Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, je tu este niekto s takym istym datumom?
Odpovedať
Dakujem, mas pravdu. Viem, ze este neraz pridu na mna take depky, ale nejako musim nato inak pozerat. No... len keby sa to dalo. Dufam, ze tu aj nabuduce budes, ked to na mna pride ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
len sa nedaj premôcť takými pocitmi, rozmýšlaj aj čo je pre teba naozaj dôležité, hádam si nenecháte pokazit svoj velký den niekým druhým no nie ;-) všetko sa dá len treba chcieť
Odpovedať
No to mas pravdu. Ako ta co sa vydava tyzden pred nami je priatelovej svagriny sestra, takze je to daleke, ale tiez pojdeme. No najradsej by som nesla
Odpovedať
Profilova fotka
hovorím, že to treba využiť a to čo oni budú mať zlé, nespraviť na svojej vlastnej svadbe
Odpovedať
no ano, da sa nato aj tak pozerat. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ola je tu niekto? 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte babule, Mozem sa opytat, tie co uz mate fotografa, kolko ste priblizne za neho platili - mysim tym kompletny servis (dvdcko a album) a vsetko k tomu, a kolko fotiek Vam povedal, ze Vam urobia na dvdcko? Diky moc!
Odpovedať
Tak uz mame aj fotografa, sice draheho, ale ved sa vydavam len raz za zivot (teda aspon dufam! :-) A hurt sa na video a hudbu... ;-) Ako sa Vam dari kocky? Akosi tu je ticho...
Odpovedať
Hudbu uz mam, foto a video sa riesi no este salu. Taky maly detail :-| , kedze som tu, ktoru som mala zarezervovanu musela zrusit kvoli buducemu svagrovi...
Odpovedať
Profilova fotka
a to preco merilin??? ]-(
Odpovedať
Tak lebo oni sa beru o dva mesiace skor :-S a mali aj skor salu vies, :-o Nemozem si dovolit im mat ja tu salu a oni nie.... Ako mne je to uz jedno, najdem nieco druhe
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pockaj...ty nechces mat svadbu tam kde bude mat tvoj svagor,hej???dobre to chapem??? :-N
Odpovedať
No hej, nechcela by som. Lebo to by bolo take, ze sa opakujem. A ked tam budu mat uz oni,...
Odpovedať
Profilova fotka
chapem...neboj nakoniec to bude super.mozno najdes aj nieco lepsie.tak drzim palce a nedaj sa odradit ;-) 8-)
Odpovedať
;-) dakujem
Odpovedať
No co kocky kde ste? Ja si hladam este stale salu... :-|
Odpovedať
ahoj merilin, odpovedam ti mesiac pozadu - sorry ale nejak som nestihala na net, takze som z presova... a co sa tyka pripravy svadby, zatial nic neriesime... sme si povedali ze od noveho roka nam staci... ;-)
Odpovedať
Ahojte kocky, No ja momentalne zhanam video, tak to tu prezeram, kde su nejake odporucania...Neviete niektora, ci je tu nejaka tema s takym tematom? Alebo temy s odporucanim na dobru hudbu? Dikes :-) Inak len tak mimochodom, keby ste si chceli pekne vyzdobit salu, a mat nieco originalne, ako napriklad obrazky Vas dvoch spolu, alebo z detstva alebo tak, tak som nasla jednu super vebstranku, ja si definitivne idem od nich objednavat, podla mna to bude vyzerat velmi originalne. Kuknite sa na www.mojobraz.sk Papa :-)
Odpovedať
Ally, budes mat dost casu? Co len teraz sa chodim pytata a tak, tak vsetko sa pomaly obsadzuje a hlavne na september, lebo mi je stale hovorene, ze je to ziadany mesiac x-)
Odpovedať
Ally ja suhlasim s merilin... Ked sme si boli zajednavat salu pred 4 tyzdnami, tak uz mali obsadene na cely rok a v septembri len 2 terminy... Aby ste potom nelutovali. :-(
Odpovedať
No, uz ako vy myslite, ale aspon salu si rezervujte. ;-) Predsa, istota. A kolko budete mat ludi?
Odpovedať
no, zatial co sme ratali tak okolo 50 - 55 dokopy... ale ste ma vystrasili baby... mne sa to zda priskoro fakt... ale asi s tym musim daco spravit ;-)
Odpovedať
No to ano :-) A kde by si chcela?
Odpovedať
ahojte buducorocne septembrovky :-) mrkla som sa do vasej temy, je mi blizka,lebo aj my sme mali svadbu v septembri, bola v ten najchladnejsi vikend septembrovy 20. 9. 2008 :-) :-D vidim,ze ste sa bavili o zajednavani saly, my sme tu nasu mali zajednanu uz od oktobra 07. Nik sa tam necudoval,ze ju tak skoro zajednavame, lebo ze september byva rychlo plny :-) aj foto+video od manzelov Zitnanskych sme mali zajednane od augusta 07, a len tak tak sme to stihli aby boli nasi :-) dost skoro sme zajednavali aj starejsieho a DJ v jednej osobe a potom tie ostatne veci okolo svadby sme riesili postupne takze sme sa pred svadbou nestresovali x-) len som vam chcela napisat moju skusenost so zajednavanim ;-) drzim palce v pripravach x-)
Odpovedať
No ja uz v podstate mam vsetko, len mi treba este doriesit tu salu, a uz bude vsetko ok
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babulky, tak čo máte nové, dlho som nebola ale čítam, že moc sa toho neudialo ;-)
Odpovedať
ahoj, ja tiez tu chodim stale, ze ci nieco nieje nove, ale nic. A ked uz vidim, ze niekto napisal, tak hned sa tu hrniem. :-D Nejako to vsetky zanedbavame. Musime to napravit. Co vy nato?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no mali by sme s tým niečo spraviť, len keby neboli tie povinnosti :-(
Odpovedať
Suhlasim, pripajam sa aj ja. Minule som tak kukala, je tu aj forum na 19.9.2009 a to je dost plne, tak to musime nejako napravit, aj keby sme sa nemali o com rozpravat ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?