ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
to:gaia
chvalim, satocky pekne a aj oznamka - ked Ti poviem pravdu, tolko stresov si mala, a aj tak kazdy to hned vyhodi... ale chapem, ide o ten pocit :-D ja napriklad oznamka nevyhadzujem, no aspon nie tie, kde ideme na svadbu a pekne ich potom dam do albumiku k fotkam z tej svadby :-D
a na tej ambasade uz si bola?
to: dajulik
dakovala dakovala...ani ja oznamka nevyhadzujem - prinajmensom je tam datum sobasa a mozem paru poslat pozdrav aj k vyrociu :-D ...hej, bola - urobili mi to tety zlate...a v stredu sme vybojovali boj s petrzalskou matrikou (aj preto som si dovolila dat na net oznamka)...v pondelok ide drahy este na matriku do DNV a basta ;-)
to:gaia
no tak to je super, ze to vsetko vyslo, tak teraz uz by malo byt vsetko v pohode, vsak? :-D tak pekny dnik v praci a este krajsi vikend - ja uz sa tak tesim, tento tyzden bol otrasny...
to: ivetapa
aaaale...vela toho je v robote a aj net mi pada :-| ...no tak drahy dnes slavnostne bol v DNV...ja neviem, naco tam tej zenskej budu nase papiere 2 mesiace! medzitym vyhoria a moj rodny list je v keli! ]-(
to: gaia
ako? :-. a to si jej tam nechala originál rodného listu?
no aj ja mám toho v robote veľa, zase sa blíži DPH :-N , nič sa mi už nechce, ale ešte to tu nejako do 17,00 vydržím
Ahojte baby..no gaia nie si sama ja som tiež nechala rodný list na obecnom úrade,ako ja sa o neho nebojím taká milá teta tam bola,lebo som zabudla zobrať kópie...ja skleróza :-( tak dúfam ich dostanem späť...a čo nového?
mne sa dnes fakt darí najprv si zabudnem telefón,potom občiansky a nakoniec mi frajer volá že mal havárku...no keď sa darí..tak sa darí... :-( :-( tak papa idem konečne domov z práce..
teeda kocky ...sa k vaam preboxujem a tu uz neni ani nohy :-N =-) pomooc kde ste?
gaia oznamka su pjeknee a popolnocky, kraasaa kraasaa kraasaa....som rada, ze sa nakoniec dariii, ty moj gaius skeptikuks :-N :-D :-D :-D :-p
a viees kolko mi dalo vylustit to burane :-N si najprv vraviim chudence kocky buraju a ty im zvesela nadavas do buraniek :-D :-D :-D :-D :-p a potom mi to doslo :-N sooom dobraaa 8-) 8-)
to: ivetapa
vitajko
decka, mozno mi poradite...ako sa vola pesnicka od Shania Twain (zahmkat sem melodiu by asi velmi nepomohlo :-D ) kde v klipe su take 2 deti na plazi - chlapec a dievcatko, potom tinedzeri a potom stary par...nieco always sa tam spieva...a moc sa mi paci ta piesen (aj ked nepoznam slova - no dobra som, nie? :-D )
Ahojte baby, gaia : volá sa to forever and for always
ozaj baby keď sme pri tých pesničkách neviete mi poradiť nejaké cd alebo niečo také kde zoženiem oldies hity...také tanečné...lebo si na svadbe budeme hudbu robiť sami tak či náhodou o niečom neviete.. :-)