Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Lucka, to určite nájdeš. Povedz, že predtým tam robil Šuflo, niekedy dávno a vyrábali sa tam čípy do mobilov, BEOHA či ako sa to volalo :-N . Adka: ako sa to volalo? :-)
Tak už viem už som si to lepšie prečítala :-D babenky do akej farby budete ladiť ozdoby na stromček? Ja by som chcela zlaté
Ivka tak ako si sa rozhodla ( co sme písali v IP)
Áno, má net doma.
Nie ešte nie, asi kúpime taký maličký a už ozdobený a potom do veľkého bytu už kúpime veľký krásny x-) . Vy už máte, alebo ho pôjdete loviť? :-D
my máme stromček od svokrovcov, tý si myslesi že ho stratili ked sa sťahovali tak si minulé vianoce museli kúpiť novy no a teraz v lete ked sme sťahovali Michalove veci tak sme ho našli tak ho dali nám super ušetríme môžem nakúpiť dekorácie :-D
Jéééééj,babenky poslala som vám fotečku mojej krásavici.
Lucka pozeraj o chvíľu budeš aj ty hrdá mamina na svojho potomka. x-)
Janka pozeraj na čom sa snažilkujete :-D
ahojte Lucka možno sa tam stretneme aj ja mám v pláne isť niečo nakúpiť ;-)
Adka ta je ale krásna bože aká je už veľká. To neni ani pravda ved len nedávno ste ju krstili a tam bola taký drobček :-)
Hííí, dnes si tu píšem sama so sebou :-D . Ale už idem aj ja domkov :-) . Prajem Vám krásny víkend a stretneme sa tu opäť v pondelok ;-) . Alebo aj skôr?
Adka, Ty nezabudni ísť zajtra do BR, ok? ;-)
dobré ranko.
janka ja chodím k tej mojej kaderníčke čo ma cesala aj na svadbu. ma kaderníctvo vo zvolene. a dakujem. :-D
a ty ako, presadila si tie kvety?
ano presadila konečne :-D ale až v nedeľu pretože v sobotu ma hrozne bolelo brucho (vaja alebo ja neviem čo bolo to zvláštne pri pohybe ako keby som mala niečo v bruchu a to mi udieralo na vajka) chodila som na WC kažú pol hodinku asi som nachladnutá aj teraz musím isť na WC a bola som tam pred 15min ]-(
Dobré ránko!
Nejakým omylom som sa dostala do roboty, tak som hneď naštartovala počítač a už som tu. No dúfam, že ma tu dlho nezdržia, lebo sa celkom ponáhľam.
Jáj, čoskoro už budem robiť medovníčky, ja sa tak teším. No zatiaľ nemám kuchyňu ]-( . Aj sedačka nám už prišla, no zatiaľ je v predajni, lebo doma ju nemáme kam zvožiť - v obývke sú rozložené kuchynské skrinky, dvierka, police a tak.