august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady

24. okt 200833740
  • ja som do piatej...ale o siestej mam mat stretnutie na Avione a este nemam k jej meninam darcek, takze musim kupit nejaku blbosticku...

• gaia - ja pojdem zajtra do avionu.. nasla som pre draheho taku jesennu bundu v C&A..a ani draha nieje..tak sa pojdem pozriet co to je zac..

tak sa lucim.. papa zajtra holky.. pekny dnik este

• pa moje 🙂

• Sponzor fóra
  • to: katmi
    inak, ja tiez mam rada C&A - mam odtial bundu...a este z belgickeho kupaci plast... 😃

ja tiez cupocem...pekny dnik 😉

• Caute baby,
    pridavam sa do klubu - svadba 9/8/08 v BB, uz sa moc tesim a uz som pomalicky zacala s pripravami. Byvame s drahym v CR, takze preto tak skoro.. Inak ten cesky svadobny veltrh v Prahe, o ktorom ste sa bavili pred casom byva v hoteli Diplomat V Dejvicich, urcite sa tam chystam 😉

• dobre ranko vsetkym.. ako ste sa vyspinkali?? dnes nam zasa prsi...ale aspon je teplo.. 😉

slinecko - ahoj.. vitaj medzi nami..

• ahoj kati, ahoj slniecko😉...dnes tu zasa spinkaam, pomoc. 🤔
    ...a vcera sme pisali fotografom 😉 dvom, tak snad sa ozvu 🙂

• no helou draha..vyhajana?? 😃 ci ani moc ne?? dokedy si vcera fachcila?? dufam,ze si nebola zasa do 8...
    inak ja mam uz z tych tvojich vybavovani haluze.. vybavujes si veci v CR alebo tu na SR 😬 ; ale asi predpokladam ze v SR,ked chces mat svadbu vo fricovciach,co?? 😬 😃

• adi poslala som ti nejake mailiky.. 😉

• v SR, zatial secko mailiky.
    nevyhajana, ach jo - ja asi vazne potrebujem na PC poistku do 0.30 som kukala na fotky a riesila fotografov s milacikom😉
    no a praca bola do 18.00, sak som pisala - dnes vynimocne do 16.00 sa zblaznim z toho😉

• no,tak dnes mozes zas pozerat fotky co som ti ja poslala zlatko.. som ti ich poslala tolko,ze sa z nich nevymoces.. 😃
    ja som dnes v robote do 14,50 😉

• poslem ti aj fotky svadobnych siat??? mam ich v PC 178 😬 😎

• juj ahojte
    uz som sa zlakla, ze som tu dnes sama...tak som prispievala inde

idete niekto na zajtrajsie stretko v BA - pod Michalskou?

• gaia - ahooj.. coby si tu bola sama.. 😉 aj adi sa tu niekde potuluje..ale asi robi..

stretko?? ake stretko??? to sa kde pisalo?? 😬

aj ja som sa o dozvedela len dnes: vo volnej diskusii - Bratislava zajedeme na kaficko
    ...je to v nejakej restike primi (alebotakenieco) pod Michalskou, na 17,30 hod. rezervovany stol na meno bezakova (bezaz)
    my tam s milacikom skusime prist, aj ked asi az nieco po siestej - ja o 17,15 len odchadzam z prace a kym sa dostanem do mesta...

• Sponzor fóra
  • jeejda bezaz zorganizovala stretko?? to fakt?? len ja dnes uz mam program.. hmm..tak na buduce mozno..

ved to je az zajtra

• zajtra??? ja mam naplanovane na cely tyzdne..len prave nikdy neivem,ci to aj bude tak.. 😃 ak by sa daco zajtra zmenilo,tak mozno by som dobehla na chvilku.. a kto tam vsetko bude?

• holky a dnes mame utlm lebo co?? 😕

ja mam takto vopred len veci, ktore vyzaduju dlhodobejsi plan (ako napr. stretka s ludmi, ktori si to tiez musia zariadit)...uz som sa naucila nechat si variabilne nejaky cas volny (uz som kolabovala) a potom viem taketo veci "vstrcit" 😉 ...neviem, kto tam bude...kukni do albumu k bezaz, robila tusim tabulku

• gaia - tusim sme su same... 😕 baby majaku jak sroby.. 😃 mne sa ti tak nic nechce... to bude asi tym pocasim.. sak jak je vonku..otras.. ale tusim uz prestalo zase na chvilku prsat..

• no uz som tu kati, secko doslo - budem prehliadat, snad ma to nezabije 😉 ked je toho tolko.)

kde prsi? na zlatych svieti slnko...ja teraz riesim domacu...hladam ubytko...nastvana som 😦

• adi - a kde si cely den?? dneska je to tu dajake skapate.. 😬
    gaia - tu v meste prsalo..od rana..
    riesis domacu?? a co sa stalo?? a ja som myslela,ze byvas uz s drahym..

• kati, pracujem 😉 a co mas nove mojinko?
    my mame potvrdeneho fotografa a tu je slnieckovo 🙂 🙂
    gai domacu, myslis pani na strazenie deti? - kym vymyslim slovenske slovo.... 🤔 🤔 alebo?
    a co svadba ako pokracujete?

• aaale ja nic.. nechce sa mi ani dychat a ne este rozmyslat nad niecim.. 😃 ale mala by som urobit aspon nejaku pripravu na buduci tyzden pre uctovnicku - dochadzku a ostatne tieto chobotiny.. a taaak sa mi nechceee.. 😃 no priserne..
    nie na strazenie deti adi.. gaia byva v podnajme a asi sa musi odstahovat.. 🤔 ked pisala,ze musi si najst nove ubytko..

• aha, no ja som uplne mimo, este stastie, ze my uz byvame vo svojom. 😉
    ...a ani mne sa nechce, 16/8/2008 definitivne - teda aspon na 99%platne

• hm.. tak to je super.. my byvame este v podnajme...ale nestazujem sa zatial.. mam nejake zavazky,tak by to bolo teraz trosku tazke s hypotekou..ale aj to bude 🙂
    takze definitivne 16.8.?? 😉 ja furt neviem.. mam tri datumy nad ktorymi som zacala uvazovat.. 4.4., 7.6. a potom toho 2.8. 😃 zas spekulujem.. no to by som nebola ani ja 😃 😛

• no mne by sa tiez lubilo toho 2/8, ale obavam sa, ze uz to dalej poznas....fricovce alebo datum 😐

• iste 😃
    o pol hodinku padaaaam.. huraaaaaaaaaa 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    0903 591 415
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov