august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
to:gaia
chvalim, satocky pekne a aj oznamka - ked Ti poviem pravdu, tolko stresov si mala, a aj tak kazdy to hned vyhodi... ale chapem, ide o ten pocitja napriklad oznamka nevyhadzujem, no aspon nie tie, kde ideme na svadbu a pekne ich potom dam do albumiku k fotkam z tej svadby
a na tej ambasade uz si bola?13. jún 2008to: dajulik
dakovala dakovala...ani ja oznamka nevyhadzujem - prinajmensom je tam datum sobasa a mozem paru poslat pozdrav aj k vyrociu...hej, bola - urobili mi to tety zlate...a v stredu sme vybojovali boj s petrzalskou matrikou (aj preto som si dovolila dat na net oznamka)...v pondelok ide drahy este na matriku do DNV a basta
13. jún 2008- Sponzor fóra
Ahojte baby..no gaia nie si sama ja som tiež nechala rodný list na obecnom úrade,ako ja sa o neho nebojím taká milá teta tam bola,lebo som zabudla zobrať kópie...ja skleróza
tak dúfam ich dostanem späť...a čo nového?
mne sa dnes fakt darí najprv si zabudnem telefón,potom občiansky a nakoniec mi frajer volá že mal havárku...no keď sa darí..tak sa darí...tak papa idem konečne domov z práce..
16. jún 2008teeda kocky ...sa k vaam preboxujem a tu uz neni ani nohy
pomooc kde ste?
gaia oznamka su pjeknee a popolnocky, kraasaa kraasaa kraasaa....som rada, ze sa nakoniec dariii, ty moj gaius skeptikuks
a viees kolko mi dalo vylustit to buranesi najprv vraviim chudence kocky buraju a ty im zvesela nadavas do buraniek
a potom mi to doslo
sooom dobraaa
16. jún 2008to: ivetapa
vitajko
decka, mozno mi poradite...ako sa vola pesnicka od Shania Twain (zahmkat sem melodiu by asi velmi nepomohlo) kde v klipe su take 2 deti na plazi - chlapec a dievcatko, potom tinedzeri a potom stary par...nieco always sa tam spieva...a moc sa mi paci ta piesen (aj ked nepoznam slova - no dobra som, nie?
)
17. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
❤ Historický interiér
❤ Svadba pod hviezdnou oblohou
❤ Ideálne priestory pre menšie svadby
❤ Možnosť prenájmu ZADARMO!
caute rybky
my sme vcera v amadeovi na obchodnej kupili popoky za dvedvesto