ahojte..
kedze sa mi prvy termin svadby akosi nevydaril :-( (predchadzali tomu rozne okolnosti),tak sme si stanovili "nahradny" termin,ktory sa dufam uz podari ;-) :-)
na druhej strane,ked sa tak nad tym zamyslim, nieje dolezite,kedy sa dvaja beru,ale je dolezite to,ze sa maju radi,nie?? ;-)
takze vsetky,ktore ste si vybrali prave tento krasny letny mesiac buduceho roka za ten vas den "D", tak tu piste prosim, aspon sa podelim s vami o moje doterajsie skusenosti :) CMUK
dobre ranko :-) co dnes varite? ja som sa rozhodla pre pecene kuriatko so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom uz teraz sa mi slinky zbiehaju :-D :-D :-D :-D :-D
že dobré ránko, to sa niekto má ;-)
ha jea nevarím nič, máme firemnú akciu, idem na guláš a na opekáš ;-)
moc sa mi tam nechce, máme to o 12,00 v tom najhoršom teple, ale čo už, idem sa aspoň najesť ;-) takže už odhcádzam, ale večer som tu, zatím pa :-)
tu zlatu farbu si fakt trafila, vyzerao velmi stylovo a moderne, ja by som ich hned brala kludne aj ako popolnocky :-) len ja sa citim neisto bez ramienok bo nemam najmensie prsia, preto aj svadobne vyberam s ramienkami
jaj a predsa mame nove, mama zrusila svieckovu v menu (drahy stale papuloval, ze neikomu to nemusi chutit) a dala tamnejaky novy recept co vraj robia v restike, ananas, kivi, jahody a nejake maso, to neviem, co to za cudo, pojdem to kuknut, vraj to vyzera a chuti veeelmi dobre :-D mi to ako dnes oznamila, zlate od nej, ze sa ani nespytala :-D ale v tomto jej zas doverujem
a vyberame predsvadobku tak zatial vyhrava Rhodos hotel Lindos Princess
mna by zas pocas roka neuvolnili, budem mat asi prvacikov, takze bude len predsvadobna
no ale je dost mozne ze nakoniec pojdeme uplne inde, zavisi od financii a aktualnych last minutov
idem dopisat tie vysvecka, tak pa neskor ;-)
ja len same jednotky pisem zo zasady :-D
ale nie, my neznamkujeme, takze pisem slovne, uz som v polke, ale to uz len citam, obcas zmenim stylizaciu, skratka vylepsujem a dopisujem nejake detaily, nastastie som bola natolko mudra, ze som si to prvykrat napisala minuly a predminuly vikekend, takze nie som v strese, inak som to pisavala na doraz, by ma poraziloooooo, ak by som teraz bola len v polke napisanych
no skrasnex-) , ja som zas pribrala v SVP, nie ze by som mala malo pohybu, ale ta strava, des, biele pecivo, sme maso ]-(
ale dnes uz som light, na obed duseny losos s koprovym masielkom a zemiaciky :-D
ty moj drahy zhodil 7 kg co zacal posluchat dr. Minarika :-D inak sme tam sedkali 3 hodky, pre mna nist nove, ja tie knihy uz davno mam, aj ked nas este celkom dobre zasobil roznymi letakmi, ale super je, ze to konecne milacik pocul aj od lekara a uz si konecne uvedomil, ze ma los problemos....zatial dodrzuje stravu, ma 6000 kj povolenych denne, zajtra ideme kupit digitoš vahu, az sme presni, zas o pracu naviac pre mna, ale vazenie bude len kym ziskam odhad.
inak doktor je zlaty, sme si pokecali, kazdu chvilu ho vidim v TV