Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
Aj ja som bola v Egypte a bolo úúúžasne! Nie je to ale nič moc pre malého si myslím. Taká tragédia, čo píšeš - to sa môže stať aj vo Zvolene na MHD - pri "troche šťastia".. Podľa mňa nie je Egypt dobrý pre malého kvôli strave. My sme sa každé ráno "očkovali" domácou - to by asi Tvoj malý nezvládol
Ja neviem o ničom, všetko je určite nad 3 hodiny letu. A nedá sa Vám ísť v lete?21. nov 2006- Sponzor fóra
Tak uvidime,mozno nakoniec predsa vyhraju tie kanarske-asi tenerife,aebo este som rozmyslala nas ibizou
,ale strasne chcem ist.
V lete pojdeme asi z nasimi niekam,uvidime kde bude lietat zo sliaca,a muz si noze zobrat dva volna cez letnu sezonu,preto sme tchceli riesit takto.Tak uvidime....21. nov 2006Ahoj ,
zas vas tu je poriedko,lucka ako sa dari?
Vitaj rina,ja ti velmi neporadim,lebo svadbu som nemala vo ZV,ale babule maju bohate skusenosti
Inak s ade presne si?Musis nam co to o sebe napisat,mozno ze sa pozname
Mamina mi vcera volala,ze mrkva a cernice su dobre na zapekanie,tak som to malemu robila,a co dnes???pekne,normalne ,solidne hovienkoco by sme bez tych mamiciek robili
Inak asi to mal zo zubkov,ale nebol zly,tak ma to ani nenapadlo,akurat dnes rano som mu ich pozerala a deru sa 4 novemoje chuuudatko
22. nov 2006
lucka,ak sa chcesviac pobavit,chod na volnu diskusiu-panska rozlucka zo slobodou,normalne s tam babule co si myslia,ze ked chlap vidi stripterku,tak ich to ponizi a neviem co.......haluz
Tak ale dnes ideme s malym fakt chovat kackyvcera som to zamenila za nakupy
,idem aj z jednou slovenkou a jej 3 roc. synom-bude sranda
22. nov 2006AHojte kocky..po dlhsom case a aj to len na chvilocku.. zelam vam vsetkym vsetko dobre..
pre sunny6 : my sme boli na svadobnej ceste na gran canarii (takze tenerife nepoznam)..v maji... a zima nebola ...teploty, ktore udavaju su priemerne za cely ostrov a na juhu ostrova, kde su letoviska, bolo krasne teplucko.. vnutrozemie ma nadmorsku vysku do 2000 m.n.m., a to poriadne znizuje priemer... ale aj tak sa celkovo ludia na kanaroch radsej kupu v bazenoch ako v mori..je to pohodlnejsie, pretoze piesok tam nie je svetly ale tmavy - vyvreta lava...tak mozno to ludi odradza..dost na tom, ja som si kvoli "studenemu" oceanu zobrala aj cele plavky a musim povedat, ze som sa kupala aj v oceane aj v hotelovych bazenoch....vsetko malo svoje vyhody..v oceane boli super vlny....pri bazenoch zasa bary a cely nas hotel bol ALL INCLUSIVE...inac - sluzby vynikajuce, bolo tam aj dost rodin s malymi detmi..ak budes chciet viac infos, mozem do IP22. nov 2006- Sponzor fóra
Ahojte.Ivka mám pre teba nové info ohľadom svadob.šiat a koruniek.A možno pomôžem aj novým babenkám ktoré chystajú svadbu.Tak na Mytnej teraz kúpili tri nové korunky ktoré nepredáva ale požičiava,svadobné šaty ušije za mesiac.Šiť začína 1-2 mesiace pred svadbou.A do tvojho dátumu ešte určite na korunky + doplnky pôjde.Tak sa nemáš uponáhľať.Šitie šiat na mieru a keď maš prvá požičané tak 8000,-Sk.
Ivka u Katy mysli aj na svoju kmotričku.23. nov 2006Ahojte babenky
,
Adka Ty kokso, konečne nejaká pozitívna správa, ďakujem. Si zlatá, že si nezabudla. Takže všetky šaty, teda šité na mieru stoja 8 tisíc? To je skvelá cena.
Bola som u Katy, mala detský, ale nič moc. Zobrala som mojej kivke krásnu čiapočku, juuj. A ja som si zobrala dvojo mini pančušiek (krásnučké - novučké) a trojo ponožtičiek
. To pre prípad, veď ten čas rýchlo bežíííí
.
Horka, je to dobrá reštika ale drahá, no ale je.
Lucka a to si kde kupovala za tú cenu?
Arim, si tu?23. nov 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
monika ved hej,ale co?ja sa hlavne chcem kupat v mori,a nema to byt viac ako 3 [dobre najviac 4 ]hodiny letu-viete o niecom????