ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
to: pipi1211
z toho si nic nerob...ved aj na zamku to budete mat krasne...ono to strasne zalezi od matrikara - ci sa mu uvedene miesto zda byt dostatocne dostojne (pretoze tam musi byt moznost upevnit statny znak)...napriklad starosta v Beckove nepoklada priestory zrucanin za dostatocne repzrezentativne a svadby na hrade odmieta (podla mna sa mu nechce slapat hore!)...ako je to po komunalkach - neviem...povodne sme to chceli mat v Beckove, ale takto sme sa rozhodli pre BA
hej...ale aj to je este boj, ze na ktorej...chceli sme v Devine, ale ta mestska cast nema svojho matrikara - tak nesobasia...teraz je tam taka starostka, ktora by aj chcela sobasit, tak si zistuje co a ako...ak nebude mat na to pravomoci, tak sa ma vyjadrit, ci povoli pouzit uradne priestory inemu matrikarovi, aby nas prisiel zosobasit (nech nemusime trepat celu pereput prenajatym autobusom)...ak ano - treba ukecat nejakeho matrikara...ak nie, musime ist na matriku inej mestskej casti :-(
Ahojky Augustove nevesty
Ake bude pocasie 16.augusta....????Dufam ze pekne a nie velmi teplo....Ako tak citam tak vy uz to mate vsetko s pripravami riadne rozbehnute...
no dufam, ze sa to nejako vyvrbi konecne :-|
to: rachel
to by som aj ja chcela vediet - ako bude...my sa trochu bojime dazda...Devin vzdy zatopi (mestsku cast), ked su prilisne lejaky...a clnky sa mi zhanat nechce :-|
a ja som vcera zhodila kosik s prave kupenymi vymalovanymi vajickami... ide ma porazit - samozrejme, tie co sa nerozbili, su puknute... to sa moze stat len mne... :-|
Ahojte augustove zienky... my sme teraz na bode mrazu, ale buduci tyzden sa chystam na matriku v Prahe pre ten hlupy papier, ze sa mozem vydavat na Slovensku, tak som zvedava, ako dopadnem, dufam, ze pani bude ochotnejsia ako si mala ty Ati :-D no nic, musim ist makat, som po 2 tyzdnoch v robote, tak stol mam plny papierov a neviem, z ktorej strany zacat :-)