ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
to: gabulka26
smrk, dakovala...no potom uz budeme svoji a vsetci mi mozu fukat majzenu (vies kde) :-D
to: atinkaa
objednala som si ten druhy - je menej vyzdobeny...a ja ho budem aj potom pouzivat, aby som nemala v lete upal ;-) ...budem "za divnu", ale aspon zdrava :-D
dievcata, drzte paste, dnes ideme na tu matriku znova
to: ivetapa
neuznali mi jedno potvrdenie, tak som to musela vybavovat nanovo...skoda reci...dnes tam ideme znovu a radsej to nechcem zakriknut...dufam, ze zajtra uz budem moct porozdavat a poposielat oznamka
no uz mi drahy volal, ze to dnes asi nestihame...on dnes obhajuje bakalarsku pracu...zacina im to o pol druhej a vyzera to tak, ze budu musiet vsetci cakat hromadne, az vsetkych "vyzvrtaju"
nestihli sme to :-( ...bol v skole skoro do stvrt na sedem :-( ...ale bakalarku ma obhajenu...cize teraz uz "iba" 4 najtazsie skusky a bude bakalar 8-(
este uvidime - sefka je cely den v robote a ona velmi rada zdrziava tak, aby si clovek nic nestihol vybavit...ale mozno v piatok rano by sme to spravili - by som sa vypytala (ona tam nie je)
Ahojte baby ako sa máte?ja som sa zase zbytočne tešila sme mali íst piatok do terchovej na úrad a tak ,výlet si spravit a na 100 %nejdeme ,frajerovi nedajú dovolenku...tak budem kysnú´t v práci... :-(
ahoj atinkaa,hm no čo už len som mala aj tetu na úrade vybavenú,povedala že tam 100%bude a aj kaderníčku-som mala íst na skúšku účesu....no a zase nič nebude :-(
a čo máš aj niečo nové vybavené?nám chýba už len košela a kravata a je to...a hlavne ozamká rozposlať po známych....len neviem či ešte nieje skoro..no ale všetci čo tam pôjdu ich majú... :-)
ati: aj obrucky uz mate? my ich budeme mat na konci juna... dnes som si volala do pozicovne, kedy mam prist na skusku siat, tak ze vraj staci az v auguste, ta dobre :-D v robote to je dnes na .....i, este hodinu a idem domov, konecne, lebo som nemala ani obednajsiu prestavku ;-( ale kolegyna mi doniesla svadobne kolaciky - no vlastne len medovnicky, tak aspon dajaka radost, su fantasticke... a normalne mi doniesla stvorlistok a 10haliernik, ze vraj to ma mat nevesta v topanke :-D o tom pocujem prvykrat, ale mile od nej, mala pozicanu moju svadobnu kabelku, tak mi to chce dajak vratit :-D
dajulik nemame este prstene..ale su uz vo vyvoji..tak to beriem ako uzavretu vec..rovnako ako popolnocne saty..a to ostatne ;-)
inak satky dosli in time x-) x-)
a mas satky v albumiku? :-D my uz prstene mame vo vyrobe, rucne robene od zlatnice, som zvedava, vzor vyzeral dobre, len mi bol maly a to bola moja velkost, v kt.mam aj zasnubny, tak sme nechapali :-p idem este makat, asi neodidem tak, ako by som chcela, ma porazi tu... ]-(
anka noo asi tam kde fotky :-N =-) =-)
alebo tlaciaren :-.
aalebo reklamne predmety......nefieem, ci si to chcela takto obecne..alebo konkretne miesto u vas?
ahojte kočky ;-)
som včera zmizla domov, sa mi tu nechcelo trčať (myslím v práci) a vy ste sa tu rozpísali ;-)
inak už mám zajednané aj popolnočné šatky, sú krásne, teda aspoň mne sa páčia, ale nemám v albume, lebo som sa v nich neodfotila :-N
inak čo máte nové?