ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
bre ranko.
lenus tiez sa mame v prahe uprsano a spavo =-)
kati - konecne secko doslo ;-) a aj my chceme agenturu kvoli casu, ktory nam dufam usetri :-.
no helou.. ;-) ako dnes?? ja tu dnes asi zaspim.. uvidim,ako to tu bude,mozno pojdem skor z prace..ak sa bude dat.. ;-)
no tak super.. ano, ja by som bola tiez za agenturu,keby sme robili velku svadbu..jednoznacne to usetri cas,pretoze (co som aspon ja pocula), su velmi ochotni, poradia, usmernia ale hlavne..co nechces,tak jednoducho im povies, ze nechces.. ved si videla,kolko podla mna zbytocnych veci tam bolo popisanych..
..kati este nevidela, vcera do osmej robotka, hned som doma zaspala jak polienko :-. a dnes zasa sa tu snazim pachat daco pracovne, ale neda mi jednym okom tu nenakuknut ;-) :-x
kukam teraz katus ;-) no je to slusna cena za to vsetko, uvidime, co napisu nam
robotku sme riesili a ja som hadala pravnicka - ze si ty, a teda som nebola daleko? ;-) ;-)
to gaia, ja by som prave ten vlizelin nechcela veru.
hej.. ale niektore veci sa mi tam zdaju na vyse..neviem..
s tou robotou nie si daleko ;-)
a preco by si nechcela vlizelin?? nahodou to pekne vyzera.. niektory samozrejme.. ja som chcela kedysi s potlacou..take ruze tusim boli po nom..ale tak,ze tak splyvali.. pekne to bolo.
pozerala som to, peknucky je...ale niektore veci mam fakt tak, ze to co maju vsetky uz mat nemusim ;-)
anoo kati, som narocna :-x to si nevidela mna a riesit kuchynku alebo vstavanu skrinu x-)
baby prosim vas, akoze nchcem vyzerat ako uuuuplna blondina :-D ale naco ten vlizelin je dobry? :-N poslite aj mne na mail aby som videla jak to vyzera ;-)
kati a ty pracujes niekde pri obchodnej?? :-)
baby esteze som dostala od kamosiek svadobny bedecker lebo ja som ani nevedela ze take cosi existuje ako vlizelin :-D no uz ho len zacat citat aby som vam tu stihala ;-)
no vidis.. sak som hovorila.. a ked vypustis sem tam nejake tie hovadinky,co tam dali,tak to je uplne v poho cena.. ;-) a neboj.. dostanes sa do toho.. ja som tiez mala v tom bordel a uz sa celkom orientujem.. a to nemam ani bedeker.. :-D ;-) neboj nic.. mi ti pomozeme.. ;-)
no my stale rozmyslame, ci na stred stola navrstvit organzu (tu by sme zrejme jemne nariasili), ci capnut vlizelin (niekde sa pise aj flizelin)...ten je podstatne lacnejsi a my musime obracat v ruke kazdu korunku...
este nemozem objednavat, lebo neviem kolko metrov...musime ist najprv do restiky opytat sa tetule - mozno budu mat aj oni...potrebujeme bledomodru/y organzu/vlizelin...a chceme urobit aj bledomodre masle na stolicky, lebo navleky budu z restiky (maju priamo site na svoje stolicky za celkom prijatelnu cenu na prenajom)
zvysok vyzdoby na stoly bude tmavomodra...
hihi no vy si tu musite uz o mne myslet :-N :-D
katuli prepaaaac, ja som si to nepozrela setko lebo sa viac venujem pisaniu Vam ;-) ale uuuzzz som si to cle preklikala a uz chaaapeeeem vcelku :-D
hihi no vy si tu musite uz o mne myslet baby :-N :-D
katuli prepaaaac, ja som si to nepozrela setko lebo sa viac venujem pisaniu Vam ;-) ale uuuzzz som si to cle preklikala a uz chaaapeeeem vcelku :-D