-S (bud pridem a budeme povadeni, alebo ostanem s nim pre pokoj v rodine) a ty preco po 20tej, co mas?
kam ste sa slubili? =-) uvidime, musim ho nechat chvilu vychladnut, budem sekkat dobrotu cez vikend a uvidime najhorsie, ze ja s vami nebudem , bo v robote som cez vikend a potom az vo stvrtok, takze budete ma musiet informovat cez mobil
no jasne, presne taky cakam aj na to poparenie ponoziek...da sa dako instlaovat cez PC? Som to urychlila a posunula (vynechala) par krokov nech to netrva tak dlho
no jasne, pohodlni chlapi ;-) ale ja sa stazovat nemozem, ten moj s casto chyti a sam ide prat, vraj pri tom relaxuje =-) a ja som rada a vdacne to povesiam (tesim sa na pracku x-) )
moj vyhlasil, ze este mozno nalozi prat ale ze zehlit urcite nikdy nebude...no ale rads pomoha vyvesat (podava stipce alebo veci), ale snazim sa aby nemusel zehlit on...mipovedal, ze on si oblecie aj pokrkvane, ale ze je to moja vizitka, tak radsej zehlim :-D
hej? Tak idem mrknut co to je...my mame rozpozeranu SAW 2, ale slubila som, ze to bez manzela nedopozeram, chyba nam uz len 5 min. do konca...ja to vydrzim...vydrzim
SAW? neviem, nepoznam, nemyslim :-)
bude to nejaka blbost a pardon mam zapnutu joj,
uz dokreslujem aj ja, len milacik opat posadil macku na postel ]-( , neviem, kedy sa k tomu dostal, ale ma tym vytaca, ja dam amcku nieekde do bytu a on ju vzdy hodi na gauc medzi postavicky alebo na postel, ale je tak zlaty, ze neviem,co bude robit, ked bude zabiatko na ceste :-D
zabka, chces aby som ti vyvestila? hm? Male zabiatko bude skor ako sa nazdas, takze odkaz manzelovi nech vedla macky dokresli aj zabiatko :-D
Sa mi zda, ze to v slovencine prekladali ako píla (SAW)