august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
to: pipi1211
z toho si nic nerob...ved aj na zamku to budete mat krasne...ono to strasne zalezi od matrikara - ci sa mu uvedene miesto zda byt dostatocne dostojne (pretoze tam musi byt moznost upevnit statny znak)...napriklad starosta v Beckove nepoklada priestory zrucanin za dostatocne repzrezentativne a svadby na hrade odmieta (podla mna sa mu nechce slapat hore!)...ako je to po komunalkach - neviem...povodne sme to chceli mat v Beckove, ale takto sme sa rozhodli pre BA19. mar 2008- Sponzor fóra
hej...ale aj to je este boj, ze na ktorej...chceli sme v Devine, ale ta mestska cast nema svojho matrikara - tak nesobasia...teraz je tam taka starostka, ktora by aj chcela sobasit, tak si zistuje co a ako...ak nebude mat na to pravomoci, tak sa ma vyjadrit, ci povoli pouzit uradne priestory inemu matrikarovi, aby nas prisiel zosobasit (nech nemusime trepat celu pereput prenajatym autobusom)...ak ano - treba ukecat nejakeho matrikara...ak nie, musime ist na matriku inej mestskej casti19. mar 2008- Sponzor fóra
pipi kuk sem...uz som objavila, kam so to pisala
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=25168&vOffset=240&vGotoLast=1#end20. mar 2008Ahojte augustove zienky... my sme teraz na bode mrazu, ale buduci tyzden sa chystam na matriku v Prahe pre ten hlupy papier, ze sa mozem vydavat na Slovensku, tak som zvedava, ako dopadnem, dufam, ze pani bude ochotnejsia ako si mala ty Ati
no nic, musim ist makat, som po 2 tyzdnoch v robote, tak stol mam plny papierov a neviem, z ktorej strany zacat
20. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
jasne, cinkni tam...oni ti povedia, ci take sluzby robia