Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek

5. jan 201696080
  • no, uz som tu, tento tyzden sa na sluzobku nejde, huraaaaaaaaaaaaaaaa

• caw, bre ranko

• pekne vyspinkana?

• Sponzor fóra
  • ani nie, mam problem sa nakopnut a som mrzuta 😒 , snad to cochvila rozchodim

• ani nehovor, ja som dnes isla spat s bolestou hlavy a zobudila som sa a uz ma bolela...a teraz tu idem skapat

• ja si idem dat cajik a jogurt, snad to pomoze 😴 o par min som spat

• ja uz som jogurt schalovala, idem si asi spravit kavu, mozno mi to pomoze

• no ja uz som trochu nastatrovana uz aj nove ulohy som dostala 😛 , sa mi nechce ale co uz

• a uz si odovzdala vysledky z NL?

• heeej abstrakty som v utorok dala sefovi a dnes mi ich schvalil 🙂 , takze mala cast za mnou a ostatnevysledky musia pockat zatial

• na com teraz pracujes?

• opat som sa vratila k starym zaznamom cize od medov k brandy 😛 (aj ked mediky boli pre mna viac zaujimave)

• aspon mozes ochutnavat, nie?

• nooo neviem, ci by som to riskla, uz su to chemicke vzorky 😃 ale mediky krasne vonali, tie som fetovala, ked som ich vazila do vialiek a najkrajsie vonal malinovy, k brandy nejako neinklinujem a mne toskor aj nevonia ako vonia

• malinovy medik? to som este nepocula? ako chuti?

• Sponzor fóra
  • neviem nechutnala som len vonala a GC zaznam je velmi bohaty oproti nym a je tam strasne vela vonnych latok

• hihi, tak to je super, testujes vonne latky? alebo celkove zlozenie?

• celkove zlozenie s ohladom na prchave kompozicie 🙂 som rada, ze robim nieco co ma aj bavi a netapam len tak v niecom nezazivnom

co ty? hladas si teda novu robotku? ci rovno potom na matersku?

• ani sama neviem, este som nenasla nic, a ani neviem co bude tu vo firme, bo zatial mame pracu len do konca aprila...takze neviem, tak rozmyslam, ze keby som mala odist tak teraz este pred tehu, lenze co ak mi inde tiez daju len na rok a budu postupne predlzovat...a tu mi asi nepredlzia ak uz budem tehu, ja by som chcela robit co najdlhsie sa bude dat

• a hladas pracu podobnu tejto? co tak vratit sa na akademicku podu a k tabulkovemu platu 😃

• to asi nie, uz som si zvykla na takyto plat a klesnut asi nie...a ked uz klesnut tak aby som bola niekde doma, aby som nemusela cestovat

• no potom ma napadlo duslo, ten flek, kde robila kolegyna, ale ked ona odtial usla tak neviem, ci je to najvhodnejsie miesto

• to asi nie, mozno usla koli platu, lebo teraz pri vypocte dani ked mala doniest papiere od predchadzajuceho zamestnavatela, tak sa rozhodla, ze si to radsej spravi doma sama...takze nieco taji...asi

• myslis, ze taji taky maly plat? ved sa nemusi hanbit, ked ma teraz lepsie
    a chces teda zostat vo fachu?

• ani neviem, snad ani nie

• ja stale snivam o svojom obchodiku 😃 len ked si predstavim kolko som sa nadrela v skole a potom to pustim dole vodou 😒 al eved pride materska 😎

• to nie je prijmovo hlavna vyhra 😃
    mne na skole moc nezalezi a isla by som robit aj uplne mimo toho...len neviem co, asi by ma bavila logistika alebo nieco take

• no ale ved o take fleky nie je nudza, aspon sa mi zda 😉

• len neviem ci by ma brali, prax ziadna, ani neveim co to presne obnasa, takze tak...moc velku sancu nemam

• tak to nechas predsa len na tu matersku, vsaaaak 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov