august 2008. Podeľte sa o skúsenosti a rady
- Sponzor fóra
ok, supeeer
toto nema chybu:
http://www.modrastrecha.sk/album/view.php?vImageID=1121275&vReferer=
inspiracia do noveho byvania
21. jún 2008a je tam i ...ako ho volaam ja podla dakej kocky tuto
švarovskeho toilett
http://www.modrastrecha.sk/album/view.php?vImageID=1424096&vReferer=21. jún 2008- Sponzor fóra
no tak to som nechala na mamu a jej kamosku, oni maju cele leto svadby, tak uz vedia podla poctu hosti, cize urcite bude dost, ale netusim kolko
darceky pre hosti budu asi pernikove srdcia, ktore budu v pernikovom kocito vybral moj drahy, mne sa to moc nelubilo, ale nech ma aj on radost
a ked sa do tej kazety od toho pernikoveho koca bude vyberat po polnoci (normalne sa vybera u nas ze do klobuka) tak to srdco kazdy dostane
21. jún 2008kolko budes mat hosti? mozem sa popytat mamy nech sa popyta kamosky
inak zavisi aj co kto pije, mamina ma zmaknutu nasu rodinu, co sa mojich kamaratov tyka, verim, ze si najdu svoje pitivo, sak mame z kazdeho rozku troskua Michal si tak priblizne tiez nadiktoval. no popytam sa a zajtra ti napisem
21. jún 2008to: luko bud v klude, aj ten moj pozera Euro, nech uz skonci
no ale aspon mam klud, raz za cas to nezaskodi
ale ste sa tu riadne rozkecali... chjo, sme mali dnes prvu nauku, celkom v pohode, rozpraval cely cas len on, dufam, ze to takto bude pokracovata potom som mala spoved, take stresy som z toho mala a za 5min.som bola vyspovedana
no a poobedu tu bola draheho svagrinka a urobila nam krasnu ikebanu - take budeme mat na stoloch, sa z toho vytesujem, lebo su krasne, dufam, ze to bude rovnako pekne vyzerat aj na svadbe...
Ati Tebe dochadza, ze sa ides vydavat? mne nie21. jún 2008no snazime sa celu svadbu urobit po znamych, aby vysla co najlacnejsie
ale napriklad svoju kyticu a vyzdobu kostola som nechala kvetinarke
ale tortu nam robi Stanova sesternica... takze asi tak... Ati, to budu soky, to Ti poviem, dufam, ze mi to docvakne skor
ale idem 19/7 kamoske na svadbu, bude to mat presne na tom mieste kde my, tak snad mi dojde, ze o mesiac sa budem vydavat ja
21. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
riesis potok?