Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Prosim o radu,v auguste mame svadbu a nevieme najst romanticke miesto na hostinu priblizne pre 80 hosti,Viem,ze je este dost casu,ale uz som zufala.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
kodada, zvalka, drzim palce aby vam to vyslo ako si zelate ... ;-) a ked to vyjde aby tehotenstvo bolo absolutne bezproblemove a narodili sa vam zdrave deticky ... ivka, IP
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujeme dori :-N x-) To si želám NAJVIAC na svete, to jediné :-N x-)
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka dorka, ale radsej az po svadbe, aby sa malicke zbytocne nestresovalo
Odpovedať
Profilova fotka
zvalka, urcite to tak bude.. x-) kodada, myslim ze vacsina z nas chce najprv svadbu a az potom babtko .. my sme to zvladli s nasou krpanou v brusku, a urcite mala aj ona uzasny zazitok ... :-D ale nie urcite je to pohodlnejsie bez babatka, resp. viac sa mozes odviazat, ale ked uz budes mat to malinke stvorenie pod srdcom, nic nebudes chciet menit ..
Odpovedať
Profilova fotka
dorka to ti verim, verim ze citit dietatko pod srdcom je uzasny a neopakovatelny pocit, ved aj mna priatel presviedca, aby sme uz na nom zacali robit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dorkaaa to su nadherneeee fotky. uz sa strasne tesim na tie ktoré nepresli cenzurou. dufam ze na stretku nam ich pekne ukazes. fakt kraaasa. vyzeras na nich uplne bombovo. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
kodada, nooooooooooo tak sa nechaj presvedcit ... :-D ja som uz nahovarla ivku, ze niekomu musim stafetu odovzdat .. tak sa dohodnite ze komu :-D :-D :-D lucka, jasne ze prinesiem .. som rada ze sa ti pacia, aj ja som spokojna .. ze vyzeram bombovo??? no vsak gabika aj zo zvierata spraví krasku :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No veru, fotky sú úúúúžasnéééé x-) . A Dorka...prosím Ťa, prečo sa nevieš doceniť? :-D Dori, kedy máš príchod do ZV? Pýtam sa kvôli stretku ;-) ...už by bolo na čase, my s Luckou sme na to nestačili :-D Mne je jedno tej štafety :-D , už sa nebránim :-N ani ja x-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D tak teraz si ma fakt pobavila :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved vydrz mozno sa ti to splni
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, dakujem vam krasne za pochvaly, teraz budem namyslena ... :-D ivka, vsak ja sa viem docenit.. napr. ze dobre varim, ze sa dobre staram o manzela .. ale necitim sa na to ze vyzeram bombovo .. :-p prichod do zvolena hlasim zaciatkom decembra .. ale vikend 7-8.12 nemozem lebo idem este z prace na vianocny vecierok (rozmyslam inac ze ktore sexi plesove saty si dat na seba :-D ) no ale cez tyzden mozem, tak co napriklad tak v stredu 13.12 alebo radsej stvrtok 14.12 lebo nebudeme lucku odtrhat v meninovy vecer od rodiny ??? hmm co vy na to ??? lucka, dufam to ja som ta pobavila ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ivka, tak teda na stretku ti ju odovzdam, myslim tu stafetu .. ok??? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dori, ok ;-) . Môže byť :-) Lucku necháme pekne s rodinou v meninový deň, ale 14. by sme aj mohli x-) . Hlásim sa, ja prídem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
alebo potom mozme aj 12.12 .. ako to komu vyhovuje .. tak baby hlaste sa .. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa hlásim na 14. 12. x-) Lebo 12. 12. je streda a keď si predstavím, že ešte v štvrtok a piatok do roboty, tak sa mi nebude chcieť a nebudem sa sústrediť na Vás :-D . A keď sa stretneme v štvrtok, už si poviem, ááá zajtra už piatok, jupííí :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
mne je to jedno kedy
Odpovedať
Profilova fotka
som to tu nejak zle pozrela v tom kalendari .. takze este raz 14.12 je nie stvrtok ale piatok .. tak co moze byt aj piatok??? alebo neviete nahodou kedy su vianocne trhy mozme kludne zbehnut aj na nejaku dobru medovinku ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mnam medovinka, kolega robieva doma, obcas donesie okostovat
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm, medovinka, tak tú by som si dala aj ja. :-D Ozaj, neviete kedy sú? Ten termín by aj mohli byť x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka nestihla som ti odpisast na skype lebo tu bola mirkina sestra pozriet maleho. no ak bude stretko ja urcite pojdem. ja som prisposobiva. :-D len u mna je ten problem ze o nejakej pol 8 sa malý kupe a potom ide buvat a na to potrebuje mna. takze mne by to vyhovovalo tak o nejakej 5 aby sme sa stretli. ak by teda bolo mozne. ak nie pridem aspon na chvilku pokecat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Cawte babule. Mirus kraaasnunke fotecky... cem este x-) . Iwus, sak aj ja som sa xcela vtedy stretnut, si na mna zabudla ]-( . Na stretko mozem potom uz hadam hocikedy, to uz bude skuskove zacinat, ta pohodka ;-) . Ste sa tu riadne rozkecali kocky, ale dobre dobre! ;-) Sa na vas riadne tesim, ze vas uz aj osobne zazijem :-D , aj na teba Mirus, ako cakas babo ta sme spolu boli iba raz, nie? Vtedy na predsvadobnom a to bolo secko. Potom nam to uz nejak nexcelo vyjst :-|. Inak uz sme mali poplach, ze preberiem tu stafetu ja, ale len plany ]-( , ale nevadi... tuto zimu sa xcem aj tak ucit snowboardovat, uz sme si s drahym kupili dosky, ta sa ide na to. len by uz mohlo aj snehu napadat, nech sa do toho obujeme x-) . Len sa prasi z toho neba a furt len blato :-( ... Lucik, ta vy si takto plavate... to je super, velmi sa mi to paci.. aj ja budem s nasim babom chodit plavat... dakedy :-N .
Odpovedať
Profilova fotka
Lucka, neva ;-) Peti, prepáč :-| . Som fakt trošku zabudla, vieš ako keď sa ukážeš raz za mesiac :-D . Neboj, snehu bude. Túto sobotu začína aj na Poľane sezóna, vraj je tam 50 cm snehu =-) Lucka, na stretko by som sa zviezla s Tebou, ak by som mohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky, takze moze byt ten datum 14.12??a o nejakej co ja viem 16:00 - 17:00hod??? petus, veru ako som tehotna sme sa videli len raz .. aj moj mangel sa uz tesi na lyze .. ach jaj ja mozem len ticho závidiet .. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Dori, môže byť. Mne skôr o tej piatej vyhovuje, domov prídem len o pol 4 :-|
Odpovedať
ahojte kocky,ja len na skok ako sa mate? sniezik sa este drzi? mi sme zas mali divoku noc,maly sa dost budil,uz o 5 rano som poslala muza do jeho izby nech spi pri nom,ale on tak vrieskal a muzovi sa nedal ani pohladit a krical mami mami mami....takze som si ho ja musela zobrat do postele,nastastie po dakej pol hodine zaspal,ale ja som teraz ako vygrcany rezanec,a to idem zachvilu do prace 8 hodin plus o 18.00 mam colage takze zaberak 8-( no co uz dako to musim zvladnut. inak mne lyze nic nehovoria,s ex som chodila lyzovat,ale som to len pretrpela,nic mi to nehovori a zda sa mi to hlupe chodit na kopec a spustit sa dole :-D takze som vacsinu dna presedela v bufete s cajom s rumom 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sunny ale dobry cajik z rumom nie je na zahodenie, mozno ti bolo lepsie ako jemu, ked lietal po kopci
Odpovedať
kodala :-D jasne ze neni na zahodenie,dobry pri kazdej prilezitosti ;-) tak ja sa lucim a sup do prace prajem pekny den pa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. jasne toho 14.12 teda o 17-tej. takze iste sme ivka dorka kadada petulia a ja. kto sa ešte pridaaa??? :-) a ivka jasne zveziem ta. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa rada, ale nedá sa mi - nemám šancu byť vo ZV o 17tej, aj keby som išla domov vtedy... 8-( snad nabuduce :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ok takze 14.12.2007 o 17:00 no a dajte vediet kto vsetko pride, aby sme sa potom vedeli dohodnut kde sa zrazime :-D jaaaaaaaaj uz sa na vas tesim ... sunny, :-D :-D si ma pobavila .. ze hlupe chodit na kopec a potom sa spustat dole ... :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?