Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

22. júl 2014123400
  • Ahojte,zunka akurat som si pozerala tvoj album,a tie saticky posledne su vazne kraasne,take jednoduche a popritom nadherne,jemne-no mne sa velmi pacia.
    Inak tu zacina pekne prazit 😎 ,tak nakoniec hadam z toho leta daco bude 😉

• Jooj Zunka, dobre ten recept vyzerá a určite bude ešte lepšie chutiť 😛 . Mňamky 😵 .

Lenka, ja si myslím, že radšej živú hudbu, keďže si v súbore tancovala. Ja som netancovala, no len nejaké dva mesiace, ale jednoznačne sa tiež rozhodnem pre živú, keď bude treba 😉 . Tak vidím, že všetky tu máme rovnaké starosti...byt, zariadenie atď, atď... 🙂

Zunka a pre mňa nemáš na mail nič? 😞 Alebo to je súkromné? 🙂

• Jóóój - so želatínou 😞 . To je moja smrť. Neviem prečo - nie som s ňou kamarátka. Jednoducho buď ju vypnem, keď je ešte riedka alebo ju nechám veľmi stuhnúť. Ešte ani raz sa mi nepodarila a minule som sa zaprisahala, že už nikdy nebudem robiť žiadnu tortu alebo koláč so želatínou... Kamarátka ma išla "akože" učiť, ako sa robí želatína a predstavte si aj jej sa vtedy pokašlala. Proste mám na ňu zlý vplyv.. 😐

• Sponzor fóra
  • Monika, to mi ani nevrav, že je to zložité robiť, lebo ja som želatínu ešte nikdy nerobila a tiež neviem ako to dopadne 😃 .
    Ináč, Ty ešte pracuješ? Moja zlatá, ani v piatok Ti nedajú pokoja 😞

• Ivka - ono to nie je ťažké, je to úplne jednoduchá vec.. ale mne to proste nejde.
    Ešte pracujem 😞 . Môj drahý aj tak stále len pozerá futbal, tak musím byť v práci lebo už na futbal začínam mať alergiu 😃. Ty ešte nemáš ? - keď už máme rovnaké choroby..

• No Monika, ja ešte nemám, lebo môj pozerá futbal len večer, poobede má zakázané a má príkaz sa venovať mne 😃 .
    Dnes pre istotu futbal hrá, lebo majú z roboty akciu a zároveň ešte oslavujú Jána, Petra, Pavla... 😠 . Ale aspoň si oddýchnem od neho 😃 .

Veď minule som Ti písala, že máme všetky možné choroby rovnaké a ešte aj tú hnusnú grcačku sme dostali 😠

• POZOR____POZOR

chyba v recepte 😒
    nie 4 dcl mlieka, ale 2dcl - trošku rozdiel

A tú želatínu zvládnete - dám vám v pondelok školenie a určite to pôjde, stavte sa!!!!!

• Iwka: to som lucke posielala koláže z dovolenky na e-mail, musíš ísť na dovolenku a potom urobím aj tebe 🙂

• Zunka, dobre, tak ja to nebudem robiť tento víkend, až po pondelku, keď nám dáš príučku 🙂 .
    Jááj, ok, máš odpustené 😃 . Neviem, či budú foto z dovolenky, ale z promócií určite 😵 .

• Zunka, ja som sa už tešila - že chyba v recepte - namiesto želatíny - voda 😃

• ja som este zelatinu tiez nerobila,tak to asi vyskusam,ako pokus 😃
    baby tu je dnes riadne horuco 🙂 😎 ,zajtra ma byt este viac a v nedelu este viac 😎 😎 😛 nakoniecf som sa dockala mojho spareneho leta jeeee 😃
    zajtra sme chceli ist z drahym na pivfo,ale nema kto byt z malym 😞 [iwka neprides?]tak asi pojde len on,skoda,len obaja robime,skoro sa nevidime,ak hej tak som nanho ako pes,ze si nevie za sebou upratat,no musim vybavit daky vecer off-len pre nas,lebo takto ho zachvilu vyhodim z domu 😃 😮

• Aj u nás je to podobne, Sunny - s tým upratovaním. Ešte týždeň vydržím /kvôli MS/ a potom už ide mladý makať ako fredka 😃.
    Tu zase má byť ochladenie - konečne 🙂 . Milujem leto, ale toto už bolo priveľa.

• ale on je fakt bordelar 😮 a este k tomu zabudlivy 😴 dnes som mu povedala,ze maly uz na obed nema mlieko,len hl.jedlo a jogurt a on mu samozrejme dal aj to mlieko 😮 a vecer ked som ho isla chovat,pozeram do ladnicky a mlieko nikde-skoro som ho zabila 😠 on ze zabudol 😐 a to som ho pred tym ako som isla do roboty donutila zopakovat -for lunch no milk,just jogurt-3x-a nic z toho 😦

Ale uz som to pustila z hlavy,inak by sme sa hadali kazdu chvilu,on je proste taky,myslim,ze je uz stary na zmeny,tak musim trochu ustupit a skludnit sa lebo sa sama dozeniem do blazninca

uf som sa rozpisala,a maly tu zatial zuje plysaka,uz nema skoro ziadne chlpy 😃

• všetci u nás vonku grilujú a papajú guláš a ja som dnu a robím tortu. Uf či sa mi nechce, tak som aspoň na sekundu sem kukla 😞 . Už nemám veľa ale keď sa mi nechce, tak to trvá oveľa dlhšie 😞

• Monika: po mojom školení bude z teba želatínová lady

• Sponzor fóra
  • Ahojte baby. tak ja mám konečne odvírený počítač. 😵

zunka ten recept vyzerá super, ale pridávam sa do klubu antyželatínových. Spolieham sa na to školenie. 😉

monika to je hrúza makať tak dlho ešte aj v piatok. 😠 Ten môj je tiež futbalový maniak. Našťastie je teraz preč a ja mám TV len pre seba 😃

• zunka tie koláže su opäť bombové. Si proste profík. Už sa teším ked ich ukážem manželovi. Dakujem dakujem dakujem. 😵

• ak máš viac dovolenkových, tak mi ich pošli na e-mail, pomôžeš mi v boji s nudou.

• Teraz som dokončila tortu a pozerám, že pc je zapnutý, tak som urobila malilinký kuk. Ale fakt len malilinký, lebo idem umývať riady, poriadiť, umyť zúbky, vycikať a spať 😴 . Amen

• o.k. zunka, zajtra ťa zásobím fotkami. 😃 My tu máme zajtra cestu rozprávkovým lesom. Chcem tam isť len mi chýba nejaké bejby. Neviete o nejakom voľnom? 😃
    Zunka to ešte stále sa prpleš s tortou? Mne sa už riadne drieme ale ešte si chcem prečítať tehulky, čo majú nové. 😃

• baby vy chodite tak skoro spat?Ved je este vidno,i ked tu je o hodinu menej,ja mozes do postele az po 11 😦 vcera som isla o pol 1 lebo sme pozerali noveho Harry Potera bolo to supis 🙂

• Sunny tak tu už nie je vidno ani náhodou. 😃 Ja mám posledné 2 týždne asi spavú nemoc. 😃 Stále by som len spala. 😦

• ale ved je piatok,lucka to ,ze si vidata,neznamena,ze mas v piatok sediet doma,ja kebyze nemam maleho,hajde dade na drink,co na jeden na desat-pocuvajte baby uzite si to,potom budete lutovat 😃

• ja už sunny nemám potrebu každý piatok niekde vysedávať. Už mám za tým obdobím. Rada si z času na čas posedím s kamoškami alebo zájdem na discu ale nemisím tam byť každý piatok. A radšej chodím von s manželom ako sama. Možno som vadná ale je to tak. 😃

• zunka a mohla by si tú tortu vyfotiť a ukážať nám ako to má vyzerať ked to robí profesionál?Please 😉 😃

• ved hej,ked mozes,tak sa ti nechce ,a ja co by som chcela tak nemozem-typicke 😉
    Akurat som dopozerala NPM nocna show,zajtra si pozrem ako si Veronika nezobere Jana 🙂
    Dobru noc 😴

• Jasné sunny, človek vždy túži po tom čo nemá. Ja by som už radšej mala bábo a venovala sa jemu. 🙂

• Ahojte babenky, keby som vedela, že tu bola včera večer debata na plný prúd, tak sem prídem, lebo som tvrdla doma 😠 . Drahý mal futbal a Jána, Pavla, Petra v robote, tak som čučala doma. Lucka, mohli sme si vyraziť, keby ma to skôr napadlo 😒 .

Lucka, ja som tiež mala jedným časom mániu, že už chcem bábo, ale teraz ako chodím opatrovať, tak až o nejaké 3-4 roky 😃 .

Ideme s drahým na malú opekačku, ku rieke (potoku) Slatina 🙂 . Och aká romantika 😃 . Alé máme v mrazničke plno špekačiek, treba to opiecť 😛

• Baby, ja som mala včera zrýchlený presun z práce. Poviem Vám v živote som sa tak nevyľakala. Môj drahý si podrezal žily - krájal melón... to boli teda šoky. Môj zlatý... Teraz ležká domka a oddychuje. No, chvíľu chlapa necháte samého a takto to dopadne 😐 .Ale nakoniec je to v pohode - trafil "len" žilu - kúsok od tepny a 1mm od šľachy.. Našťastie prstami môže hýbať. Ale ako som sa o neho bála..v živote som sa tak nie..ešte teraz sa mi trasú kolená.

• moja ,chuda,viem si predstavit ako si sa vystrasila -teda obaja 😮 som rada,ze to nakoniec ,,dobre,, dopadlo.
    Ja som tiez dnes krajala melon,a drahy spal,tiez chybalo len kusok,je to dost tazke,takze viem si predstavit ako sa to stalo 😐
    Dufam,ze bude cosoro ok 🙂
    Mi sme dnes boli na plazi,super pocasie,ani voda nebola az taka ladova,aj ked tepla veru nebola 😎 ale asi hodinu tam bolo strasne vela musiek,potom zmizli,ale prvo to bolo hrozne,boli vo vlasoch,v kabelke,na tele,osuske...vsade 😮
    malemu sa tiez pacilo,az na to ,ze neni zvyknuty na piesok,cely sa v nom vyvalal,a potom si zacal skrabat oci,chudacik si poplakal,ale zachvilu sa zas smial....takze zhodnotenie soboty-supis 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov