Svadobná hostina vo Zvolene a okolí. Poraďte miesto!
- Sponzor fóra
Tradičné vianočné trhy na námestí.
Mikulášsky program počas trhov:
12. 12. 2008
15,30 hod. príchod Mikuláša na koči, rozdávanie sladkých darčekov
16, 30 hod Rozprávka o 7 kozliatkach
predstavenie Divadla Bez Opony
Zbierka hračiek
pre deti zo sociálne slabších rodín
13. 12. 2008
10,00 hod. vystúpenie Zvolenského speváckeho zboru – vianočné koledy25. nov 2008ahojte.
Lucka - ja Natku so sebou na tie trhy beriem, lebo sme na predoslej stranke aj s Jankou pisali, ze by sa tam mohli aj deti stretnut a tak ako pisala Dadka, ze je tam aj Mikulasky program, tak to by ich tiez mohlo zaujat.
Janka - bola by som prilis drza, keby som Ta aj ja poprosila priniest nieco z Ikey? lebo mi uz konecne dosiel katalog postou domov a zopar veciciek sa mi tam paci. ja by som Ti aj v piatok na stretku dala na to peniaze. daj mi prosim vediet. ak nie, tak vobec nevadi, ak ano, potesim sa.
Zuzka - robila som troska vianocne upratovanie v natkinych veciach, mozem Ti doniest nejake tri pulovriky, pyzamko a podbradnik? zide sa Ti ci mas dost? su uz nosene, ale ciste, a su bielej a modrej a zltej farby. daj vediet.26. nov 2008- PRO
Janka, ešte presnorím Ikeácku stránku a dala by som Ti vedieť. A beriete aj príves?
Lebo keď Ti všetky dáme zoznam, tak neviem neviem. Potom treba ešte jedno stretko aby si nám to doniesla a porozdávala
.
Lucka, tak sa pusti do tých gúľ a daj potom vedieť ako si dopadla.
Mirka, podbradníkov mám asi 5ks, neviem veľa? málo? A ostatné vecičky si od Teba v pohode odkúpim. Alebo si niečo Natka vyberie na trhoch. Väčšinu vecí mám takých nosených, takže to mi nerobí problém.26. nov 2008 - Sponzor fóra
ved preto
keby ze nechcem dat, tak neponukam
ked uz sme sa v podstate dohodli na tom piatku, vieme sa aj na presnejsom case?
tak okolo 15 hod? by Vam vyhovovalo? kedze sa tak skoro stmieva, tak ma napadol tento cas. pobehame trhy, deti vyfasuju darceky od mestskeho mikulasaDadi bude sa Ti dat odist skorej z roboty?
alebo mozeme nakupit na trhoch medovinku a ist ju ku nam vypit, byvam pri plechaci, cize od namestia ani nie 10 minut.26. nov 2008Zuzi Ty si mi v tom mejli aj daco pisala, lebo mi prisiel cisty bez textu.
Janka dakujem krasne, si zlata, ja som tie veci co chcem (male vankusiky a dve krabicky pre natku na rodny list, naramok z porodnice, fotku zo Zurnalu a pod) hladala na ikea stranke, ale nemaju ich tam, tak na stretko zoberiem aj katalog a ukazem Ti to nazivo. este raz vdaka.27. nov 2008
ja som za vsetkými 10. vsak sme sa nevideli uz roky
poniektore