Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. sep 2009- Sponzor fóra
Ako vravite,sto ludi sto chuti...my sme s priatelom nechceli odpytovanie,ale rodicia na tom trvali,tak to spravime,ved si to zasluzia.na druhej strane mne sa paci cepcenie ako aj par dalsich svadobnych zvykov (napr. rozbijanie taniera,prenesenie nevesty zenichom cez prah,hadzanie kytice ,stahovanie podvazku a nasledne hadzanie,krajanie svadobnej torty atd),myslim,ze to k svadbe patri a bude to prijemne ozivenie.
22. sep 2009Nastastie si kazdy robi svadbu podla seba a dolezite je,ze budu ludia spokojni.
Ja ti s poharmi neporadim,my uz mame,ale nekupovali sme typicke svadobne s gravirovanymi menami.
Baby a uz ste rozmyslali nad pierkami pre svadobcanov?ja uvazujem,ze velke pierko bude mat len zenich a svadobni rodicia,mozno svedkovia.male pierka ani nebudem davat,zda sa mi to zbytocne.Bola som nedavno u kamosky na svadbe a oni tiez nemali a nikomu ani nechybali)
22. sep 2009- Sponzor fóra
a ešte sa chcem spýtať či mi niektorá z vás nevie poslať na IP telefónne číslo na žienky, ktorépečú koláče v Spišskom Štvrtku - Dikes už dopredu a..........
drobec934 dik, uvidím pre čosa rozhodnem či kúpim celú sadu, alebo kúpim tie poháre vo svadobke v SNV a inak tie poháre sú aj na stránke www.ets.sk/svadba a sú tam ešte lacnejšie za cca 11E
pekný víkend26. sep 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
tak tak ved každa nevesta chcee aby ten deň bol naozaj deň D,
napriklad my si robime všetko ako my chceme čo sa nam pači, aj ked mojim rodičom sa to neveľmi pozdava, napr. to že nechcem dodržať nejake tradicie, zvyky, že si to chcem spraviť po svojom, ale čo už povedia si svoj nazor ja im poviem naš nazor a nakoniec povedia šak sa ty vydavaš tak si to rieš jak chceš