Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
no moca pekne,len pre mna a mojho muza malo sexi,prilis dlha sukna :-) ale inac ten klobucik wow to som este ani nevidela,velmi zaujimave :-)
babule padam do prace pa 8-)
ano som to ja,vyzeram tam ale :-) ,teraz som si ale vsimla,ze zasterku mam naopak,cize vysivka je z druhej strany :-| ,zajtra ficim uz do Rakuska tak tu nebudem :-( ale vraciam sa 14.8.tak by sme sa mohli stretnut,ak sa vam bude dat 8-) .
jasné stretko može byť. Aj janka by už vtedy mala mať fotky a porozpráva nám dojmy zo svadby. :-) Tak to potom máš už len za pár. ;-) Joooj brala by som ešte raz sa vydávať. Bolo to super.
veru celý ten den ubehne strašne rýchlo. clovek sa na to teší roky a potom za pár hodím je to fuč. Ale aj tak ten pocit stoji za to. Len keby sa to dalo zopakovať.
Ahojte, už som doma ;-) ,
Moca, aká si zlatučká v tom kroji :-) , sa ale zapotíš pri vykrúcanke, pri toľkých vrstvách 8-) .
Ozaj, ešte nevedia Šuflovci termín? ;-)
moca to ešte asi nebol tento. Tohto má tak tretí rok. Je to hokejista. teda teraz už bývalí.
ivka tak tebe už padla. o hodinu a pol aj mne.Suflovci su teraz na dovolenku v chorvátsku. a termín ešte nemaju. ale zrejme jun alebo potom september.
práve bežím na obed. Vlastne ani nie tak na obed ako kupiť nejaký dezert a kvety starkej. ešte na Annu. :-N :-D nikam neodchádzaj, o chvílu som späť!!!! :-D :-D :-D
ahoj, ja našťastie ešte nemám žehličku. :-D
Dnes máta náročný deň. po robote ideme doplatiť kuchynu, kupiť chladničku a umývačku, dres a batériu do kuchyne, farbu na steny do obývačky a isť gratulovať starkej. Fuuu dufam že to všetko stihneme. :-)
tak ja sa musím pochváliť, dnes sme kupili chladničku aj umývačka a som veeeeeelmi rada. x-) a kupili sme aj farby na steny do všetkých izieb. Dufam že budem viac spokojná ako s kuchynou.
Lucka: a aká značka je tá chladnička a umývačka?
a kde podľa Vás je vo ZV najlepšie zlatníctvo(obrúčky) - tým najlepšie myslím tak trochu najlacnejšie ;-)
zunka umývačka je Bosch a chladnička elektrolux.
Podla mna je najlacnejšie a zároveň aj dobré zlatníctvo vedla priora, tam kde sa pradáva točená zmrzka. Mám s tade obrúčky aj ja aj monika /ktorá sa už mimochodom dlho neozvala ]-( / a posôala som tam aj kamošku a aj ta si tam vybrala. ;-)
Lucka, to jedna alebo spolu? Ja by som chcela kombinované biele a žlté zlato. No najradšej celé biele, ale prsteň mám žltý s bielym, tak aby sa hodili aj k prsteňu a aj ku striebru, ktoré nosím (zlato vôbec).