Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Jooj Zunka, dobre ten recept vyzerá a určite bude ešte lepšie chutiť
. Mňamky
.
Lenka, ja si myslím, že radšej živú hudbu, keďže si v súbore tancovala. Ja som netancovala, no len nejaké dva mesiace, ale jednoznačne sa tiež rozhodnem pre živú, keď bude treba. Tak vidím, že všetky tu máme rovnaké starosti...byt, zariadenie atď, atď...
Zunka a pre mňa nemáš na mail nič?Alebo to je súkromné?
30. jún 2006Jóóój - so želatínou
. To je moja smrť. Neviem prečo - nie som s ňou kamarátka. Jednoducho buď ju vypnem, keď je ešte riedka alebo ju nechám veľmi stuhnúť. Ešte ani raz sa mi nepodarila a minule som sa zaprisahala, že už nikdy nebudem robiť žiadnu tortu alebo koláč so želatínou... Kamarátka ma išla "akože" učiť, ako sa robí želatína a predstavte si aj jej sa vtedy pokašlala. Proste mám na ňu zlý vplyv..
30. jún 2006- Sponzor fóra
No Monika, ja ešte nemám, lebo môj pozerá futbal len večer, poobede má zakázané a má príkaz sa venovať mne
.
Dnes pre istotu futbal hrá, lebo majú z roboty akciu a zároveň ešte oslavujú Jána, Petra, Pavla.... Ale aspoň si oddýchnem od neho
.
Veď minule som Ti písala, že máme všetky možné choroby rovnaké a ešte aj tú hnusnú grcačku sme dostali30. jún 2006ja som este zelatinu tiez nerobila,tak to asi vyskusam,ako pokus
baby tu je dnes riadne horuco,zajtra ma byt este viac a v nedelu este viac
nakoniecf som sa dockala mojho spareneho leta jeeee
zajtra sme chceli ist z drahym na pivfo,ale nema kto byt z malym[iwka neprides?]tak asi pojde len on,skoda,len obaja robime,skoro sa nevidime,ak hej tak som nanho ako pes,ze si nevie za sebou upratat,no musim vybavit daky vecer off-len pre nas,lebo takto ho zachvilu vyhodim z domu
30. jún 2006ale on je fakt bordelar
a este k tomu zabudlivy
dnes som mu povedala,ze maly uz na obed nema mlieko,len hl.jedlo a jogurt a on mu samozrejme dal aj to mlieko
a vecer ked som ho isla chovat,pozeram do ladnicky a mlieko nikde-skoro som ho zabila
on ze zabudol
a to som ho pred tym ako som isla do roboty donutila zopakovat -for lunch no milk,just jogurt-3x-a nic z toho
Ale uz som to pustila z hlavy,inak by sme sa hadali kazdu chvilu,on je proste taky,myslim,ze je uz stary na zmeny,tak musim trochu ustupit a skludnit sa lebo sa sama dozeniem do blazninca
uf som sa rozpisala,a maly tu zatial zuje plysaka,uz nema skoro ziadne chlpy30. jún 2006- Sponzor fóra
Ahojte baby. tak ja mám konečne odvírený počítač.
zunka ten recept vyzerá super, ale pridávam sa do klubu antyželatínových. Spolieham sa na to školenie.
monika to je hrúza makať tak dlho ešte aj v piatok.Ten môj je tiež futbalový maniak. Našťastie je teraz preč a ja mám TV len pre seba
30. jún 2006Ahojte babenky, keby som vedela, že tu bola včera večer debata na plný prúd, tak sem prídem, lebo som tvrdla doma
. Drahý mal futbal a Jána, Pavla, Petra v robote, tak som čučala doma. Lucka, mohli sme si vyraziť, keby ma to skôr napadlo
.
Lucka, ja som tiež mala jedným časom mániu, že už chcem bábo, ale teraz ako chodím opatrovať, tak až o nejaké 3-4 roky.
Ideme s drahým na malú opekačku, ku rieke (potoku) Slatina. Och aká romantika
. Alé máme v mrazničke plno špekačiek, treba to opiecť
1. júl 2006Baby, ja som mala včera zrýchlený presun z práce. Poviem Vám v živote som sa tak nevyľakala. Môj drahý si podrezal žily - krájal melón... to boli teda šoky. Môj zlatý... Teraz ležká domka a oddychuje. No, chvíľu chlapa necháte samého a takto to dopadne
.Ale nakoniec je to v pohode - trafil "len" žilu - kúsok od tepny a 1mm od šľachy.. Našťastie prstami môže hýbať. Ale ako som sa o neho bála..v živote som sa tak nie..ešte teraz sa mi trasú kolená.
1. júl 2006moja ,chuda,viem si predstavit ako si sa vystrasila -teda obaja
som rada,ze to nakoniec ,,dobre,, dopadlo.
Ja som tiez dnes krajala melon,a drahy spal,tiez chybalo len kusok,je to dost tazke,takze viem si predstavit ako sa to stalo
Dufam,ze bude cosoro ok
Mi sme dnes boli na plazi,super pocasie,ani voda nebola az taka ladova,aj ked tepla veru nebolaale asi hodinu tam bolo strasne vela musiek,potom zmizli,ale prvo to bolo hrozne,boli vo vlasoch,v kabelke,na tele,osuske...vsade
malemu sa tiez pacilo,az na to ,ze neni zvyknuty na piesok,cely sa v nom vyvalal,a potom si zacal skrabat oci,chudacik si poplakal,ale zachvilu sa zas smial....takze zhodnotenie soboty-supis1. júl 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte,zunka akurat som si pozerala tvoj album,a tie saticky posledne su vazne kraasne,take jednoduche a popritom nadherne,jemne-no mne sa velmi pacia.
,tak nakoniec hadam z toho leta daco bude 
Inak tu zacina pekne prazit