Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte baby, hlásim sa, už mi nervy pracujú, volala som kozmetičke, bola som objednaná na 10.30 a o 9.00 ku kadere, ale včera som zistila, že to nestíham, lebo kým by som prišla domov je cca 12.30 a už nestihnem nič.Tak som chcela posunúť kaderu o hodinu ale nevyšla mi v ústrety. Prehodila som si teda kozmetičku o 8.00 bola zlatá a príde skôr, o 9.00 budem mať kaderu. Som teraz trochu na obavách aby mi kaderníčka nepokazila potom make up, no ale musí dať pozor.
15. máj 2009skipi: kozmetička bola zlatá, som rada, že ma prehodila.Pred 2 mesiacmi, keď som to dojednávala som si myslela, že budem stíhať, veď sobáš je 15.30 a fotiť sa ideme až v pondelok. Ale baby neverte tomu, svadobný deň je riadna nestíhačka.
Skipi: ktoré šaty budeš mať? Ja budem mať tie čo Lucka a už sa na ne strašne teším, sú hrozne ťažké, hlavne tá vlečka a ja mám pod nimi ešte kruhovú spodnicu s 2 vrstvami tylu. Rozmýšľam, že si v kostole nechám vlečku rozpustenú.15. máj 2009inak o tej nestihacke, to aj mne vravela moja kadernicka aj vizazistka, ze mam si vsade nechavat rezervu, lebo sa moze cokolvek skomplikovat a ze v satach sa nebudem tak rychlo premiestnovat ako v normale
ja mam kadernicku na 8mu a kozmeticku na 9tu plus rezerva, ze o 10,30 musim od nich padat zo salona15. máj 2009
ahojte baby, u nás je už poriadna nervozita