august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
Caute baby,
pridavam sa do klubu - svadba 9/8/08 v BB, uz sa moc tesim a uz som pomalicky zacala s pripravami. Byvame s drahym v CR, takze preto tak skoro.. Inak ten cesky svadobny veltrh v Prahe, o ktorom ste sa bavili pred casom byva v hoteli Diplomat V Dejvicich, urcite sa tam chystam22. aug 2007to: katmi
aj ja som sa o dozvedela len dnes: vo volnej diskusii - Bratislava zajedeme na kaficko
...je to v nejakej restike primi (alebotakenieco) pod Michalskou, na 17,30 hod. rezervovany stol na meno bezakova (bezaz)
my tam s milacikom skusime prist, aj ked asi az nieco po siestej - ja o 17,15 len odchadzam z prace a kym sa dostanem do mesta...22. aug 2007- Sponzor fóra
to: katmi
ja mam takto vopred len veci, ktore vyzaduju dlhodobejsi plan (ako napr. stretka s ludmi, ktori si to tiez musia zariadit)...uz som sa naucila nechat si variabilne nejaky cas volny (uz som kolabovala) a potom viem taketo veci "vstrcit"...neviem, kto tam bude...kukni do albumu k bezaz, robila tusim tabulku
22. aug 2007aaale ja nic.. nechce sa mi ani dychat a ne este rozmyslat nad niecim..
ale mala by som urobit aspon nejaku pripravu na buduci tyzden pre uctovnicku - dochadzku a ostatne tieto chobotiny.. a taaak sa mi nechceee..
no priserne..
nie na strazenie deti adi.. gaia byva v podnajme a asi sa musi odstahovat..ked pisala,ze musi si najst nove ubytko..
22. aug 2007hm.. tak to je super.. my byvame este v podnajme...ale nestazujem sa zatial.. mam nejake zavazky,tak by to bolo teraz trosku tazke s hypotekou..ale aj to bude
takze definitivne 16.8.??ja furt neviem.. mam tri datumy nad ktorymi som zacala uvazovat.. 4.4., 7.6. a potom toho 2.8.
zas spekulujem.. no to by som nebola ani ja
22. aug 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja som do piatej...ale o siestej mam mat stretnutie na Avione a este nemam k jej meninam darcek, takze musim kupit nejaku blbosticku...