Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
Ahoj michaela1206,
Tak ty mas svadbu v Piestanoch? My tam budeme mat hostinu, v kupelnej dvorane
Inak ja tiez skoro kazdy den pozeram na obrazok mojich siat, ale neda mi to nepozerat sa do casopisov na ine. Chvalabohu doposial sa mi tie moje pacia najviac
Sarah00 > ved za pozretie nic nedas, ak to budes mat z toho isteho salonu, tak preco nie....3. jún 2009http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=223484
v tomto albume ich má jedna kočka na sebe - naživo3. jún 2009- Sponzor fóra
no ja som včera skúšala na stoly ako budem dávať sviečky ... mi teta doniesla z takej menšej dovolenky, cukor taký kryštalický - rôzne veľkosti kryštálov, tak to budem robiť z toho
chi teda na hlavný stôl iba, na zvyšok budem kombinovať iba so soľou ... lebo toho by som srašne moc spotrebovala ...
zase až toľko toho cukru nemám5. jún 2009sarah - fakt a po koľko je kofča?
no fakt ... ale to do takých svietnikov - vieš na čaj. sviečky také kalíšky ... a aby v tom kalíšku čaj. sviečka nebola len tak položená, tak pod sviečku dávam ten cukor - namiesto toho dekor. piesku. Podstatne drahší je, no nie? Soľ je lacná, a vyzerá úplne tak isto ako ten dekoračný piesok jemný .... ten cukor sú oveľa väčšie kryštáliky ako je soľ a vyzerá dobre ... pak hodím fotoťažko sa to vysvetľuje, lepšie raz vidieť ako desaťkrát počuť
5. jún 2009
no veď mne to tiež zatrhli, ale....