ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
to: atinkaa
a shak ty nempotrebujesh
to: janka206
po tom vikende ani nehovor...zo soboty na nedelu som mala taku zimnicu, ze som spala pod 2 paplonmi...v nedelu som sa zobudila na moje zvyky dost neskoro a boleli ma secky kosti...cele telo...popoludni, ked som mala pocit, ze je mi trochu lepsie, sme mi nahodou odmerali teplotu - ze 37,9...ani nescem vediet, co za teplotu som mala dopoludnia...pritom ja pri 38-cke nevyliezam z postele - nevladzem sa hybat...supis vikend, co?
gaius doojdem do blavy..dame kurz pozitivneho myslenia draagaam :-N :-D :-D bo fuurt daco nem dobree je :-N |-|
ja mam kus stres z predsvadobneho fotenia, ze budem vyzerat jak pako a to ani dobri fotografi nezachrania :-N =-) :-. (to je pozitivne ala gaia :-N :-D :-D :-D :-p )
aale vaazne, kus bojiiim :-N 8-( :-. :-x :-x
jej gaia to bol teda víkend...chúďa..ozaj ty kde robíš v BA ,ak to nieje tajomstvo..lebo ja tu tiež pracujem...kúsok od Obchodnej...tak chodím na prechádzky :-)
hm škoda....tak sa môžeš chodiť kúpať...to kolega vždy tak odbehne cez leto a za 3 hodky okupkaný príde...ja BA veľmi nepoznám tak neviem kam to presne chodí ale viem že na zlaté piesky...tam je tých jazier viacej nie?
to: janka206
to je len teoria - nasa kraksna nam nedovoli ani minutu naviac na obed...ak by som chcela ist sa naobedovat do Palace, tak mi to trva 40min...a tych 10 min si normalne musim zapisat ako sukromne a odrobit si to ]-(
no nič moc,ja si buď niečo ukuchtím doma :-) alebo niečo do tesca zbehnem kúpiť...lebo tu musí niekto stále byť a kedže všetci chodia na obed tak ja tu zostavám...no tuším so už aj vyhladla keď sa o tom obede bavíme :-)