Ahojte buduce, byvale nevesticky, zakladam novu temu ... kedze je tu plno zdruzeni okolo miest, preco nie aj Sala.
Ako som si pozrela je nas tu par, co bude mat tento rok svadbu a aj par uz vydatych zienok ;-) .
Ak mate nieco s cim sa chcete podelit, pripadne popytat sa, huraaa na to!
My s drahym planujeme svadbu az v septembri a preto mi pripada skoro behat po salonoch a skusat saty, tak zatial zbieram len inspiracie a obrazky, mudre rady od ostatnych ... 8-) A samozrejme je tu vystava, na ktoru urcite pojdeme.
Kde planujete obrad a kde hostinu? Toto je moja najvacsia dilema, kde bude hostina, aj ked je par peknych podnikov, pretože musime aj cezpolnych ubytovat a bolo by dobre, aby to bolo v ramci jedneho komplexu. Ak ste sa boli uz pytat, podelte sa so skusenostami, prosim. :-)
no to urcite je, este cestou z holandska mi peto hovoril, ved pockaj vas predaju a uz je to tu :-( , ale zase vidina novych labakov je lakava! a hlavne konence budova kde nebude zima cely rok a mat celu univerzitu pokope ... aaaale je to este daleko a dovtedy ja uz budem na materskej :-D (dufam)
coze, ani to maca mu nedoprajes?
uz som prisla nato, preco mi nefungovala na teba carovna palicka...som zabudla, ze vas nadielok bude 2x naraz...tak to preto
hehe si vtipna, ze 2x! ziadne dvojcata ,to nieeeeeeee
no maca mu doprajem aj minule chcel z cintorina doniest nejake ale chuda, ale sam si uvedomuje, ze to nie je sranda, ked sme cele dni prec
no ja ani neveim, ale je pravda, ze lepsie vychazam s chlapmi ako so zenskymi :-N aj ked sa na dcerku uz moc tesim, podarilo sa mi ukecat draheho, ze by sme mohli na dovci zarobit :-D