ahoj andzi,viem si predstavit ale vsetko dobre dopadne..teraz vam poriadne naprsi stastia a vsetko sa este viac zazelena a v sobotu sa bude krasne slniecko na vas usmievat
ako ste to vyriesili s tym pohrebom? pojdes?
lucka: díky moc.Nejdem, ostávam doma, nezvládla by som to.Drahý pôjde,ale pochopil, že nechcem ísť a rešpektuje to. Keby to bolo aspoň dnes...ale zajtra deň pred svadbou už naozaj nie.
lucka:ďakujem
lukaria: zatiaľ sa ešte teším, ale stresovať začnem až zajtra. Ja sa tiež teším, že vraj má byť pekne slnečno, lebo pôvodne hlásili na sobotu dážď.
andzi - vsetko dobre dopadne... v sobotu bude pekne pocko a ty budes krasna nevesta... a je velmi fajn,ze tvoj drahy pochopil tvoj postoj k zajtrajsku... to asi tiez bude kopec emocii - aj ked tych smutnych...a zasa taky pretlak emociii.. drz sa
caute baby, kde ste???
andzi - hlas ako si na tom...
mne vcera volali zo salonu, v utorok idem na skusku siat - tu ked ich uz budu na mna upravovat....jupiiiiii
cau miska, hej volali, ze moje satky neboli vonku ani v aprili ani v maji a uz teraz cakaju iba na mna, a ze 6.6 maju vela neviest takze moje mozu spravit skor... sa tesiiim, uz nech je utorok, sak si ich uz ani nepamatam :-)
a domi, teraz som kukala na FB foto...supeeeer, krasne...
ahojte baby, hlásim sa, už mi nervy pracujú, volala som kozmetičke, bola som objednaná na 10.30 a o 9.00 ku kadere, ale včera som zistila, že to nestíham, lebo kým by som prišla domov je cca 12.30 a už nestihnem nič.Tak som chcela posunúť kaderu o hodinu ale nevyšla mi v ústrety. Prehodila som si teda kozmetičku o 8.00 bola zlatá a príde skôr, o 9.00 budem mať kaderu. Som teraz trochu na obavách aby mi kaderníčka nepokazila potom make up, no ale musí dať pozor.
andzi, kadernicka je pekna koza...to ti teda mohla vyjst v ustrety... ale ved da pozor, ved vlasy ti uz umyvat nebude, tak by ti nemala nejak make up pokazit...
a inak ako? nesnivaju sa ti chobotiny? :-)
skipi: kozmetička bola zlatá, som rada, že ma prehodila.Pred 2 mesiacmi, keď som to dojednávala som si myslela, že budem stíhať, veď sobáš je 15.30 a fotiť sa ideme až v pondelok. Ale baby neverte tomu, svadobný deň je riadna nestíhačka.
Skipi: ktoré šaty budeš mať? Ja budem mať tie čo Lucka a už sa na ne strašne teším, sú hrozne ťažké, hlavne tá vlečka a ja mám pod nimi ešte kruhovú spodnicu s 2 vrstvami tylu. Rozmýšľam, že si v kostole nechám vlečku rozpustenú.
inak o tej nestihacke, to aj mne vravela moja kadernicka aj vizazistka, ze mam si vsade nechavat rezervu, lebo sa moze cokolvek skomplikovat a ze v satach sa nebudem tak rychlo premiestnovat ako v normale :-)
ja mam kadernicku na 8mu a kozmeticku na 9tu plus rezerva, ze o 10,30 musim od nich padat zo salona