Ahoj Hammy,
este mi nevolala krajcirka, tak jej chcem skusit tento tyzden cinknut ja, ci na mna nahodou nezabudla:-). Uz som hrozne zvedava a chcela by som vidiet ako to zatial vyzera:-).
Co je horsie je, ze oni maju strasne specificku farbu a netusim ake topanky k nim;-). Ale nieco vymtyslime, mamina mi povedala, nech si kupim nejake pohodlne pekne balerinky aby som zbytocne netrapila nozky. Tak uvidime co sa podari;-).
Dany gratulujem!!! tesim sa s tebou:-D.
Lubik - super :-) neboj urcite budu podla tvojich ocakavani :-) ;-)
Sarah - ja sa chystam do Polska, asi o dva tyzdne a tiez som zvedava ci tam nieco kupim ale risknem, velmi si tam chvalili saty... a tiez maminky si tam chcu kupit saty :-)
Dany - super ;-) tak sa tesis. Ja topanky k popolnocnym satam mam(este nemam saty :-D) ale baby nemam este biele topky kupene ku svad. satam a neviem kde zozeniem :-S
hammy - supeeeer, tak potom dáš info, ako bolo a čo si priniesla ;-)
u nás ide tiež výprava - mamy, sestra s frajerom, a chceme aj oblek pre drahého pozrieť, vraj aj tie sa dajú za dobrú cenu - veď uvidíme
ja okrem svadobných šiat, nemám ešte na deň D nič :-|
sarah - jasne, potom ti dam info ;-) chces aby som si vsimla aj nieco konkretne? :-)
My tam tiez kupime asi aj oblek, moj priatel je totiz typ, ktory si da na seba oblek len ked naozaj musi a kravata je pre neho doslova utrpenie :-D Vraj tam kupis oblek za 2500 sk a unas ho predavaju za 6000 Sk.
Netusim ale, ci sa tam daju aj topanky kupit, lebo co som pozerala biele v okolitych obuvach, tak nic moc :-p
hammy, no ja neviem, nie som nejaká štíhla, takže vybrať šatky bude asi menší problém. a s tým oblekom je to u nás rovnako - tento oblek využijeme 3 krát tento rok - máme 2 svadby + naša a asi aj budúci rok na štátniciach a promóciách. a počítam, že to je na dlhú dobu všetko :-D
a viem, že sa dajú kúpiť aj topánky ;-)
Super, tak si zatial nebudem kupovat ani topanky, vsak uvidim co budu mat teda... :-) potom ti zreferujem :-D
Len horsie je ze nemam predstavu ake chcem popolnocne saty.. a mozno je to aj lepsie, skor kupim :-N
hm, zreferuj potom hammy, my sa tiež chystáme do Poľska na oblek pre drahého ale asi až v polke augusta. Pretože môj Peťko za tie roky čo sme spolu pribral 15 kíl a teraz som mu nakázala dačo zhodiť :-p tak maká na sebe. A keďže stále posiluje, tak nechceme moc kupovať dopredu, pretože na ňom to vidno hneď mesiac, dva ... že mu svalíky narástli :-D
jasne Dany, dam potom info ;-) ja som tiez nechcela skor kupovat oblek, lebo dost pribralo zlato moje ako sme spolu :-N ale do septembra mu uz snad vecsi pupok nenarastie :-D
Ahojte,
to je super, ze sa ti pacilo;-)!
No my mame predsa len nieco nove. vcera sme necakane vyriesili alkohol. V metre sme vykupili vsetku hruskovicu, ktoru mali:-D. Rodicom sme kupili KBS a tym padom mame tvrdy alkohol uplne vyrieseny z coho sa velmi tesim. Vinko ma n starosti ocino, my mu dame len peniazky:-).
no ja sa v tom moc nevyznam, lebo osobne hrusku nepijem, ale Matko ju ma velmi rad a tvrdi, ze tato je lepsia ako golden. Kupili sme spis zahradu hrusku, v takej tenkej a vysokej flasi ako je ta golden, nie v tej s "velkym" bruskom, co su klasicke spis hrusky. Snad sa pochopime:-D.
Aj ja som si myslela, ze nas to necaka tak "skoro", ale nasli sme super akciu a ked som si uvedomila, ze v auguste tu moc nebudeme a v juli zase nebude tatino, ktori ma metrokarticku, tak sme to vyriesili takto:-). Aspon mame jednu starost z krku;-)
babuľky, nerozmýšľate nad zmenou šiat??? to ma len tak napadlo, že hádam pôjdem ešte v auguste popozerať, ale iba v rámci toho salonu, kde už mám šaty rezervované, že keby som na nejaké iné natrafila :-)
ja zatial vobec nie:-). Jedine co sa chystam tak len na skusku bolerka a zoberiem si k tomu svoje doplnky, aby som vyskusala ci sa budu hodit. Vzhladom k mojej "nizke":-), by to nebolo ani take jednoduche najst dalsie na nizku postavu, ktore by sa mi pacili:-).
Ale ako sa vravi, nikdy nehovor nikdy, vsak?:-D
no ja som tiež nad tým neuvažovala, pretože tie moje sa mi zapáčili hneď na prvý pohľad ;-) na obrázku a keď som ich videla, že ich majú v salóne, musela si ich vyskúšať :-) a tak radšej nejdem vymýšľať :-D