Nevesty - Šaľa. Podeľte sa o čokoľvek
- Sponzor fóra
este ze mna nelaka lyzovanie aspon mi nie je luto za snehom
skolenie je tu v blave cez saiu je to o pisani projektov a ziadani grantov a je az v marci
z ciny sa mi neozvali, fnuk fnuk
a inak sa mam fajn len som unavena, mam dost toho kukania do monitoru, tento tyzden pridem domov a ani pc nechcem vidiet ako ma bolia oci!28. feb 2007Ahoj snehu
salon na pohotovostnom je jednym zo 4 salonov (SA, GA, DS a tesedikovo), ak si vyberies saty v 1 z tychto salonov, zaloha ti plati aj keby si menila v ramci ich pobociek, co sa ochoty tyka, tak jednoznacne vedie GA, je tam strasne zlata a mila babenka a aj saty maju asi najlepsie, v Tesedikove si mozes dat usit saty podla vlastnej predstavy a cena za ich pozicanie je okolo 6000.-28. feb 2007Ahoj csikike,
už som zistila aj ja že si mala
Nie som zo Šaľe, len tam budeme mať sobáš 21. júla a dúfam že nebude príliš teplo, sme si totiž neuvedomili že júl je najteplejší mesiac, tak uvidíme.
Šaľa ako mestečko sa nám celkom páči a máme to aj blízko.
Zatiaľ zháname fotografa, miestnosť asi tak pre 40 ludí, šaty som si rezervovala už na pohotovostneja tá pani hovorila že sa u nich dá potom aj oznámenia objednať.
Som tak rada že som natrafila na túto stránku, pretože veľa dobrých vecí som sa dozvedela z tých článkov.
Ani som netušila že je okoľo toho toľko vybavovačiek.1. mar 2007- Sponzor fóra
zabka mala svadbu v juli a pocko bolo super, krasne teplucko, jemny vanok, proste idealne, ak chces dakeho vychyteneho fotografa, tak to uz je dost neskoro zhanat, ale ak ti staci taky bezny, tak ti mozem odporucat p. Klcovu zo Serede, a miestnost...tych je dost, napr. Lucas, Patria, G-G penzion, Yps vo Veci, Cardinal (pri semaforoch), skus si ich prejst a nech ti spravia cenovu ponuku
1. mar 2007no pockaj je marec a to uz je jarny mesiac po prve a po druhe dnes je hroooooozne teplo aj rano, ja uz tu sedim len v trickua to som zmrzlina!
cau jani, ja sa mam fajn, len sa nakopnut k zivotu (idem si vypit cajik)
snehu jul je ok aj ja som sa bala tepla, ale my sme mali dokonca veterno1. mar 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
cau makac
ako sa mas?