august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
no to dúfam že nie, aj keď ako ho poznám určite by mu nevadilo aj keby išiel v šlapkách
20. jún 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
jaj a predsa mame nove, mama zrusila svieckovu v menu (drahy stale papuloval, ze neikomu to nemusi chutit) a dala tamnejaky novy recept co vraj robia v restike, ananas, kivi, jahody a nejake maso, to neviem, co to za cudo, pojdem to kuknut, vraj to vyzera a chuti veeelmi dobre
mi to ako dnes oznamila, zlate od nej, ze sa ani nespytala
ale v tomto jej zas doverujem
a vyberame predsvadobku tak zatial vyhrava Rhodos hotel Lindos Princess21. jún 2008ja len same jednotky pisem zo zasady
ale nie, my neznamkujeme, takze pisem slovne, uz som v polke, ale to uz len citam, obcas zmenim stylizaciu, skratka vylepsujem a dopisujem nejake detaily, nastastie som bola natolko mudra, ze som si to prvykrat napisala minuly a predminuly vikekend, takze nie som v strese, inak som to pisavala na doraz, by ma poraziloooooo, ak by som teraz bola len v polke napisanych21. jún 2008ty moj drahy zhodil 7 kg co zacal posluchat dr. Minarika
inak sme tam sedkali 3 hodky, pre mna nist nove, ja tie knihy uz davno mam, aj ked nas este celkom dobre zasobil roznymi letakmi, ale super je, ze to konecne milacik pocul aj od lekara a uz si konecne uvedomil, ze ma los problemos....zatial dodrzuje stravu, ma 6000 kj povolenych denne, zajtra ideme kupit digitoš vahu, az sme presni, zas o pracu naviac pre mna, ale vazenie bude len kym ziskam odhad.
inak doktor je zlaty, sme si pokecali, kazdu chvilu ho vidim v TV21. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.