Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala. Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) . Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to! My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme. Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
Odpovedať
este raz som si pozerala fotecky, ste neskutocne krasni
Odpovedať
Ved aj vy ste boli krasi. Ale asi to bola aj preto, lebo sa strasne lubkame a podla mna to je vidiet aj na fotkach.
Odpovedať
Ahojte, uz som spat, bola som v TT sluzobne :-D
Odpovedať
Tak to si stihla rychlo! :-)
Odpovedať
hej, len co som prisla do BA, tak ma sef odchytil, ze ideme do TT a uz som aj nazad :-D
Odpovedať
cau tiger :-) kaprik samozrejme, ze je to tym ... ja som dost kriticka ale co s atyka albumov salaniek, mame ich vsetky nadherne, prave preto, ze je na nich vidiet nasu lasku (sme s ao tom uz s cdikike rozpravali, niektore albumy su ja ja ja nevesta a zase ja nevesta a nie ja a manzel)
Odpovedať
zabka2x, neuveris mi, ale aj manzel ma tak vola...ktovie preco :-D
Odpovedať
nedivim sa ;-) inak hadaj co robim ja prave? ... parujem ponozky :-D
Odpovedať
:-D , ja cakam, ze kym pridem dom, tak budu aj ulozene...len aby som na hubu nepadla :-D
Odpovedať
tak pozor na to, ja idem na tielka
Odpovedať
Tok ma caka tiez. Vcera som prala dve varky, dnes este dve a k tomu zehlenie. Ale nie je mi najlepsie, tak mozno zehlit nebudem.
Odpovedať
kaprik, uz aj ty? Tebe som to este nevyvestila, musis chvilu pockat :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
dobry den :-)
Odpovedať
ahoj emi, co robkas?
Odpovedať
Prave, ze mne je od toho zle, ze nebude male kapriky.
Odpovedať
ale je vtipna, ze kaprik, niekam ju s tym vestenim poslat :-D ejoj emi
Odpovedať
ranajkujem, potom ak sa odtrhnem od pc, tak by som mala zapnut pracku a upratat ten bordel, co mame doma... dnes sa mi strasne nechcelo vstavat, uz hodinu sa len tak motam..
Odpovedať
aha, ved uz som sa aj cudovala, ze ci mi ta carovna palicka nefunguje, ale neboj sa ani u vas sa to nebude dlho odkladat :-D
Odpovedať
a co vestkyna, sebe nic nevyvesti? :-)
Odpovedať
emi, ty si jej teraz dala ;-)
Odpovedať
Tak ja sa zdravim uz 3x a stale nic...mi to neodoslalo :-( ..
Odpovedať
sebe, nieeeeeeeeeeeee, ja mam este cas, si vyvestim ked manzel zaveli, ze je cas :-D
Odpovedať
ale asi sa zlakla, ked pozrela do kristalovej gule a uvidela tigrica csikikovske :-D
Odpovedať
Emkaa aj ja sa musim odlepit od pc,ale zatial sa mi nedari. Ale uz som stihla aspon zapnut pracku a ranajkujem pri pc :-)
Odpovedať
csikike aj mne uz nieco vyvestis?
Odpovedať
emkaaa :-D si zlata ahoj evatu, aj mna to dnes serie, vobec pozdrav nechcelo poslat ]-(
Odpovedať
ziadne tigricata som nevidela...budem musiet lepsie pozerat a keby nieco tak ich z tej gule vyskrtam :-D
Odpovedať
dala som si limit, ze tu budem do 10 aktivne a potom uz len nakukat... tak som zvedava :-N
Odpovedať
:-D :-D :-D emkaa aj ja som si dala do 10h...
Odpovedať
inak ked ste tu vsetky, csikike povolila a tak poobede v robote zalozim temu STM Sala, ak budete chciet na modrom konikovi, nakolko, ja som tu poslednych par hodin :-( a ak chcete teda niekto so mnou aj nadalej klabosit
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?