sorry kocky,volal mi bratranec z kanady tak som s nim kecala...my budeme mat prihovor, vraj by to mal byt otec nevesty, co v mojom pripade asi nevyjde :-D takze sme to hodili na matkovho ocina
koordinatorka hovorila,ze ona nas privita na hostine a odovzda slovo, tomu kto bude mat prihovor...a po jedle budeme mat prihovor my - co spadne asi na mna kedze moj drahy taketo nemusi..ale to len preto,ze jeho stari rodicia a teta s muzom maju v ten den vyrocie svadby takze im budeme gratulovat a dostanu kyticku ako budem mat ja,len v mensom
misi a skipi - ano to bola skuska svatebni ucesu, aj mne sa to moc pacilo a inak baby ja som to mala len stiahnute s gumickou a vypnute so sponkami ;-)
ano, ano, aj mne sa paci uces, super Skip :-)
My nebudeme mat odobierku, takze to chceme spravit pred vsetkymi a viem, ze to bude strasne dojimajuce, ze to ani nedocitam. Asi by sme to chceli spravit nejak o polnoci.
babulky tak sa na dnes odhlasujem. Prijemny zvysok dnicka a Domi este raz, Ty si pekne uzivaj posledne predsvadobne dnicky. A potom hned piiis :-) kedy budes vlastne na prijme?
tak ja ti pre istotu takto dopredu zelam nech vsetko hladko vyjde, tie pripravy a este nejake posledne doladovacky a potom uz len si uzivaj svoj - vas - svadobny dnik najviac ako len mozes.. budem na teba mysliet... drzim paste