Svadba 13. septembra 2008. Je tu ešte nejaká?
- Sponzor fóra
tak my sme rodicov nechceli viac zatazovat,preto si to kupujeme sami,vobec som necakala ze nam budu platit hostinu,ked uz zijeme sami,ale uplne sa nam to hodi.
zuzik,ked sem dojdes,tie tvoje topanocky su krasne,po niecom takom sa obhliadam,asi si ich kupila v blave,ale v akom obchode?
brin,kde si bola taku dobu?9. júl 2008no yvonka,takto som myslela ze dopadnem aj ja,lebo uz som jednu svadbu chystala,mama zhanala a vybavovala co sa dalo a nakoniec som to dva tyzdne pred obradom zrusila...
Takze preto som prekvapena a snazim sa robit co najviac sama,ale teraz mi hlavne najviac pomozu ked mi vezmu maleho a ja mozem trajdat po obchodocha nakupovat a chystat..
Hlavne ich nezabudni pozvat10. júl 2008Ivella: Už som ich pozvala,ale vieš nepáči sa mi takýto prístup. Lebo taaak chceli vedieť do predu pol roka termín a neviem na čo! Ale pohodka.
Tak to je super, že sa tvoji rodičia tešia. Tak by to malo byť. Aj moja budúca svokra je taká. Proste snaží sa, zaujíma. Vieš lebo ja mám robotu, školu a ešte jednu robotu. A priateľ nie je takmer nikdy doma. A mám to všetko na hlave,ale som v pohode. Lebo viem,že až týždeň pred svadbou začnem stresovať. Lebo ja mám stále čas. A už mi neostáva veľa vybaviť.
10. júl 2008ahojte dievčatá
....tak my si svadbu vybavujeme sami, lebo chcem, aby bola podľa našich predstáv...nejaké drobnosti mi pomáha mama a súrodenci, lebo oni sú teraz všetci v Trenčíne a je to pre nich jednoduchšie..ale ja som veľa vecí vybavila zatiaľ po telefóne a mailom...ale zasa sa nedá všetko....tento víkend ideme do TN a je toho dosť, čo chcem stihnúť, tak uvidíme
10. júl 2008- Sponzor fóra
to ivella: som Ti este chcela k tym topankam...ja som ich zohnla tu v BA v tom salone, kde mam zarezervovane aj saty...oni ich maju v ponuke..je to nejaky ich dodavatel a velmi sa mi pacili...zhodou okolnosti to boli posledne 38 smotanove...ale maju tam podobne typy topanociek aj v bielej
Spravis si vylet do BA?
10. júl 2008Ahojte,musime temu udrzovat hore,nemam kedy ju potom hladat
No Zuzi,si ma sklamala,ja ze povies normalny obchod,akurat som obehala dnes tri obuvi a nic,take steklace vysoke mi vsade ponukaju,ved sa zabijem.ale este raz pojdem do deichmana,su tam nejake akcie a poviem si ze bez
topanok neodidem a basta.Boze uz nech je 14.september.Budem vydata takmer mlada panicka,cely den budem jest zakusky a zbytky zo svadby,na prste sa bude lesknut nadherny prstienok,svokrovci odidu domov a mna bude cakat po-svadobna noceste by som mala zariadit au-pairku pre syna
11. júl 2008ahojte dievcata...ved som nevedela najst temu
..nejako sme sa vsetky odmlcali
...veeeela roboty a malo casu....cez vikend som objednala oznamka a kyticku....vcera sme boli na prvej nauke - celkom fajn to prebehlo....este zhanam krizik ....tak zatial tolko noveho
ako sa mate vy? a co nove?
15. júl 2008ahojky...my mame hotove oznamenia, tesim
dali sme gravirovat pohare, kupili sme podbradnicky, podvazok, fotoalbum a objednali sme si cokoladovu fontanu (kedze som cokoholik, viac sa nam ju oplati kupit ako pozicat)
a tiez by sme mali zacat zhanat krizik, ale vobec netusim kde sa take veci kupuju alebo co, vedeli by ste mi baby prosim poradit?
16. júl 2008Ahojte,odisiel mi drahy do roboty,tak som zas na svojich oblubenych strankach..ja budem robit darceky,ale len take malinke,nejake mandliky alebo daco podobne,zabalene do batozteka,asi tam bude rovno pripevnena aj menovka.ale mame len nieco cez 30 hostii.
anax,perfektna cena za tie obalky,hned by som brala.Zhanala som nieco v tvare stvorca,kazdy mi ponukal ale len klasiku alebo za 6sk kus,tak som skusala vyrabyt sama,ale tiez mam 100 oznamiek a nechce sa mi tak budu nakoniec v klasike,len dam nejaku potlac..16. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to anaxka: vidis, vidis, na toto je dobre mat zoznam
..uz len znacim, ze co mame, kolko som zaplatila zalohy a tak....a este nauky - inak v pondelok sme mali ist na prvu a nejako to nevydalo...takze dufam, ze buduci pondelok sa to podari