Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
aj tebe iwus drzkaj sa pa
Odpovedať
Profilova fotka
ešte ti dám vedieť. teraz nejak nič nestíham. ešte nemám nič napecené ani vyzdobené. ak by som to stihala cez týždeň tak prídem o.k.?
Odpovedať
ved prave dorka ta nestastna muka....ajurat tak na vyprazanie je ok. Sice sme robili langose co sa vydarili,ale kolac z tejto muky by som sa nedvazila,zbytocna robota :-S Ak robim kolac,tak len taky nepeceny,ako jogurtovo piskotova torta,rafaelo,puding....alebo apple crumble.To si len kupis sacok crumbles,vyzera to ako struhanka len je to sladke,posypes tym uvarene jablka a das zapiecty,potom mozes podavat zo zmrzlinou,alebo custard,alebo cream... Si robime chute,ja tiez zacnem varit az okolo pol 4...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám zas poroblém že by som aj rada varila len nemám kedy ked prídem vešer z práce nemám na varenie silu a ani chuť ale sem tam sa premôžem. :-D Inač hrozne rada varím a milujem čínu s kyslou kapustou v zemiakovej placke :-p
Odpovedať
jajus cina to je moje,zboznujem....aj kyslu kapustu mnami,a z varenim sa netrap dost budes varit ked deti pridu 8-) ,ja tiez varim len okolo 4 krat do tyzdna....ale hlavne pre drobca,co sa da aj osobitne,alebo ked navarim poriadne ide mu aj do mraziaku.Ale ked uz bude sam papat a vyberat si to sa budem zvrtat pred varicomtak zatial len tak odychujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
už nevarme ja som bola na obede pred hodinkou a ako to tu čítam tak som opäť vyhladla juj :-D
Odpovedať
-ozaj este ma napadlo dorka urob mu kolozvarsku-to je bravcovina,ryza,kysla kapusta.Zapict navrchu zo smotanou a je to vyborne a slovenkse.Kyslu kapustu dostanes aj v Asde aj v LIDL....
Odpovedať
Profilova fotka
mne zatial varí svokra ja len sem tam niečo ukuchtím. :-D tiež sa mi ncechce stať pri šporáku ked prídem z práce. ale pomaly by som si mala zvykať. :-N :-D
Odpovedať
tak tak lucka zvykaj si :-D ,ale zatial si cvic len gebuzinky ako zamiacik,mrkva abrokolica,jablcko,banan,ryza a hrasok... aj ja som vyhladla,tak som si spravila kavu,lebo sa mi nechce teraz nic varit,maly spi,tak si aj ja chcem odychnut :-)
Odpovedať
Mina teraz som citala,ze ked letis eraz domov,vsetky balicky sa budu rozbalovat na letisku,tak nic nebal a nesmie sa ziadne jedlo brat na palubu :-S
Odpovedať
oprava moze ist zabalene do kufra,ale nie k tebe na palubu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
babule majte sa ja mám dnes vianocný večierok tak si idem trochu pohupsať. aj ked sa mi bohvieako nechce. radšej by som isla domov do postielky. tie včerajšie náákupy ma nejak odrovnali. :-D papa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj Lucka aj ja už idem domkov idem si pre peniažky na nákupy :-D
Odpovedať
pa pa babule,lucka neopi sa :-) :-D pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
macka, robievam aj kolozvarsku, ale bez ryze a po vacsine s fajnou slovenskou zaudenou klobaskou, ale uz mi dosli, tak si majko bude musiet pockat na slovensko...ako robis rafaelo? ja si do kufra ziadne darceky neberiem, to berie mamina, budem rada ak si stadialto odnesiem aspon polku veci...neviem na co som si sem brala tolko handier... :-(
Odpovedať
recept na kokosove gulky potrebujeme-250g kokosovej mucky,1 salko [kondenzovane mlieko],mandle,alebo lieskove oriesky. Jednoducho 3/4 sacku kok.mucky vysypeme do misy,zmiesame varechou zo salkom a nechame stat v chlade po dobu 3 -4 hodiny. Ked je hmota tuha ,tvarujeme gulky do ktorych sme zapichly mandlu,alebo lies.oriesok,a obalime vo zvysku kokos.mucky. Ukladame do papierovych kosickov. Ja som si medzi robenim guliek oplachla ruky studenou vodou asi 2 krat,ked sa velmi lepili,a to pomohlo,je to velmi jednoduche,kazdy to zvladne,neni co pokazit. Ak chcete nieco navyse,mozte polku gulky namocit do cokolady Jasne ,vsetko nezoberes,ja zas stale vlacim zo slovenksa handry a vsetko ostatne co sa mi tu zide :-| ,vzdy s plnymi kuframi ,teraz pridu nasi a uz mi mama volala ze to vsetko neotrepu co ponakupovali,tak neviem :-S Vsak si zober len to najhlavnejsie, a ked prides pozret maminu zoberes ostatok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
macka, da sa tu zohnat kondenzovane mlieko?zatial som si nevsimla, ze by ho mali?veci si musim roztriedit na tie co potrebujem nutne a na tie co nie..aj tak mi je polovica veci velka, kedze sa mi tu podarilo schudnut, takze zoberiem len tie, ktore su mi dobre..uz sa tesis na vasich, co?budes mat slovenske cigy... :-) ja som teraz zohnala nejake rumunske pasovane, no skratka nic bohvieco..ale za polovicu ako kupis tu, tak nekupis to? :-)
Odpovedať
Ja mas este cigy od septemba,v tejto zime mi ani nechuti a aked som sama,takze mam len tak 2,3 denne a viac ked dakde ideme na pifco,alebo som zo segrou. Maly mi zmrazil pocitac,tak sa mi nedalo pisat ]-( potvora Bezkam,idem teraz do tesca,ms uz iba jednu plienku :-o Da sa kupit kond.mlieko v tescu,konzerva stoji okolo 1,20 pa pa budem tu este vecer ak prides ;-)
Odpovedať
halooo je tu niekto =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré ránko, je tu niekto? Alebo dnes majú všetci dovolenku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ivka kivka. ja som tu ako vždy. :-D ako včera chutilo mäsko?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lucka, už som si myslela, že dovolenkuješ :-D . Chutilo super, ten med tam dodal takú karamelovú chuť. Takže odporúčam :-p . Aj drahý sa oblizoval :-p :-D . Ty si ako dopadla včera na večierku?
Odpovedať
Profilova fotka
bolo celkom fajn aj ked tam bol strasny vzduch. ja teraz nejak nemusím tieto uzavreté miestnosti s kopou ludí a hlasnou hudbou. :-D malé si sice v brusku robilo sukromnu diskotéku ale mne bolo nejak nanič. tak som isla o siednej domov. takže to mäsko vyskusam cez víkend. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, tak nech sa Ti mäsko vydarí a nech chutí aj manželovi ;-) . A kde ste mali party?
Odpovedať
Profilova fotka
Adka, pripoj sa na chvíľu ;-) . Dohodneme zajtrajšok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka v centrume.
Odpovedať
caute kocky, ako sa mate?konecne piatok,ze?co planujete cez vikend?
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, to ste tam boli všetci? To musela byť zábava :-) . Dnes ma nejak bolí hlava, ach to počasie, ale počúvala som počasie ráno a vraj má začať ku koncu budúceho týždňa začať snežiť x-) , jupíííí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Sunny, no ja chcem umyť okná, upratať a urobiť vianočnú výzdobu :-) . Síce budem musieť ešte poriadiť bližšie pred Vianoce, lebo ten prach ]-( ...no a asi pôjdeme pozrieť na Vianočné trhy a pôjdeme do LC, lebo môj má zápas. A v nedeľu oddychovať, alebo urobím medovníčky :-p . Už sme robili aj včera s maminou, ale tých nikdy nieje dosť :-) . Ty čo plánuješ?
Odpovedať
-teda ty mas plany,same riadenie :-D , ja idem do mesta zo segrou v sobotu,bez drobca........to sa strasne davno nestalo :-D ,dame si kavu,nakupime a budeme sa tlacit medzi ludmi-neviem sa dockat 8-) a v nedelu asi zaz pojdeme pomahat balit balicku pre santu -co je na charitu,potom nieco mnami uvarim a pozreme daky filmik. Ja cez vikend neupratujem,len oprat a umyt riad.....mozno len ak potrebujem daco co muz musi urobit,lebo on je doma cez vikend,ja si najradsej poriadim cez tyzden a vikend mam rodinny :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?